Cine este Doru Octavian Dumitru. „Abia acum simt că am o căsnicie adevărată!”

cine este doru octavian dumitru
Cine este Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai cunoscuți actori români. Deși a clădit o carieră de zeci de ani, perioada sa de glorie a fost la din anii 1990 și până la începutul anilor 2000.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Doru Octavian Dumitru, câți ani are, dar și alte detalii din viața sa personală și profesională!

Ce vârstă are Doru Octavian Dumitru

Citește și: 5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută

doru octavian dumitru
Doru Octavian Dumitru[Sursa foto: CAPTURA WOWBIZ]

Citește și: Regimul uluitoarei Jane Fonda. Cum și-a păstrat această vedetă a Hollywood-ului forma și energia de-a lungul anilor

Actorul s-a născut la data de 11 iunie 1956 în Arad. Până la vârsta de 67 de ani, Dumitru a reușit să clădească o carieră de succes, dar și să trăiască o multitudine de experiențe ce l-au format. Până în anul 1986, comediantul a locuit la Bacău, urmând Liceul Industrial, iar mai apoi Facultatea de Instalații. Datorită talentului său actoricesc și a umorului incontestabil, Doru Octavian Dumitru a reușit să aibă o mulțime de fani, cărora să le aducă zâmbetul pe buze.

Actorul va rămâne totdeauna o emblemă a comediei românești, fiindcă are un stil specific de a interpreta și a spune povești.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Doru Octavian Dumitru a avut trei soții

Cu toate că se bucură de succes pe plan profesional, vedeta a avut de suferit din cauza problemelor amoroase.

De-a lungul timpului a avut mai multe neveste, în prezent fiind împreună cu a treia soție, cu care mărturisește că se înțelege extrem de bine.  Una din soțiile sale a fost interpreta Angelica Ganea. Din primele două căsnicii actorul are doi copii, cu care menține în permanență legătura și de care este foarte mândru. 

„Abia acum simt că am o căsnicie adevărată, cea de- a treia căsnicie m-a împlinit.

De celelalte nici nu vreau să-mi mai amintesc, am rămas cu un gust amar, cel puțin Angelica Ganea, soția mea de-a doua, mi-a creat multe probleme, m-a bârfit prin presă. Din păcate, unele femei nu reușesc să facă nimic, niciodată. De pildă, ea n-a avut o carieră nici înainte de a se căsători cu mine, dar nici după divorț.”, a declarat Doru Octavian Dumitru. 

Doru Octavian Dumitru s-a mutat în Canada

doru octavian dumitru varsta
Ce vârstă are actorul[Sursa foto: wowbiz]

După ce a atins succesul în România, Doru Octavian Dumitru și-a dorit să descopere cum este să locuiești în altă țară, mutându-se în Canada. Deși este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară, actorul a mărturisit că a avut și el un job clasic, de 8 ore, în Canada. Vedeta se bucură de șansa pe care a avut-o și de modul de a trăi în această țară străină, deși nu este ușor deloc.

„Nu m-am angajat la un magazin de electrocasnice, era o companie care vindea aspiratoare. Eu veneam în țară, jucam, și după făceam pauze acolo. Pauza putea să dureze mai mult și mă plictiseam, nu făceam nimic. Hai să fac și eu ceva, foarte bune ca experiențe.”,  a precizat actorul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ultima vreme, viața actorului este ceva mai haotică, deoarece se împarte între cariera de comediant din România și munca pe care o are în Canada.

Tatăl lui Doru Octavian Dumitru a creat o invenție surprinzătoare

doru octavian dumitru sotii
Doru Dumitru a avut 3 soții[Sursa foto: wowbiz]

Deși tatăl lui Doru și-a pierdut viața în urmă cu ceva ani, Doru Dumitru își aduce aminte cu drag de tatăl lui. Se pare că bărbatul a creat un leac de vindecare a psoriazisului, pe care l-a încercat pentru propriile probleme.

El, sărăcuțul, a experimentat pe el. Și eu sunt un mic inventator, am făcut și eu niște invenții, suntem din familie de inventatori. Din plante pe care le-a combinat, le-a uscat. Sărăcuțul a făcut pe el și experimente cu mercur. Până la urmă și-a vindecat psoriazisul și a reușit să-i vindece și pe ceilalți cu acest leac de vindecare al psoriazisului. Tata, Dumnezeu să-l odihnească! , a povestit vedeta.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Bianca Neagu. „Nu regret că n-am avut o copilărie normală”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies