Cine este Denisa Coțolan. „Mă simt împlinită sufletește.”

Cine este Denisa Coțolan
Denisa Coțolan

Pe Iancu Sterp îl cunoaște o țară întreagă. Fratele lui Culiță este foarte activ în mediul online, dar și în spațiul public, având numeroase apariții televizate. Cu toate acestea, despre Denisa Coțolan, iubita sa, nu se știu prea multe detalii.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, și cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. În plus, descoperă detalii neștiute din interiorul relației lor.

Cine este Denisa Coțolan

Citește și: Cine este Iancu Sterp. “Nu mi-am putut lua gândul de la ea. S-a adeverit să fim împreună”

Cine este Denisa Coțolan
Denisa Coțolan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Mi-a dat de înțeles, dar nu dă foarte multe din casă. Iancu tace și face!” Denisa Coțolan a făcut primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Iancu Sterp 

Denisa Coțolan este cea care a reușit să-i fure inima mezinului familiei Sterp. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, este o prezență discretă și despre ea nu se cunosc foarte multe detalii.

Cu toate acestea, de când a intrat în familia Sterp, iar mezinul familiei s-a afișat cu frumoasa lui iubită în mediul online, Denisa a devenit și ea din ce în ce mai activă, postând adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice.

Astfel, iubita lui Iancu a adunat rapid un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, care îi sunt alături la orice pas.

Ce studii are Denisa Coțolan

Cine este Denisa Coțolan
Denisa și Iancu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Denisa Coțolan este absolventă a Facultății de Inginerie și Management. Tânăra a absolvit cursurile în vara anului 2023, iar iubitul său a fost și el prezent la festivitatea de absolvire.

Iancu Sterp și-a susținut iubita în ziua cea mare. Fratele lui Culiță i-a făcut o surpriză Denisei și i-a adus un buchet mare de trandafiri roșii.

Felicitări, inginerul meu preferat! ”, a scris Iancu Sterp, în dreptul unei imagini cu Denisa.

Cum s-au cunoscut Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Cine este Denisa Coțolan
Iancu Sterp și Denisa Coțolan [Sursa foto: Instagram]

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din vara anului 2022.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că cei doi se cunosc încă din perioada liceului. Fratele lui Culiță era la vremea respectivă în clasa a X-a, iar Denisa în clasa a IX-a. Mai mult decât atât, au format un cuplu la vremea respectivă, dar au decis să se despartă. Odată cu trecerea timpului, Iancu și Denisa au reluat legătura, iar acum se pregătesc de nuntă.

Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a X-a, iar ea a IX-a și noi am fost împreună atunci.

Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.

Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea. ”, povestea Iancu Sterp, în cadrul unei emisiuni TV.

Când va avea loc nunta dintre Iancu și Denisa Coțolan?

Cine este Denisa Coțolan
Iancu și Denisa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iancu Sterp a luat pe toată lumea prin surprindere la finalul anului 2023, când, după ce a pierdut meciul din gala RXF cu George Zănoagă, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. La marele eveniment a fost prezentă întreaga familie Sterp, iar frumoasa Denisa a fost de-a dreptul emoționantă atunci când a primit inelul. Tânăra a făcut primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie.

Pentru mine, Iancu e un câștigător. E cel mai tare, poate să îl bată oricine, el e cel mai bun. Astăzi nu a pierdut, chiar a câștigat. Am foarte multe emoții, mă simt împlinită sufletește. Și eu îmi doream. Nu mă așteptam. Mi-a dat de înțeles, dar nu dă foarte multe din casă. Iancu tace și face .”, a declarat Denisa Coțolan. 

Acum că fratele lui Culiță s-a logodit, toată lumea așteaptă să vadă când va avea loc nunta. Mama Geta a făcut declarații cu privire la acest eveniment din viața fiului său, dând de înțeles că cel mai probabil nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan va avea loc în anul 2024.

Eu mi-aș dori din tot sufletul să se însoare la toamnă, dacă ajută Dumnezeu. Dacă nu, la anul. Măritișul și copiii... astea când le dă Dumnezeu. Tu îți dorești, programezi, iar dacă ajută Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă. Dacă nu, nu.

Eu mi-aș dori să se însoare, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Mă, te însori? ”, a declarat mama lui Iancu Sterp, pe rețelele de socializare.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Mihai Morar. „Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies