Cine este Flavius Nedelea. „Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân”

Cine este Flavius Nedelea
Cine este Flavius Nedelea

Flavius Nedelea este noul iubit al impresarei Anamaria Prodan. Impresara a confirmat relația.

După luni întregi în care s-a aflat în lumina reflectoarelor din cauza divorțului cu scandal de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan se pare că în sfârșit și-a făcut ordine în viață și este pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. Impresara a confirmat relația pe care o are de ceva timp cu Flavius Nedelea.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Flavius Nedelea și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii legate de relația pe care acesta o are cu Anamaria Prodan.

Cine este Flavius Nedelea

Citește și: “Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân.” Flavius Nedelea, bărbatul cu care a fost surprinsă Anamaria Prodan, a făcut primele declarații despre relația lor

Cine este Flavius Nedelea
Cine este Flavius Nedelea[Sursa foto: Facebook]

Flavius Nedelea, în vârstă de 42 de ani, este un om de afaceri foarte cunoscut în acest domeniu.

Deși nu este prezent în lumea showbizului, bărbatul deține mai multe afaceri în Constanța și totodată, are și un hotel cunoscut în București.

În prezent, Flavius Nedelea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anamaria Prodan, dar în trecut, milionarul s-a iubit și cu alte nume cunoscute din showbizul românesc.

În 2018, Flavius Nedelea a avut o relație de câteva luni cu Laurette, afișându-se împreună în vacanțe de lux de pe Coasta de Azur.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Relația lor nu a durat însă foarte mult, iar ulterior, milionarul s-a afișat cu o cunoscută tânără makeup artist din Târgu Jiu. Se pare că vacanțele exotice nu au fost suficiente nici pentru aceasta, iar ulterior cei doi s-au despărțit.

Acum, Flavius Nedelea este cel care a făcut-o pe Anamaria Prodan să iubească din nou.

În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare. Așa simt !”, a declarat impresara pentru Wowbiz.

Anamaria Prodan a confirmat relația pe care o are cu Flavius Nedelea

Citește și: „M-a cucerit cu felul de a fi.” Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. Impresara este în culmea fericirii

Cine este Flavius Nedelea
Cine este Flavius Nedelea[Sursa foto: Instagram]

Deși este cu opt ani mai mic decât ea, Anamaria Prodan a recunoscut relația cu milionarul Flavius Nedelea. Cei doi sunt împreună de mai multe luni, însă au preferat să stea departe de ochii curioșilor.

Afaceristul și impresara au fost împreună în mai multe vacanțe, iar Anamaria Prodan a declarat în cadrul unui interviu că fac o echipă foarte bună împreună, având și afaceri comune și ocupându-se de mai multe activități profesionale, dar și de cuplu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astfel, impresara iubește din nou și în același timp radiază de fericire la brațul noului partener. În cadrul unui interviu pentru Wowbiz, Anamaria Prodan a confirmat relația pe care a încercat să o ascundă de lumina reflectoarelor.

 „ Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment !”., a spus Anamaria Prodan.

Ce a declarat Flavius Nedelea despre relația cu Anamaria Prodan

Citește și: „Am consiliu de familie.” Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă. Care a fost reacția copiilor săi

Cine este Flavius Nedelea
Cine este Flavius Nedelea[Sursa foto: Instagram]

Deși Anamaria Prodan a confirmat relația de iubire pe care o are alături de Flavius Nedelea, afaceristul nu a dorit să ofere detalii publice despre acest subiect. Mai mult decât atât, a menționat că vrea să rămână o persoană discretă și nu vrea să vorbească despre viața lui personală.

Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă !”, a declarat Flavius Nedelea în cadrul unui interviu atunci când a fost întrebat despre relația cu Anamaria Prodan.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Andreea Mărginenu, soția lui Mihai Mărgineanu. "Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies