Cine este Diana Vulturu, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și consider că asta este șansa mea!”

cine este diana vulturu de la bravo ai stil
Diana Vulturu este noua concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Diana Vulturu este noua concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Însă știați că aceasta a lucrat în Parlamentul României?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Diana, noua  concurentă de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8, dar și ce vârstă și studii are aceasta. În plus, descoperiți și ce a dezvăluit aceasta despre competiție, dar și ce părere au părinții acesteia despre participarea sa în emisiune.

 

Ce vârstă are Diana Vulturu, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

În ciuda faptului că la castingul emisiunii TV “Bravo, ai stil!”, difuzată doar pe Kanal D2, pentru sezonul cu numărul 8, au luat parte sute de fete, doar zece dintre acestea au reușit să intre în cursa pentru a primi titlul de “Cea mai stilată femeie din România”.

În ciuda faptului că Diana nu a intrat încă de la începutul competiției, aceasta este mai mult decât bucuroasă că se află acum, în cadrul emisiunii, iar restul concurentelor au primit-o cu brațele deschise pe noua concurentă în vârstă de 25 de

ani, care este determinată să câștige premiul cel mare.

Diana Vulturu este noua concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: În această seară, prima eliminare la “Bravo, ai stil!”. Cine va părăsi competiția stilistică?

 

Ce studii are Diana Vulturu, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că până în momentul de față, noua concurentă a emisiunii difuzată pe Kanal D2, Diana, a terminat Relații Economice Internaționale și masterul de Logistică Internațională.

bravo ai stil kanald 2
Diana Vulturu este noua concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Cu ce se ocupă Diana Vulturu, noua  concurentă de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Atunci când vine vorba despre profesia sa, se pare că  Diana  a lucrat în Parlamentul României, mai exact în Camera Deputaților, însă cu toate acestea, nu i-a prea plăcut cu ce se ocupa acolo, motiv pentru care a ales să își schimbe locul de muncă.

În prezent, aceasta este model pentru un site de încălțăminte, dar și pentru câteva de îmbrăcăminte.

“Am lucrat în Parlamentul României, pe Camera Deputaților. Știi cum e în Parlament? Muți hârtia dintr-o parte în altă. Nu mi-a plăcut. Nu mi-a plăcut să lucrez acolo. Mie nu îmi place că stau într-un singur loc, nu îmi place să stau la birou.

Momentan sunt model pentru un site de încălțăminte, dar mai pozez și pentru alte site-uri de îmbrăcăminte.”, 

a declarat aceasta.

bravo ai stil sezon 8
Diana Vulturu este noua concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Cine este Diana Vulturu, noua  concurentă de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Diana, tânăra care își dorește să îi cucerească pe telespectatori este determinată să ofere tot ce poate, pentru a se bucura cât mai mult de această experiență din cadrul emisiunii.

Se pare că deși aceasta și-a dorit să participe și la celelalte sezoane, abia în sezonul 8 și-a făcut curaj și a și reușit!

Bravo, ai stil pentru mine reprezintă o experiență unică, pe care mi-am dorit-o. Mi-am dorit să mă înscriu și la celelalte sezoane, dar simțeam că nu sunt pregătită. Acum am zis că trebuie să sparg gheața, să vin la casting și am reușit să vin aici.

Nu zic că părinții nu m-au susținut, dar ei voiau să fac altceva. Eu mă îndreptam către altă direcție, cu toate că m-au susținut. Lui mami îi place când mă vede la televizor, dar parcă simte că nu e pentru mine. În schimb, eu sunt de altă părere.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un job stabil, să fiu undeva la birou, să muncesc 8 ore pe zi simt că nu e pentru mine. Știu că o să fiu puternică.”,  a mărturisit noua concurentă.

cine este diana de la bravo ai stil
Diana Vulturu este noua concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Ce a dezvăluit Diana Vulturu de la „Bravo, ai stil” sezonul 8, despre scopul s ău în competiție

Noua concurentă a sezonului 8, „Bravo, ai stil”, Diana, își dorește să câștige competiția. Cu toate acestea, ea se declară a fi o persoană pașnică, deși atunci când se umple paharul, lucrurile nu vor mai sta atât de liniștite, mai ales că obișnuiește să fie și o persoană directă.

“Am venit cu scopul de a câștiga.

Încerc să fiu o persoană cât de cât pașnică, până în momentul în care nu mai pot. Sunt uneori prea directă și cred că deranjează destul de mult lucrul ăsta. Îmi dau și lacrimile acum. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și consider că asta este șansa mea.”,  a declarat aceasta.

bravo ai stil
Diana Vulturu este noua concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 21 aprilie 2023. “Cea mai proastă ținută din istoria Bravo, ai Stil!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

În această seară, prima eliminare la “Bravo, ai stil!”. Cine va părăsi competiția stilistică?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies