Cine este Denisa Nechifor. „Eu nu le caut, eu vreau să le vând”

Cine este Denisa Nechifor
Cine este Denisa Nechifor

Denisa Nechifor a devenit celebră când a format un cuplu cu Adrian Cristea, însă cei doi s-au despărțit în timp ce ea era însărcinată cu fiica lor, Rania. Denisa Necihfor, în vârstă de 38 de ani, se dedică acum în totalitate creșterii fiicei sale.

Fostul fotbalist locuia la acea vreme în București și i-a cerut Denisei să renunțe la facultate și să se mute în Capitală. Denisa Nechifor, mama fiicei lui Adrian Cristea, a refuzat. Cu toate acestea, micuța este cea mai importantă pentru vedetă și ar face orice să o vadă fericită și împlinită, motiv pentru care nu l-a dat pe tatăl său în judecată.

Cine este Denisa Nechifor
Cine este Denisa Nechifor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Denisa Nechifor, cea mai buna prietena a Anamariei Prodan, adevarul despre ultima perioada din viata Ionelei Prodan: "I-a facut toate mofturile, ca unui copil. Ionela nu stia ce se intampla"

Cine este Denisa Nechifor

Denisa Nechifor  a povestit despre relația pe care a avut-o cu Adrian Cristea și a declarat că între ei a fost o iubire sinceră și s-au despărțit pentru prima oară, înainte să apară Rania, deoarece ea era la Iași și el la București și a fost nevoită să facă naveta.

„Ne-am iubit foarte mult şi ne-am despărţit prima dată înainte să apară Rania, pentru că eu eram la Iaşi, iar el era la Bucureşti.

Trebuia să fac naveta. El a intrat într-un anturaj de băieţi singuri şi eu nu am înţeles anumite lucruri, nu am vrut să le înţeleg şi nu o să le înţeleg niciodată. Ne-am distanţat, eu eram la facultate, nu am putut să îmi las şcoala şi să mă mut la Bucureşti, deși el mi-a cerut acest lucru. Ne-am despărţit, apoi eu am terminat facultatea, ne-am împăcat, m-am mutat la Bucureşti, apoi a apărut Rania şi, când eram însărcinată cu ea, ne-am despărţit de tot„, a
mărturisit Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru vedeta liniștea micuței sale este cea mai importantă și a declarat că nu i-a cerut pensie alimentară tatăl fetiței ei și nici nu l-a dat în judecată, deoarece nu și-a dorit să o pună pe micuță în situația neplăcută de a merge prin tribunale.

„Tot ce primește Rania este de la mami și de la tati. Nu contează absolut nimic pentru mine decât liniștea ei și a mea. Tot ce primește este din partea mea și a lui, nu contează cine cumpără. Important e să fim liniștiți. N-am emis foarte multe pretenții financiare. N-am cerut pensie alimentară, nu l-am dat în judecată, pentru că nu am vrut s-o pun pe Rania în situația de a merge la tribunale.(…)

Poate am avut nevoie, pentru că un copil necesită foarte multe lucruri. Am avut și eu perioadele mele în care am fost supărată, nervoasă, dar n-are importanță”, a declarat Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea, în cadrul unui interviu TV.

Cine este Denisa Nechifor
Cine este Denisa Nechifor[Sursa foto: Facebook]

Denisa Nechifor, detalii despre afacerea cu diamante

Recent, vedeta a mers la Paris pentru a căuta clienți pentru bijuteriile sale cu pietre prețioase, iar Denisa Nechifor a constatat că piața internațională este un loc bun pentru a găsi potențiali clienți.

Dar vedeta nu s-a rezumat doar la afaceri, ci a îmbinat afacerile cu plăcerea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Denisa Nechifor nu a mers singură la Paris, ci a mers la Disneyland împreună cu fiica sa Rania. Cele două, însoțite de câțiva prieteni, s-au bucurat de o experiență unică și a fost fascinată de ceea ce a văzut acolo.

„Ideea e următoarea cu pietrele acestea. Eu nu le caut, eu vreau să le vând. Eu le am, dar caut clienți să le plasez pe piață. E o piață foarte faină afară și ofertantă. Există diamante bune și rele în funcție de data de naștere există pietre care ți se potrivesc sau nu, există pietre despre care se spune că poartă noroc sau nu. Diamantele se diferențiază după tăietură și după claritate. O bijuterie prețioasă de acest gen este o investiție pentru că o poți vinde peste un anumit timp și îți recuperezi banii”, spunea în urmă cu ceva timp Denisa Nechifor.”, a spus Denisa Nechifor în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este Denisa Nechifor
Cine este Denisa Nechifor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Uite ce secrete de frumusete are Denisa Nechifor! Afla ce face aceasta pentru a-si mentine tenul radiant



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Denisa Nechifor, cea mai buna prietena a Anamariei Prodan, adevarul despre ultima perioada din viata Ionelei Prodan: "I-a facut toate mofturile, ca unui copil. Ionela nu stia ce se intampla"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies