Cine este Elena Lasconi. „E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în primărie.”

cine este elena lasconi

Cine este Elena Lasconi

Află din acest articol cine este Elena Lasconi, dar și detalii surprinzătoare atât din viața profesională, cât și din cea personală.

Elena Lasconi este o personalitate remarcantă din țara noastră și a devenit din ce în ce mai relevantă în atenția publicului, din momentul în care a intrat în politică. Descoperă în rândurile de mai jos cine este Elena Lasconi, ce vârstă are, dar și declarațiile surprinzătoare ale vedetei.

Ce vârstă are Elena Lasconi

Citește și: Cine este Carla's Dreams. „Măștile desenate sunt mereu mai sincere decât cele purtate pe ascuns.”

elena lasconi
Elena Lasconi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă. „Am învățat să mă accept, nu mă pedepsesc.”

Elena Lasconi este născută pe 20 aprilie 1972, în Hațeg, județuș Hunedoara. Până la vârsta de 52 de ani, Elena a reușit să clădească o carieră impresionantă. Elena Lasconi s-a căsătorit de la o vârstă fragedă, având 18 ani. După doi ani, la doar 20 de ani, Elena i-a oferit viață Oanei, fiica ei.

La doar 22 de ani, fosta jurnalistă a trecut printr-un divorț. În anul 2012, soarele a ieșit pe strada vedetei și s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, Cătălin. Cei doi au avut o ceremonie la mănăstire și s-au îmbrăcat în costume populare. În anul 1995, vedeta a intrat în lumea jurnalismului, construind o carieră remarcabilă, timp de 25 de ani. A descoperit mai multe laturi ale acestei meserii, fiindcă a fost atât reporter, cât și producător, realizator și moderator TV, dar și corespondent de război.
După aproape 3 decenii dedicate acestei cariere, Elena Lasconi a părăsit în anul 2020 lumea televiziunii și a intrat în politică.

„Am 9.000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute.

Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste! ”, a mărturisit Elena Lasconi, în urmă cu 2 ani.

Elena Lasconi, primar la Câmpulung

elena lasconi biografie
Elena Lasconi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În anul 2020, Elena Lasconi a câștigat primul mandat pentru primăria orașului Câmpulung Muscel. Fosta jurnalistă a explicat faptul că fosta carieră o ajută foarte mult în actualele responsabilități pe care le are la primărie. Elena Lasconi militează pentru reîntregirea familiilor destrămate, din cauza faptului că mulți români lucrează în străinătate.

„Sunt multe chestiuni sensibile, eu le cunosc pentru că am bătut țara asta în lung și în lat, am luat-o la picior, am făcut multe campanii cât am fost jurnalist și am înțeles suferința copiilor care rămân acasă cu bunicii, sau rămân să

se crească între ei. Sunt multe povești care mi-au rămas în cap și care m-au marcat și care mi-au dat insomnii.”, a declarat primarul de la Câmpulung.

Elena Lasconi le-a demonstrat locuitorilor orașului Câmpulung că este un primar bun, muncitor și cu viziune. Așadar, anul acesta fosta jurnalistă a mai câștigat un mandat la primăria orașului. Deși declară că muncește mai mult decât înainte, Elena spune că este vorba de pasiune și devotament.

„Cred că m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi. Cred că una dintre calitățile pe cale de dispariție a unui lider, a unui politician, este empatia. Sunt empatică, uneori poate exagerez, am viziune, știu unde vreau să ajungem în următorii zece ani, îmi place să muncesc, să mă înconjor de oameni mai deștepți decât mine. Acestea sunt și calitățile unui lider.”, a declarat

Elena Lasconi.

Pasiunea Elenei Lasconi

elena lasconi varsta
Ce vârstă are Elena Lasconi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Când încă era o vedetă de televiziune, Elena a avut ocazia să participe la o emisune de gătit, într-o ediție dedicată persoanelor publice. La acel moment, primarul de la Câmpulung a câștigat marele troferu, fiindcă se pare că gătitul este una dintre cele mai mari pasiuni ale Elenei.

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies