Cine este Culiță Sterp. „Am crescut în mijlocul naturii”

cine este culita sterp
Cine este Culiță Sterp

Culiță Sterp este un artist foarte apreciat, care a devenit foarte celebru, în urma aparițiilor sale la câteva emisiuni de la Kanal D, precum „Puterea Dragostei” și „Survivor România”.

Divorțul dintre el și Carmen de la Sălciua a fost amplu discutat în showbizul românesc. În prezent, toată familia Sterp este virală pe rețelele de socializare, acolo unde au o mulțime de fani.

Cum a devenit cunoscut Culiță Sterp

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

În anul 2016, vedeta și-a început cariera alături de partenera sa de la acea vreme, Carmen de la Sălciua, o cunoscută cântăreață de la noi din țară. Însă după doar doi ani de relația, povestea lor de dragoste s-a rupt și au divorțat. Succesul lui Culiță a explodat în momentul în care a participat la emisiunea-concurs „Survivor România, în anul 2021. Artistul a reușit să ajungă aproape de ultimele etape ale concursului și era unul dintre concurenții preferați ai publicului.

Chiar dacă la doar 30 de ani a cunoscut faima, Culiță se ocupa înainte de ferma familiei, având grijă de 1000 de oi. În prezent, Culiță Sterp are aproape un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, semn că internauții îl îndrăgesc foarte mult.

culita sterp si iubita
Culiță Sterp și iubita[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta nu a fost niciodată măritată, chiar dacă are patru copii. Motivul pentru care Mama Geta nu a făcut pasul cel mare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile.

Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei”, a declarat vedeta.

„Am stat fără mâncare pe câmp” Ce a declarat Culiță Sterp, despre experiența Survivor

culita sterp survivor
Culiță Sterp la Survivor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela

În trecut, Culiță a explicat cât de motivat a fost să participe la această emisiune.

Artistul a explicat că provocarea nu a fost atât de dificilă pentru el, deoarece nici acasă nu a crescut într-un mare confort.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun.

Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc.”, a povestit Culiță.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Familia Sterp, virală pe rețelele de socializare

familia sterp
Familia Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Care este numele real al Getei Sterp. Nu multă lume știe acest lucru

 

După divorțul de Carmen de la Sălciua, artistul și-a refăcut rapid viața și a început o nouă poveste de dragoste, cu Daniela Iliescu. De mai bine de un an, cei doi sunt părinții unui băiețel pe nume Milan. După ce Culiță a devenit cunoscut, întreaga lui familia i-a luat-o pe urme. Vedeta are două surori, Ileana și getuța Sterp și un frate, Iancu Sterp. Alături de mama lor, intitulată mama Geta, cei patru frați își expun viața pe internet. Familia Sterp este foarte activă pe YouTube, acolo unde publică o mulțime de videoclipuri, în care îi țin la curent pe urmăritori, cu ceea ce fac într-o anumită zi, ce gătesc, sau simple discuții. Un singur vlog în care apar membrii familiei Sterp, ajunge să aibă câteva sute de mii de urmăritori. În urmă cu câteva luni, un subiect extrem de discutat în showbizul românesc a fost jefuirea familiei Sterp. Se pare că în casa lor exista un seif cu o sumă impresionantă de bani, care a dispărut. La acel moment, Culiță, alături de frații și mama lui, au făcut un apel disperat la fanii lor, pentru a îi ajuta să descopere cine este hoțul.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este tatăl copiilor Sterp. ,,Nu a avut curajul să o aducă la botez”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies