Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la "Insula de 1 milion". Bărbatul are o carieră de 12 ani ca luptător profesionist de kickboxing

Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la
Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la "Insula de 1 milion". Bărbatul are o carieră de 12 ani ca luptător profesionist de kickboxing

Filip, concurent la “Insula de 1 milion” face parte din cei 50 de concurenți participanți. Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Filip Alexandru-Traian!

Filip Alexandru Traian se numără printre concurenții norocoși care participă la cel mai mare experiment social televizat, reality show-ul ”Insula de 1 milion”, difuzat la Kanal D. Află din rândurile următoare cine este Filip!

Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la “Insula de 1 milion”

Citește și: Cine este Cristian Angheliuc, zis Micuțu, concurent la "Insula de 1 milion. Viața de la asistent medical până la luptător în cușcă

Citește și: Cine este Argentina Rusalina Korobian, concurentă la "Insula de 1 milion". Aceasta are o sensibilitate pentru persoanele în vârstă

Filip Alexandru Traian a luat decizia de a participa în emisiunea fenomen ”Insula de 1 milion”, de la Kanal D, pentru a arăta lumii curajul și determinarea pe care o are. Bărbatul este pasionat de dezvoltare personală și sport, astfel că este mai mult decât pregătit să facă față provocărilor din Republica Dominicană.

Ce vârstă are Filip Alexandru Traian

În vârstă de 38 de ani, concurentul este motivat să își urmeze visurile și să arate telespectatorilor că are ambiția de a rezista fizic și psihic, indiferent de orice obstacol sau probă. Acesta dorește să împărtășească cu ceilalți pasiunea pentru sport.

Ce studii are Filip Alexandru Traian

Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Filip Alexandru a absolvit Școala de Poliție din Oradea, iar ulterior și-a continuat studiile la Facultatea de Drept. Timp de 15 ani, concurentul a decis să înceapă o carieră în cadrul poliției. Acesta a lucrat în cadrul Crimelor Organizate la Direcția de Operațiuni Speciale, mai precis servicii secrete, flagrant și filaj. Cu toate astea, sportul și afacerile au însemnat mai mult pentru el. Astfel, bărbatul a pornit pe un drum care să îl împlinească și caracterizeze.

Unde locuiește Filip Alexandru Traian

Concurentul este stabilit în Constanța, acolo unde își desfășoară și activitățile profesionale.

Cu ce se ocupă Filip Alexandru Traian

Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bărbatul are o poveste de viață cutremurătoare. Acesta a crescut într-o familie afectată de absența tatălui și de dificultăți personale, însă Filip își găsește echilibrul în familia pe care a reușit să o construiască.

În prezent, Filip Alexandru Traian este un îndrăgit antrenor, pornind pe acest drum de patru ani. De asemenea, acesta are o firmă de securitate și două săli de fitness în Constanța, orașul în care locuiește. Mai mult decât atât, concurentul se poate lăuda cu o carieră de 12 ani ca luptător profesionist de kickboxing. Astfel, Filip este considerat un adevărat exemplu atât de adversarii săi, cât și de copiii pe care îi antrenează cu dragoste și pasiune.

Concurentul de la ”Insula de 1 milion” antrenează deja aproape 100 de copii dornici să învețe tehnicile și valorile de care Filip dă dovadă. Cu alte cuvinte, bărbatul își dorește să fie un exemplu bun de urmat pentru tinerii pe care îi antrenează, și nu numai.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Câte kilograme are Filip Alexandru Traian

Filip Alexandru Traian cântărește 90 de kilograme. De asemenea, concurentul emisiunii ”Insula de 1 milion” s-a recăsătorit și are doi copii, din căsătoria anterioară, pe care îi iubește necondiționat.

Ce înălțime are Filip Alexandru Traian

Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bărbatul are 1,81 de cm înălțime și își dorește nespus de mult să își deschidă un centru de karate pentru copiii fără posibilități, pentru a le oferi educație sportivă.

Filip Alexandru Traian este concurent la “Insula de 1 milion”

Pe lângă cariera de succes pe care o are ca luptător de kickboxing, Filip Alexandru Traian se poate lăuda cu faptul că a reușit să salveze viața mai multor copii care doreau să își pună capăt zilelor. Bărbatul nu are vicii precum alcool și tutun, acesta fiind pasionat de arhitectură și călătorii. Prin participarea la emisiunea ”Insula de 1 milion”, Filip vrea să dovedească tuturor că nimic nu este imposibil în drumul spre îndeplinirea visurilor.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Elena Vâja, concurentă la "Insula de 1 milion". O decizie a părinților o face să regrete și în ziua de azi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies