Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru. “Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc.”

Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru. “Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc.”
Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru. “Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc.”

Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. Află din rândurile următoare cine este partenera lui de viață!

Maria Cristina Paleru, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută drept soția îndrăgitului artist, Nicu Paleru. Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre aceasta!

Cu ce se ocupă Cristina Paleru

Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Din spusele lui Nicu Paleru, actuala soție a acestuia nu are o carieră muzicală, însă acest lucru le-a consolidat relația, deoarece Cristina a devenit impresara lui, învățând treptat secretele unei cariere de succes, potrivit substantial.ro.

Citește și: „Eu îmi caut frecvența mea. Orice privire îmi strică starea de spirit. Mă distrage.” Ce face Nicu Paleru înainte de spectacole

Cum s-a cunoscut Cristina Paleru cu soțul ei, Nicu Paleru

Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru[Sursa foto: WOWbiz]

Cristina Paleru și-a întâlnit sufletul pereche în 2011, pe vremea când aceasta locuia în New York. Femeia este mai tânără cu 11 ani decât cântărețul, însă acest lucru nu a stat niciodată în calea iubirii lor.

Cu toate astea, în acea perioadă, artistul era căsătorit cu prima lui soție, Gabriela, care i-a fost alături timp de 15 ani și care i-a fost impresar.

De asemenea, din rodul iubirii celor doi a apărut pe lume o fetiță minunată, pe nume Anais Nicole, în vârstă de 10 ani.

„Cristina nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu.

Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram. Noi, dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo nouă luni de zile şi ne-am căsătorit.
În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată.”
, a mărturisit Nicu Paleru, în urma cu mai mult timp, potrivit Viva.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Ca să nu îmi iau eu zilele, beau și mă îmbolnăvesc și de la băutură se întâmplă ceva sigur.” Nicu Paleru, despre modalitatea prin care încerca să își facă rău singur prin intermediul alcoolului

Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, invitat în cadrul podcastului moderat de către Adrian Enache, cântărețul a mărturisit că și-a cunoscut partenera de viață într-un restaurant românesc.

„Ne-am întâlnit la un restaurant românesc. Ne-am întâlnit acolo, am făcut cunoștință și s-a legat așa. În 6 luni eram deja căsătoriți. Îți dai seama că nu puteam să nu mă uit dacă nu era frumoasă.

Nu aveam cum să nu mă uit la ea. Aveam și eu standardele mele.”, a povestit Nicu Paleru.

Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Cristina Paleru, un adevărat sprijin pentru Nicu Paleru

Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru[Sursa foto: WOWbiz]

Conform declarațiilor făcute de artist în urmă cu ceva timp, Cristina Paleru a fost alături de el atât în momentele bune, cât și mai puțin fericite.

Astfel, soția lui a devenit încă de la început liniștea de care avea nevoie, pentru a face față viciilor și provocărilor care s-au năpustit asupra vieții lui, de-a lungul anilor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Problemele erau că din cauza unor decizii proaste și a faptului că voiam eu sa mai fac și alte afaceri, să ma duc în alte domenii de activitate. Adică eu am vrut marea și sarea, le-am vrut pe toate. Am vrut să-mi liniștesc viața. Eram tot numai trist și nu mă recunosc. A fost omul (n.red. Cristina, partenera sa de viață) pe care Dumnezeu mi l-a adus în cale.'', a mărturisit Nicu Paleru.

Cu toate astea, Nicu Paleru a fost sincer și a mărturisit, în cadrul unui interviu, că există tensiuni din când în când, însă întotdeauna lucrurile se rezolvă.

„Mai am și eu câte o discuție cu a mea. Acum depinde cât de răbdător sunt eu. Asta contează. De regulă eu opresc primul cearta.”, a spus Nicu Paleru.

Care a fost cel mai dificil moment din viața Cristinei Paleru

Cine este Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru[Sursa foto: WOWbiz]

În anul 2017, Cristina și Nicu Paleru aveau să primească una dintre cele mai crunte vești din viața lor. Din păcate, femeia a pierdut o sarcină, aceștia dorindu-și foarte mult să devină părinți pentru a doua oară.

“Trebuia să fie o veste de bucurie. Voiam să îmi strig cumva bucuria. E cea mai mare bucurie posibilă. Îmi doresc cât mai mulţi copii. Asta e esenţa vieţii. Pur şi simplu, aşa a vrut Dumnezeu. Era început de sarcină. Avea cam două luni. Cristina e foarte afectată. A rămas marcată. Doamne ajută să rămână iar. S-a oprit din evoluţie. Ea e un pic mai slăbită acum. A fost foarte afectată. Lucrurile astea o trag înapoi. Eu încerc să o susţin, să nu o deranjez foarte tare”, a spus Nicu Paleru, la acea vreme.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Ca să nu îmi iau eu zilele, beau și mă îmbolnăvesc și de la băutură se întâmplă ceva sigur!” Nicu Paleru, despre modalitatea prin care încerca să își facă rău singur prin intermediul alcoolului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies