Cine este Diana Gomoi, concurentă la "Insula de 1 milion". Aceasta este profesoară de educație fizică și sport!

cine este diana de la insula de 1 milion
Cine este Diana Gomoi, concurentă la Insula de 1 milion

Diana Gomoi, concurenta la “Insula de 1 milion” se află printre cei 50 de concurenți participanți. Însă știați că aceasta are vârsta de doar 20 de ani?

Aflați din rândurile următoare, cine este Diana Gomoi, ce vârstă și înălțime are aceasta, dar și kilograme, ce studii deține și cu ce se ocupă în prezent, dar și unde locuiește și cum vede aceasta, participarea la emisiunea “Insula de 1 milion”.

 

Ce vârstă are Diana Gomoi, concurentă la “Insula de 1 milion”

Diana, pe numele său întreg, Diana Gomoi, s-a născut pe data de 9 mai 2003.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 20 de ani. Aceasta este descrisă de cei din jur ca fiind o persoană sociabilă, deschisă și pregătită să ofere o mână de ajutor, de fiecare dată când este nevoie.

Câte kilograme are Diana Gomoi, concurentă la “Insula de 1 milion”

Tânăra concurentă are în prezent, 74 de kilograme, conform WOWbiz.

Citește și: Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la "Insula de 1 milion". Bărbatul are o carieră de 12 ani ca luptător profesionist de kickboxing

insula de 1 milion kanal d
Cine este Diana Gomoi, concurentă la Insula de 1 milion[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Argentina Rusalina Korobian, concurentă la "Insula de 1 milion". Aceasta are o sensibilitate pentru persoanele în vârstă

Ce înălțime are Diana Gomoi, concurentă la “Insula de 1 milion”

Atunci când vine vorba despre înălțimea tinerei, aceasta are 1.69.

Unde locuiește Diana Gomoi, concurentă la “Insula de 1 milion”

Aceasta locuiește în Adea, județul Arad, acolo unde s-a și născut.

insula de 1 milion
Cine este Diana Gomoi, concurentă la Insula de 1 milion[Sursa foto: Facebook]

Ce studii are Diana Gomoi, concurentă la “Insula de 1 milion”

În ceea ce privește studiile sale, până în prezent, Diana Gomoi a terminat Liceul cu Program Sportiv, din orașul său natal, Arad, iar în prezent, urmează și studiile superioare, fiind în ultimul an de studiu. Una dintre cele mai mari realizări ale acesteia costă în trofeele și medaliile pe care le-a tot câștigat, încă din copilărie, atunci când era jucătoare de fotbal, sport pe care l-a practicat până când a avut o accidentare la genunchi.

Cu toate acestea, nimic nu a împiedicat-o pe aceasta să joace și în prezent, pentru UTA Arad, în liga a 3-a, visul său cel mare fiind să îl întâlnească pe Cristiano Ronaldo, conform kanald.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupă Diana Gomoi, concurentă la “Insula de 1 milion”

În ciuda faptului că încă nu și-a terminat studiile, Diana lucrează ca profesoară de educație fizică și sport, reușind să prindă catedra anul trecut. În același timp, aceasta provine dintr-o familie de profesori, tatăl său fiind profesor de limba și literatura română, iar mama sa, fiind profesoară de chimie. Aceasta are și un frate mai mare, de care este apropiată.

concurenti insula de 1 milion
Cine este Diana Gomoi, concurentă la Insula de 1 milion[Sursa foto: Facebook]

Cine este Diana Gomoi, concurentă la “Insula de 1 milion”

Tânără concurentă la “ Insula de 1 milion ”, Diana Gomoi, se consideră a fi o persoană care se face remarcată datorită încrederii în sine pe care o deține, acesta fiind totodată și unul dintre atuurile sale. Bineînțeles că această încredere în propria persoană a fost construită de-a lungul anilor, însă chiar din copilărie, aceasta a avut o dorință aparte de a încerca lucruri noi, ajungând ca în prezent să își atingă potențialul maxim. Visul său este de a ajunge să fie împlinită pe toate planurile și se descrie ca fiind o persoană ambițioasă, optimistă și curioasă.

Diana Gomoi este concurentă la “Insula de 1 milion”

Printre cei 50 de concurenți la “ Insula de 1 milion ”, se află și Diana Gomoi, cea care și-a dorit să participe la această competiție, în ciuda faptului că va reprezenta ieșirea sa din zona de confort, explorarea de noi experiențe, dar și limite personale. Pentru tânăra concurentă nu reprezintă o prioritate câștigul financiar, ci oportunitatea de a-și testa rezistența și de a se descoperi pe sine, într-un astfel de mediu plin de provocări.

cine sunt concurentii de la insula de 1 milion
Cine este Diana Gomoi, concurentă la Insula de 1 milion[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Dumitru Opincă, concurent la "Insula de 1 milion". Bărbatul este pensionar MAI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies