Cine este Emil Mitrache. “Ea simte că o iubesc, nu trebuie să-i arăt!”

emil mitrache varsta
Emil Mitrache, cunoscut și ca „Americanul”, este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară

Emil Mitrache, cunoscut și ca „Americanul”, este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară. Însă știați că acesta este tată a doi băieți?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Emil Mitrache, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cu ce se ocupă acesta în prezent, dar și câteva aspecte legate de frumoasa sa familie.

 

Ce vârstă are   Emil Mitrache

Emil Mitrache s-a născut pe data de 6 august. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 57 de ani.

emil mitrache wikipedia
Emil Mitrache, cunoscut și ca „Americanul”, este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Emil Mitrache

Atunci când vine vorba despre studii, se pare ca Emil Mitrache a absolvit Institutul Politehnic Traian Vuia, din Timișoara.

emil mitrache copii
Emil Mitrache, cunoscut și ca „Americanul”, este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]
 

Citește și: Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este Emil Mitrache

Emil Mitrache este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară. Acesta s-a făcut remarcat în ochii publicului larg, datorită rolului său în serialul „La bloc”, serial în care a interpretat rolul „ Americanul ”.

Cu toate acestea, cariera sa actoricească a început în grupul umoristic TACT, alături de care a susținut o serie de spectacole în toată țară. În ciuda acestui aspect, Emil Mitrache și-a îndreptat pașii către o colaborare cu Florin Călinescu, în TV. Astfel, odată cu trecerea timpului și cu câștigarea unei experiențe mai vaste, Emil Mitrache a ajuns ca în anul 2002 să fie distribuit în serialul de comedie "La bloc", interpretând personajul "Americanul", urmând și un alt proiect denumit "Gașcă", în care a jucat sub numele de "Bebe".

În prezent, Emil Mitrache este "Vali Chivu", în sitcomul "Nimeni nu-i perfect".

Pe lângă talentul său în actorie, acesta se ocupă și de propria afacere, care constă într-un restaurant cu specific italian.

emil mitrache sotie
Emil Mitrache, cunoscut și ca „Americanul”, este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cu ce se ocupă Emil Mitrache, în prezent

Emil Mitrache a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 15 ani de zile, în urma rolului interpretat într-un serial de comedie.

Cu toate acestea, în ultimul timp,   Emil Mitrache a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că actoria va rămâne întotdeauna, prima sa pasiune.

Astfel, în prezent, Emil Mitrache este implicat și în alt domeniu, aspect dezvăluit chiar de către acesta . Se pare că actorul joacă în continuare, însă în piese de teatru, alături de o grupă de tineri actori, iar în plus, acesta este și ghid turistic, atunci când timpul îi permite.

„Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de… la schimbarea de prefix, nu mă vedeam. Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen'. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta. (…)

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum continui și cu ghidajul, e ok, chiar încep să se vadă rezultatele muncii, să fiu solicitat. Eu fac numai cu turiști străini. Și e ok, îmi place, asta e foarte important. (…)Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula… ”, a declarat actorul.

Emil Mitrache, cunoscut și ca „Americanul”, este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Emil Mitrache este căsătorit

Pe lângă planul profesional care merge ca pe roate, acesta se bucură și de o căsnicie pe măsură, alături de soția sa, Cristina, încă din anul 2012, împreună având o familie frumoasă alături de cei doi băieți ai săi, pe nume Teodor și Eduard.

„Este o persoană cu picioarele pe pământ, nu este o persoană pretenţioasă. Ea simte că o iubesc, nu trebuie să-i arăt. Viaţa noastră este legată de copii. Ne-ar prinde bine să plecăm singuri o săptămână.

De cinci ani nu am mai fost doar noi doi.Nu m-am chinuit foarte mult să o cuceresc. Ne-am cunoscut la botezul unei colege de filmari. Nu am vrut să merg, nici ea nu a vrut, dar destinul a făcut să mă duc şi să o cunosc. Ea nici nu ştia cine sunt. Nu se uita la serial. Asta m-a atras la ea” a dezvaluit acesta.

emil mitrache americanu
Emil Mitrache, cunoscut și ca „Americanul”, este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Andreea Mărginenu, soția lui Mihai Mărgineanu. "Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies