Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

Dansuri Emil Rengle
Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România

Vezi mai jos cine este Emil Rengle și cum a început pasiunea sa pentru dans și pentru muzică.

Emil Rengle este unul dintre cei mai controversați artiști din România.Cine este Emil Rengle și cum a devenit cunoscut în România și peste hotare. Dansator, coregraf și cântăreț, Emil Rengle nu este străin multor telespectatori, mai ales că a câștigat un cunoscut concurs de talente din România. Acela a fost unul dintre momentele care l-a propulsat în showbiz-ul românesc, după ce cunoscuse succesul și în showbiz-ul internațional.

Ce vârstă are Emil Rengle

Cine este Emil Rengle

Emil Rengle s-a născut la 1 septembrie 1990, la Oradea. Tânărul are 1.77 înălțime, iar din 1998 și-a început activitatea.

Emil Rengle a devenit la vârsta de 18 ani cel mai bun dansator şi coregraf din România. În România, acesta a studiat dans și coregrafie la UNATC.

Artistul și-a perfecționat tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste Ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil Rengle copilărie

Despre copilărie, Emil Rengle își aduce aminte că era mai apropiat de mama sa și că făcea o mulțime de spectacole pentru a-i bucura pe părinții săi.

„Râdeam extrem de mult, făceam spectacole în fiecare zi pentru părinții mei și trăiam pentru a fi în centrul atenției. Îmi doream să fiu dinozaur. Mai apoi, mi-am dorit să joc în filme și seriale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Emil Rengle
Emil Rengle este bun prieten cu Mădălina Ghenea[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este TJ MILES. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

În copilărie doream multă atenție, iubire. Pe la 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea. M-au dus și al spitalul de nebuni, nu înțelegeau ce se întâmplă. Medicul le-a spus că nu am ce căuta acolo, că sunt normal și că am nevoie de atenție ..Vin dintr-o familie clasică românească cu multă dragoste, certuri, probleme legate mai ales de bani, de supraviețuire cum era în România acelor vremuri… Am fost un copil plin de energie, la 7 ani m-am îndrăgostit de dans, dansul era existența, prin el am simțit că pot

să respir, pot să mă exprim. De la 7 ani până acum nu m-am oprit nici măcar o săptămână din dans. Am știut că acolo e medicina mea”, a povestit Emil în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Emil Rengle spune că în liceu era popular, dar „până în liceu am fost batjocorit… De la bulangiu, la bozgore am avut parte de tot.”

În anul 2015, Emil Rengle a fondat proiectul muzical numit RENGLE și a lansat mai multe discuri single.

În 2017, a dansat alături de Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni TV, însă au fost nevoiți să se retragă după ce Dana s-a accidentat în timpul repetițiilor.

Emil Rengle a început să fie coregraf pentru artiști precum Inna, Alex Velea, Alexandra Stan, Corina, Loredana Groza, Fly Project, Anda Adam.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ca dansator, a fost prezent la numeroase evenimente internaţionale, în Miami, Los Angeles, Tokyo, Hong Kong, New York, dar şi în oraşe din întreaga Europă.

Emil Rengle a recunoscut că este bisexual

În anul 2018, Emil Rengle a recunoscut faptul că este bisexual și i-a încurajat pe tineri să își asculte inima și să se accepte așa cum sunt.

Cine este Emil Rengle
Cum a devenit cunoscut Emil Rengle[Sursa foto: Facebook]

„Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă”, a mărturisit Rengle la momentul respectiv.

„Viața mea personală și intimă a rămas la fel de frumoasă ca și înainte, pentru că eu nu am ascuns niciodată acest lucru față de oamenii apropiați. Faptul că, într-adevăr, a devenit o chestiune publică mi-a adus bucurie, pentru că mi se pare că am contribuit și eu puțin la încurajarea oamenilor de a gândi liber. Confirmarea mi-a venit din mesajele și e-mailurile sutelor de oameni care mi-au declarat că, datorită acestui coming out, au avut curajul de a fi ei înșiși”, a mai dezvăluit Emil Rengle pentru paginadepsihologie.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este LAURA GIURCANU. "Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies