Cine este doctor Adrian Marinescu. ”Pacienta mi-a devenit mama-soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții.”

Cine este doctor Adrian Marinescu. ”Pacienta mi-a devenit mama-soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții.”
Cine este doctor Adrian Marinescu

Doctor Adrian Marinescu este unul dintre cei mai cunoscuți medici infecționiști din țara noastră.

Dr. Adrian Marinescu este Medic Primar Boli Infecțioase, la Spitalul "Matei Balș" din Capitală. Acesta a intrat în atenția publicului datorită sfaturilor pe care le-a oferit oamenilor, despre cum se pot proteja de virusul COVID-19, cum pot să se trateze și cum să evite mersul la spital.

Ce studii are doctor Andrei Marinescu

Dr. Andrei Marinescu are numeroase studii în domeniu, începând cu anul 1989-1993 în care a urmat studiile la Colegiul Național „Sf.

Sava” București, iar ulterior a urmat cursurile la UMF „Carol Davila” București, primind diploma de doctor-medic. Mai apoi, în data de 2 septembrie 2013, a primit diploma de medic specialist Boli Infecțioase la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”. Astfel, titlul său științific este Doctorand în Hepatologie- Universitatea Christian Albrechts- Kiel, Germania.

Citește și: Ce faci dacă te mușcă o căpușă. Strategii eficiente și informații importante pentru a face față acestei situații neplăcute

Cine este doctor Adrian Marinescu[Sursa foto: Facebook]

Cine este soția doctorului Adrian Marinescu

Medicul trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2012 alături de soția lui, Emma, care este cu 17 ani mai tânără. În cadrul unei emisiuni TV, cei doi au început să facă destăinuiri despre momentul în care s-au cunoscut. Din spusele soției medicului, povestea lor de iubire a început în urmă cu mulți ani și s-a dezvoltat într-un mod inedit, deoarece mama ei se confrunta cu o problemă medicală.

Cine este doctor Adrian Marinescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Astfel, aceasta a ajuns la doctor Adrian Marinescu, în căutarea unui medic pentru mama sa, însă aceasta nu s-a gândit vreodată că ar putea exista o legătură romantică între cei doi. Mai mult decât atât, partenera medicului a menționat că a fost o dragoste la prima vedere abia în 2015, după trei ani, când Adrian Marinescu a făcut primul pas.

De asemenea, situația mamei sale a necesitat evaluări și un control medical de rutină, ceea ce a reaprins flacăra dintre ei.  

„Suntem împreună din 2012. Am avut o problemă medicală cu mama, n-o puteam rezolva și am ajuns la Adi. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas.

Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi. M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin. Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un un punct de întâlnire într-o parcare.”, a povestit Emma Marinescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Cine este doctorul Cristian Andrei. „Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste!”

Cine este doctor Adrian Marinescu[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, partenera medicului a precizat că cererea în căsătorie  a sosit destul de devreme, după aproximativ un an de relație. Așadar, doctorul Adrian Marinescu este împlinit alături de soția lui, care spune despre acesta că este o persoană calmă.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta”, a mai spus Emma Marinescu.

Ce părere are doctor Adrian Marinescu despre diferența de vârstă dintre el și soția lui

Medicul Adrian Marinescu a menționat cu tărie că diferența de vârstă dintre el și partenera  lui de viață nu este un factor important în relația lor, precizând că nu îi pasă de gura lumii.

„Eu nu cred în astre, dar la noi așa a fost. Pacienta mi-a devenit mama-soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții. Să fie mulțumiți. E o diferență de vârstă între noi. Întotdeauna unii vorbesc. Dar la noi nu a contat!”, a precizat Adrian Marinescu.

Cine este doctor Adrian Marinescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este doctorul Cristian Andrei. „Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies