Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan. „Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată”

Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan
Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan

Pe Rareș Bogdan îl cunoaște o țară întreagă, însă nu multă lume știe detalii despre soția acestuia, Florina Bogdan.

Rareș Bogdan este un fost jurnalist și om de televiziune, care din anul 2019, atunci când s-a înscris în Partidul Național Liberal, face parte din lumea politică. De-a lungul carierei sale de jurnalism și ulterior de om politic s-au scris numeroase lucruri despre acesta, însă foarte puține despre frumoasa lui soție pe care politicianul preferă să o țină departe de ochii curioșilor, păstrând pe cât posibil discreția în ceea ce privește viața lui personală.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Florina Bogdan, soția politicianului Rareș Bogdan. În plus, descoperiți cum a început povestea de dragoste dintre ei doi, dar și alte detalii din interiorul familiei politicianului român.

Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan

Citește și: Cine este Alina Ferinceac, soția lui Adrian Nartea. „Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să construim, cu pași mici…”

Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan
Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan este o prezență discretă în spațiul public. Frumoasa brunetă, în vârstă de 40 de ani a terminat Facultatea de Drept, iar în prezent lucrează ca juristă.

Pe vremea când era studentă, Florina a fost însoțitoare de zbor, zburând pentru mai multe companii și încercând în același timp să își dedice timpul studiului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Soția lui Rareș Bogdan este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, fondatorul și distribuitorul uneia dintre cele mai cunoscute companii de produse și accesorii electronice. Astfel, la cei 40 de ani, soția lui Rareș Bogdan reușește să se mențină într-o formă de invidiat, iar pe lângă frumusețe și istețime, Florina Bogdan are avantajul de proveni dintr-o familie cu o situație financiară înfloritoare, fapt care a fost pe placul fostului jurnalist.

 „ Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?", a declarant politicianul despre soția sa.

Cum s-au cunoscut Rareș Bogdan și soția sa

Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan
Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Rareș Bogdan și soția sa sunt căsătoriți din anul 2008 și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Cei doi s-au cunoscut dintr-o întâmplare, iar, chiar dacă la început frumoasa brunetă nu era impresionantă de Rareș Bogdan, ulterior, politicianul a reușit să-i câștige interesul cu ajutorul unui coșuleț cu ghiocei.

Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru.

Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.
La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei
.”, a mărturisit Florina, potrivit playtech.ro.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Cum își răsfață Rareș Bogdan soția

Citește și: Cine este soția lui Adrian Oianu. „Nu înţelegea de ce i se întâmplă, eu am albit, a crezut că fac infarct!”

Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan
Cine este Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Despre Rareș Bogdan toată lumea știe că este un familist convins. Politicianul are numai cuvinte de laudă la adresa familiei sale și în special a soției sale frumoase. Potrivit spuselor sale, deși sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani, cei doi se iubesc la fel ca la început, iar politicianul este plin de recunoștință față de femeia care i-a dăruit doi copii. Astfel, ori de câte ori are ocazia, nu se ferește să îi arate aprecierea prin intermediul unor cadouri.

M-am îndrăgostit de ea, o iubesc și-acum ca în primele zile. Este o femeie frumoasă, sportivă, o doresc la fel de mult și acum. Mi-a dăruit doi copii senzaționali. Măcar atunci cât stau acasă să-i satisfac capriciile sau măcar să încerc. O poșetă, o pereche de pantofi, un buchet de flori, asta am învățat de la tatăl și bunicul meu. Poate un weekend, o vacanță, aici vin și copiii, că nu poate fără ei .”, a dezvăluit Rareș Bogdan în cadrul unui interviu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Violeta Pavel, soția lui Marcel Pavel. „Eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies