Cine este David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, soțul lui Rose Hanbury

Cine este David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, soțul lui Rose Hanbury
Cine este David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, soțul lui Rose Hanbury

Află din rândurile următoare cine este David Rocksavage, soțul lui Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William.

Despre Rose Hanbury s-a tot vorbit în ultimul timp ca fiind presupusa amantă a prințului William. Casa Regală a Marii Britanii este din nou protagonista unui nou scandal mediatic, după ce presa britanică a publicat articole compromițătoare cu privire la infidelitatea prințului William. Presupusa sa amantă, Rose Hanbury este foarte apropiată față de Casa Regală, iar acest lucru i se datorează în mare parte soțului său, David Rocksavage.

Descoperă în rândurile următoare cine este mai exact David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley și care este legătura dintre el și Casa Regală Britanică.

Cine este David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, soțul lui Rose Hanbury

Citește și: Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

David Rocksavage, pe numele său complet, David George Philip Cholmondeley, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, s-a născut în data de 27 iunie 1960 într-o familie de aristocrați.

Astfel, familia lordului Cholmondeley a avut o strânsă legătură cu Casa Regală Britanică, David Rocksavage fiind unul dintre descendenții lui Sir Robert Walpole, prim-ministru al Marii Britanii.

Marchizul de Cholmondeley provine dintr-o familie cu trei surori, fiind descendent al familiei Rothschild, cât și al familiei Sassoon.

Astfel, David Rocksavage a urmat o educație aleasă în cadrul Colegiului Eton, continuându-și studiile la Sorbona din Paris.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Soțul lui Rose Hanbury are parte de succes în industria cinematografică, fiind un cunoscut regizor

de film.

Conform publicației Trend Celebs Now, David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, are o avere estimată la 112 milioane de lire sterline, fiind moștenitorul mai multor proprietăți luxoase din Marea Britanie, în

timp ce soția lui, Rose Hanbury deține o avere estimată la 4 milioane de lire sterline.

David Cholmondeley trăiește alături de soția lui și cei trei copii ai lor pe impresionantul domeniu Houghton Hall, la doar 7 kilometri de reședința prințului William și a lui Kate Middleton, acest lucru alimentând zvonurilor conform cărora prințul de Wales s-ar fi văzut pe ascuns cu Rose Hanbury în conacul acesteia.

Proprietatea este estimată la o valoare de 60 milioane de lire sterline.

Mariajul lui David Rocksavage cu Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Citește și: Decizia radicală pe care Prințul William ar fi luat-o în legătură cu presupusa lui amantă, Rose Hanbury înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea

Cine este David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, soțul lui Rose Hanbury
Cine este David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, soțul lui Rose Hanbury[Sursa foto: Profimedia]

David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley s-a căsătorit în data de 24 iunie 2009 cu (Sarah) Rose Hanbury, un model din Marea Britanie.

Cei doi au împreună trei copii, gemenii Alexander Hugh George și Oliver Timothy George și o fiică în vârstă de 7 ani pe nume Lady Iris.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Încă de când au apărut zvonurile legate de idila dintre soția lui David Rocksavage și Rose Hanbury, mariajul marchizului de Cholmondeley a fost pus sub semnul întrebării. Astfel, în presa britanică au apărut zvonuri conform cărora David Rocksavage ar divorța de Rose Hanbury. Deși în ultimul timp povestea presupusei infidelitate a prințului William a luat amploare, Rose Hanbury și David Rocksavage nu au confirmat niciodată divorțul.

Care va fi poziția lui David Cholmondeley după încoronarea regelui Charles al III-lea

Citește și: Ce condiție i-a pus Kate Middleton, Regelui Charles al III-lea, la încoronare, în legătură cu Rose Hanbury

Care va fi poziția lui David Cholmondeley după încoronarea regelui Charles al III-lea
Care va fi poziția lui David Cholmondeley după încoronarea regelui Charles al III-lea[Sursa foto: shutterstock]

Deși în ultimul timp, prințul William a dorit să stea câte mai departe de presupusa sa amantă, Rose Hanbury, acest obiectiv va fi mai greu de îndeplinit după încoronarea regelui Charles al III-lea, care va avea loc în data 6 mai, la abația Westminster.

După acest eveniment, David Cholmodeley va fi din ce în ce mai prezent la palatul Buckingham, deoarece va deveni secretarul personal al Regelui Charles. Astfel, atât David Rocksavage, cât și soția sa, Rose Hanbury vor avea un statut privilegiat la Casa Regală.

Mai mult decât atât, unul dintre fiul cuplului David Cholmodeley și Rose Hanbury va avea un rol important la încoronarea regelui Charles. Oliver alături de alți nouă copii se vor ocupa să-i țină roba regelui în timpul ceremoniei de încoronare.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William. Relația celor doi s-a degradat vizibil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies