Cine este Cristi Borcea. „În primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii”

Cine este Cristi Borcea
Cine este Cristi Borcea

Cristi Borcea este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Cristi Borcea și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

Cine este Cristi Borcea

Cine este Cristi Borcea
Cine este Cristi Borcea[Sursa foto: wowbiz]

Cristi Borcea s-a născut în data de 17 ianuarie 1970 în Crușet, județul Gorj. Din punct de vedere educațional, Borcea nu a fost unul dintre cei mai străluciți elevi, dat fiind faptul că a promovat examenul de bacalaureat la vârsta de 26 de ani.

În schimb, Cristi Borcea este unul dintre cei mai cunocuți oameni de afaceri din România, care de-a lungul timpului a reușit să-și depășească condiția socială și a avut parte de numeroase afaceri la noi în țară ce i-au adus câștiguri considerabile.

Spiritul de antreprenor l-a avut încă din adolescență, atunci când făcea afaceri cu butelii în perioada comunistă. Ulterior, în anul 1990, Cristi Borcea și-a deschis propria sa firmă, care se ocupa de comercializarea gazului lichefiat, fiind una dintre cele mai importante firme în domeniul respectiv din România.

Pe lângă afacerilor cu gaz și cele din domeniul imobiliarelor, Cristi Borcea a ajuns cu adevărat cunoscut datorită clubului de fotbal Dinamo București, al căruia acționat ți președinte executiv a fost în perioada 1995-2012.

Astfel, pe lângă faptul că fotbalul i-a adus lui Cristi Borcea un renume, acesta a reprezentat pentru fostul acționar de la Dinamo mai mult decât o pasiune, poate chiar un stil de viață.

În urma acestei pasiuni, omul de afaceri a avut multe încercări, atât pe plan amoros, cât și din punct de vedere al sănătății sale.

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor. Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani.

Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea.”,  a declarat Cristi Borcea în cadrul unui interviu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani de închisoare

Citește și: „E coadă le el, se știe.” Ce a mărturisit Vica Blochina despre Cristi Borcea. Motivul pentru care afaceristul este curtat de multe femei

Cine este Cristi Borcea
Cine este Cristi Borcea[Sursa foto: Captură YouTube]

Pe lângă titulatura de acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, numele lui Cristi Borcea este legat și de celebrul Dosar al Transferurilor, care i-a adus omului de afaceri șase ani și patru luni de închisoare. În data de 2 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat, urmând să fie eliberat condiționat în iulie 2018. Cu toate acestea, în februarie 2019, cunoscutul om de afaceri, Cristi Borcea a fost încarcerat după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța,

eliberarea condiționată producându-se în noiembrie 2019.

Potrivit spuselor sale, perioada din spatele gratiilor a constituit una dintre cele mai grele încercări ale vieții sale, în urma căreia a rămas cu traume.

Dimineața, apel. Te trezeai la 6, după aceea micul-dejun și te duceai la muncă. Normal   (n.r.- plângea de Sărbători). Acestea erau cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo.

Ar trebui să li se dea permisie. Sunt deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății pentru că își distrug familia acolo. De ce? Pentru că timp de 4,5,6 ani nu-și văd soția, copiii... Se destramă familii. A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră! Asta e, bine că am trecut ”, a declarat Cristi Borcea.

Vedeta a devenit ținta glumelor, precum ”Doar dacă se uită Borcea la o femeie, rămâne însărcinată”: ”Normal. Au apărut, știi de ce? Eu, în primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii. Nu m-au deranjat niciodată (n.r.- glumele)”, a punctat Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii

Citește și: „Așa cum ne-am dorit.” Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Cristi Borcea
Cristi Borcea și cei trei copii pe care îi are cu Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă renumele pe care și l-a câștigat în urma afacerilor sale, a Clubului Dinamo și a perioadei petrecute în spatele gratiilor, Cristi Borcea este cunoscut publicului larg și datorită numărului impresionant de copii.

Acesta a fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 până în 2011, alături de care are 3 copii, doi băieți și o fată. Ulterior, omul de afaceri s-a căsătorit cu Alina Vidican în anul 2011, de care a divorțat în 2016 și alături de care are doi copii, o fată și un băiat. În timpul căsniciei cu Alina Vidican. Cristi Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, iar în urma poveștii de iubire dintre cei doi s-a născut o altă fată.

În prezent, Cristi Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii, un băiat și două fete gemene.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Cristian Boureanu. „M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies