Cine este Doina Spătaru. „Îmi doresc doar sănătate și liniște.”

Cine este Doina Spătaru
Doina Spătaru

Doina Spătaru este o cântăreață de muzică ușoară, ai cărei viață a fost marcată de două mari tragedii.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Doina Spătaru și cum a ajuns să aibă succesul de care s-a bucurat în carieră. În plus, descoperă detalii despre cele două tragedii care i-au marcat existența.

Cine este Doina Spătaru

Citește și: „Nu-i dau satisfacție. Vrea să mă provoace. Are o minte bolnavă.” Doina Spătaru și Călin Geambașu, replici dure în cazul decesului Mălinei Olinescu

Cine este Doina Spătaru
Doina Spătaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă! Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice.” Doina Spătaru a declarat cu cine a vorbit Mălina Olinescu înainte de tragicul eveniment

Doina Spătaru s-a născut în data de 29 ianuarie 1948 la Găiești și este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică ușoară de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a avut parte de iubirea și aprecierea publicului, atât pentru talentul său muzical incontestabil, cât și pentru felul

său de a fi.

Doina Spătaru a renunțat la cântat

Cine este Doina Spătaru
Doina Spătaru și Mălina Olinescu [Sursa foto: Facebook]

Deși a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe ale Epocii de Aur, în vârstă de 76 de ani, Doina Spătaru a dispărut din lumina reflectoarelor, anunțând în urmă cu câțiva ani că renunță la cântat.

În ultima parte a carierei sale, Doina Spătaru a cântat în trupa lui Petre Geambașu, însă odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, solista a anunțat că se retrage din industria muzicală, prioritizând sănătatea sa.

Astfel, indiferent de ofertele pe care le-a primit ulterior, Doina Spătaru a refuzat să mai urce pe scenă, optând pentru o viață liniștită pe care o are și în prezent.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„N-am mai cântat de când mi-am anunțat retragerea. Nu mă mai răzgândesc. De mulți ani voiam să mă retrag, mă bătea gândul, dar colegii mei de trupă mi-au zis că nu-i momentul.

Și așa am mai continuat până în 2019. În 2020, odată cu pandemia, am zis stop. Ei n-au mai insistat. Duc o viață obișnuită în fiecare zi, nimic deosebit. Dorul de scenă va rămâne, este și va fi. Dar iau lucrurile așa cum ar trebui să le iau, cu luciditate. Conștientizez tot ce înseamnă asta și merg mai departe.

Îmi doresc doar sănătate și liniște.

La vârsta pe care o am sunt bine, fără a avea vreo problemă deosebită, care să mă îngrijoreze. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. ”,  a declarat cântăreața de muzică ușoară, Doina Spătaru la un moment dat pentru  Cancan.ro.

Viața Doinei Spătaru, marcată de două mari tragedii

Cine este Doina Spătaru
Doina Spătaru și Mălina Olinescu [Sursa foto: Facebook]

Dacă din punct de vedere profesional, Doina Spătaru s-a bucurat de un real succes, atunci când vine vorba de viața personală, Doina Spătaru a trecut prin două mari tragedii.

Doina Spătaru a fost căsătorită cu Boris Olinescu, cascador de profesie. Din povestea lor de iubire au rezultat două fiice, Codruța și Mălina Olinescu, mezina moștenind talentul muzical al mamei sale.

Din păcate, însă, atât soțul său, Boris Olinescu, cât și una dintre cele două fiice ale sale, Mălina Olinescu, și-au găsit sfârșitul în același mod.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Soțul artistei s-a sinucis în urmă cu peste trei decenii, iar fiica sa, îndrăgita artistă Mălina Olinescu, și-a luat viața în același mod în anul 2011.

Mălina Olinescu a decedat la vârsta de 37 de ani, aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia, după ce suferise o decepție în dragoste.

Deși pierderea fiicei sale a reprezentat unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, Doina Spătaru susține că fiica sa se află într-un loc bun și că este în sfârșit liniștită și fericită.

Eu am visat-o pe Mălina. Prima oară mi-a apărut cred că după 1 an.

Era liniștită, era bine, era ea! Apoi, a început să îmi apară mai des, veșnic îmbrăcată în haine de culoare deschisă, zâmbitoare și cu chipul senin. Însă, cel mai puternic sentiment că e bine l-am avut după semnul pe care mi l-a trimis in acest an. Nu știu dacă există vreo explicație, sau cum să spun, dar eu ca mamă am știut atunci că fetița mea e bine acolo unde e. Înțelegeți ?!”, a declarat Doina Spataru in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Elvira Deatcu. „Această profesie are valoarea terapeutică.”

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies