Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse
Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici. Numerologul prezintă săptămânal horoscopul runelor.

Mihai Voropchievici este foarte cunoscut de câțiva ani și datorită prezenței sale în emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată pe Antena 3. Față de alți astrologi, Mihai Voropchievici folosește runele pentru a prezice viitorul.

Modul de interpretare pe care numerologul îl folosește este cel al unui sistem de rune, pentru a descrie previziunile de viitor, în cazul fiecărei zodii în parte.

Numerologul în vârstă de 70 de ani este căsătorit și este tată a trei copii, două fete, Alina și Giulia, și un baiat, Alex, potrivit vedeteblog.com.

În cadrul unui interviu, Mihai Voropchievici a dezvăluit că visul său cel mai mare a fost ca fiul său să se nască în aceeași zi ca el, pe data de 13 octombrie. Dorința i s-a împlinit.

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse
Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mihai Voropchievici este un specialist cu studii în arte divinatorii- astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție, fiind autorul volumului „Numerele, zodiile și sănătatea”, un volum care tratează în profunzime tainele unei științe străvechi, un domeniu de care s-au

intersat și încă se interesează numeroși oameni care vor să studieze aceste lucruri.

Ce sunt runele

În vechime, runele erau folosite mai ales de popoarele nordice pentru a descrie anumite caractere grafice, crezându-se că ascund diverse simboluri secrete.

Citeste si: Horoscop rune 17-23 august 2020. Două zodii primesc o veste care le poate zdruncina existența

De asemenea, interpretările prin rune existau atât în alfabetele germanice, dar și în cele scandinave, iar numerologul Mihai Voropchievici folosește în prezent acest sistem pentru a prezice ce se va întâmpla în săptămâna următoare sau chiar în luna următoare. De asemenea, Mihai Voropchievici folosește runele și pentru a afla cum va fi luna următoare din punct de vedere meteorologic.

Citeste si: Destinul în 2020 în funcție de data nașterii și anul personal. An de temelie și schimbări masive

 

Runele reprezintă 24 de caractere și sunt realizare fie din bucăți de lemn, fie din bucăți de piatră, șlefuite atent. Fiecare rună poartă un nume, care are legătură cu un zeu dau cu un fenomen și sunt depozitate într-un săculeț. În trecut, cei care își doreau să își afle viitorul adresau o întrebare, iar cel care deținea runele scotea una din săculeț și, potrivit simbolului selectat, afla răspunsul la întrebarea sa.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Destinul în 2020 în funcție de data nașterii și anul personal. An de temelie și schimbări masive

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies