Cine este Eugenia Șerban. „Din momentul în care am luat hotărârea că trebuie să lupt și că mai am multe de spus în viața asta, psihicul a contat enorm”

Cine este Eugenia Șerban
Cine este Eugenia Șerban

Eugenia Șerban este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Eugenia Șerban și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperă și alte detalii despre lupta pe care a dus-o cu o boală nemiloasă, dar și alte detalii din viața sa personală.

Cine este Eugenia Șerban

Cine este Eugenia Șerban
Cine este Eugenia Șerban[Sursa foto: Facebook]

Eugenia Șerban s-a născut în data de 13 noiembrie  1969 într-o familie cu patru fete.

După terminarea școlii generale, Eugenia Șerban a urmat cursurile Liceului Teoretic „George Coșbuc” din București. Ulterior, și-a continuat studiile în cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Actorie.  

În prezent, Eugenia Șerban este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, cu o poveste de viață impresionantă și o voință de fier. Cu peste 35 de ani în industria cinematografiei, Eugenia Șerban și-a început cariera înainte de împlinirea vârstei de 19 ani, la Teatrul de Stat din Turda, acolo unde a locuit timp de șase luni într-o cabină de machiaj, până i-a fost

repartizată o garsonieră.

Ulterior, cunoscuta actriță a reușit să ajungă în București, mai întâi la Teatrul Evreiesc de Stat, iar apoi la teatrul „Excelsior”.

Pe lângă cariera în domeniul cinematografiei, Eugenia Șerban a cochetat și cu televiziunea, prezentând în anii 1990 o emisiune televizată. Mai mult decât atât, a fost și profesor de mișcare și estetică teatrală, dar și consilier de imagine al Ministerului Agriculturii.

În prezent, actrița Eugenia Șerban este consilier de probleme culturale în cadrul Primăriei sectorului 5.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De-a lungul carierei sale, Eugenia Șerban a ajuns la inima publicului datorită talentului de care a dat dovadă, a frumuseții sale aparte, dar și a felului său de a fi. A jucat unele dintre cele mai îndrăgite personaje în cadrul serialelor televizate, dar și a pieselor de teatru sau film, iar în anul 2003 a interpretat pentru prima dată în cinematografia românească un rol

de lesbiană.

Eugenia Șerban are un fiu

Citește și: La 48 de ani, Eugenia Serban arata demential! Afla secretul ei – Video Exclusiv

Cine este Eugenia Șerban
Cine este Eugenia Șerban[Sursa foto: Facebook]

Eugenia Șerban a fost căsătorită în tinerețe cu un bărbat de origine arabă, căruia i-a dăruit un fiu pe nume Lorans, care acum are vârsta de 30 de ani.

Actrița a divorțat de tatăl copilului său când băiatul avea doar doi ani, iar ulterior, bărbatul respectiv a încetat din viață când fiul său avea 18 ani.

Astfel, Eugenia Șerban a reușit să îmbie rolul de mamă, femeie și actriță, având un succes extraordinar din punct de vedere profesional și ocupându-se în același timp de creșterea și educația fiului său. „ Aș minți să spun că am fost o mamă perfectă.

Trebuie să recunosc că de multe ori am greșit. Dacă mă uit în urmă, cu mintea de acum, cu experiența de acum, altfel aș fi făcut lucrurile în anumite momente .”, a declarat Eugenia Șerban în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Eugenia Șerban a învins cancerul

Citește și: Cum arata Eugenia Serban dupa ce si-a ridicat fata cu ata! Efectele liftingului cu fire incep sa se vada!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Eugenia Șerban
Cine este Eugenia Șerban[Sursa foto: Facebook]

În anul 2019, Eugenia Șerban a trecut prin cea mai mare încercare din viața sa. Actrița a fost diagnosticată cu două forme de cancer: unul ginecologic și celălalt la sân. A urmat cea mai grea perioadă din viața sa, pe parcursul căreia a fost supusă la o serie de tratamente și o operație care a durat 12 ore, timp în care medicii au încercat să-i salveze viața. Din fericire, îndrăgita actriță a reușit în cele din urmă să învingă nemiloasa boală.

În cadrul podcastului Ilincăi Vandici, Eugenia Șerban a vorbit despre sentimentele care au încercat-o în acea perioadă și cum a reușit să se stabilizeze din punct de vedere psihic astfel încât să lupte pentru a trăi.

« Mi-am pus singură mie întrebarea „Ce vreau să fac? Să trăiesc sau să mă las înfrântă?” Am spus că trebuie să trăiesc, că mai am multe de spus. Din momentul în care am luat hotărârea că trebuie să lupt și că mai am multe de spus în viața asta, psihicul a contat enorm. Mie mi s-au făcut tot felul de teste. Eu nu am pe nimeni în familie care să fi avut cancer. Este o boală făcută pe stres .», a povestit Eugenia Șerban în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Andrei Duban. „Sunt un om împlinit, cel mai bogat om de pe lume, pentru că îi am pe ei, pe soția mea și copilul pe care mi l-a dat Dumnezeu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies