Cine este Elena Ionescu. „Mi-am crescut copilul cu respect față de mine.”

cine este elena ionescu
Cine este Elena Ionescu

Elena Ionescu este o cunoscută artistă de la noi din țară, care a reușit să își clădească o carieră impresionantă de-a lungul timpului. Pasiunea pentru muzică s-a dezvoltat încă din copilărie, de când Elena a început să parcurgă drumul muzical.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Elena Ionescu, ce vârstă are, detalii din viața personală și profesională, dar și declarațiile acesteia.

Ce vârstă are Elena Ionescu

Citește și: Cine este Elena Băsescu. „Sunt foarte mulțumită cu viața pe care o am în acest moment”

elena ionescu
Elena Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Doinița, soția lui Ionuț Dolănescu. „Ne completăm frumos în cele din urmă şi pe scenă, şi acasă, în viaţa de zi cu zi.”

Vedeta s-a născut la data de 17 mai 1988 în Caracal, județul Olt. Până la vârsta de 35 de ani, cântăreața a reușit să clădească o carieră de succes, dar și să devină mamă. Încă din copilărie, Elena a realizat că iubește muzica și că este talentată, astfel că a pășit pe scenă de la vârsta de doar 6 ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aveam emoții mari. Aveam 6 ani jumate. Eram în Caracal, erau zilele orașului, am urcat pentru prima data pe scenă. Am cântat o piesă, Scufița Roșie se numea piesa, o învățasem la grădiniță și mi-am făcut curaj să o cânt acolo. M-a îmbrăcat mama în roșu, toată lumea îmi spunea Scufița Roșie. Ani buni mi-a rămas această poreclă .”, a povestit vedeta.

Ulterior, frumoasa cântăreață a urmat cursurile școlii populare de artă locală, secțiile de canto și teatru. Pe parcursul timpului, Elena a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, dar și emisiuni TV. În anul 2006, la doar 18 ani, artista a devenit parte din trupa Mandinga. A urmat apoi pentru ea o perioadă de glorie, în care cariera sa muzicală a urcat pe culmile succesului. În 2012, împreună cu trupa, Elena Ionescu a reprezentat România la Eurovision. Cu toate acestea, în 2016, după 10 ani de colaborare cu trupa Mandinga, artista a hotărât să

părăsească trupa, pentru a se lansa către o carieră solo.

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu

elena ionescu varsta
Elena Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Deși viața profesională a mers foarte bine pentru Elena, se pare că în cea personală, vedeta s-a confruntat cu o cumpănă. Artista și partenerul ei de viață, Dragoș, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 3 ani, de pe urma căreia a apărut și un copil.

Ulterior, relația dintre cei doi nu a mai mers atât de bine și au decis să o ia pe drumuri separate. Dragoș Stanciu a mărturisit că nepotrivirea de caractere i-a dus la divorț.

„Avem o relație foarte frumoasă, civilizată, vine are grijă de Răzvănel în weekend, îl ia, acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă, face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult.

Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință. , a declarat cântăreața.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

elena ionescu copil
Elena Ionescu[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp, bărbatul și-a refăcut viața alături de o fostă prietenă de a lui. Cu toate acestea, Elena și fostul ei soț au păstrat o relație civilizată, pentru a reuși să îl crească împreună pe băiatul lor. Cei doi au custodie comună pentru fiul lor, Răzvan.

„Îmi place să cred că mi-am crescut copilul cu respect față de mine. Văd mulți copii în jur foarte alintați. Eu cred că fiul meu a fost crescut cu niște principii, cu înțelepciune. E un copil liniștit și foarte matur pentru vârsta lui. Are 5 ani acum și mă înțeleg cu el ca și cu un adult. Eu i-am spus un lucru pe care se pare că l-a luat în calcul. I-am spus că atunci când copiii vorbesc urât, vor crește urâți. Și cu cât vorbești mai urât, te transformi într-un om urât. El tot timpul se uită în oglindă și își amintește de fraza asta. A fost o improvizație care mi-a ieșit bine. De atunci, și când mă aude pe mine vorbind urât îmi atrage atenția. Îmi mai scapă și mie, mă mai enervez uneori.”, a explicat vedeta.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Cătălin Bucur, soțul Roxanei Blenche. „Seamănă toată cu soțul, e toată Cătălin.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies