Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje  

Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje   
Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje  

“Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit”

Sâmbătă, 9 ianuarie, la ora 20:00, 12 Faimoși și 12 Războinici își vor da întâlnire cu telespectatorii, pe micul ecran, odată cu debutul celui de-al doilea sezon al reality-ului “Survivor România”, cea mai intensă competiție, care le va testa celor 24 de concurenți limitele. Printre Faimoși se află un concurent care atrage atenția cu look-ul sau inedit și tatuaje la vedere. Faimosul Zannidache are o poveste de viață impresionantă, acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere, însă și-a văzut visul cu ochii și s-a ridicat prin propriile puteri și multă voință.

Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

Pot fi considerate pentru el adevărate opere de artă, exprimate prin desenele viu colorate pe piele. Învățat cu greul încă de mic, a îndurat pedepse crunte în viața de orfelinat, însă fiecare obstacol întâmpinat l-a pregătit pentru ceea ce avea să trăiască mai târziu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O apariție cel puțin excentrică de fiecare dată, corpul lui Zannidache îi este împânzit cu peste 100 de tatuaje, fiecare dintre ele avându-și o poveste și reprezentând, poate, un moment din trecutul său, dar și un mesaj pentru viitor. Și-a adunat trăirile în tatuaje, iar  povestea de viață și sentimentele acumulate în cei 23 de ani de viață și le spune prin tatuaje.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment- frustrare, revoltă... Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul <HOME> reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea.

Mi-am tatuat pe spate mesajul <Home is Where Your Heart Is> care este tatuat lângă mesajul <Homeless>. Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă <Understand Why> pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici ”,
povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies