Cine este Francisca, iubita lui TJ Miles. „,Am fost victima bullyingului încă din grădiniță.”

francisca
Francisca

Află din rândurile de mai jos cine este Francisca, logodnica lui Tj Miles.

Francisca Dulceanu este o cunoscută prezență în showbizul românesc. De ceva timp, vedeta a intrat și mai mult în atenția publicului, de când a devenit iubita lui Tj Miles. Descoperă în rândurile de mai jos cine este Francisca, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare din viața ei personală și profesională.

Ce vârstă are Francisca Dulceanu

Citește și: „Nu mai am nimic de-a face cu ea.” Cum a reacționat fostul soț al Franciscăi, după ce a aflat că este într-o relație cu TJ Miles

cine este francisca
Cine este Francisca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Xonia. “Sunt o femeie mai tradițională și mai conservatoare.”

Francisca s-a născut la data de 20 noiembrie 1993 în Botoșani. Până la vârsta de 30 de ani, vedeta a reușit să își clădească o carieră în industria muzicii. La doar 18 ani, bruneta a participat la o cunoscută emisiune de talente și a reușit să îi impresioneze pe jurați cu talentul său muzical.

Ulterior, Francisca a fost prezentatoare la rubrica de meteo, însă a realizat că lumea artistică i se potrivește mai mult. La doar 5 ani, artista a început să ia contact cu lumea artistică, prin muzică, teatru și dans. Chiar dacă acum are o viață de succes, Francisca s-a confruntat cu probleme.

,,Am fost victima bullyingului încă din grădiniță. Eu nu am avut niciodată mulți prieteni, ci doar câțiva buni din copilărie, care îmi sunt prieteni și în prezent.

Fiind expusă, pentru că eu cânt de la vârsta de cinci ani, tot de atunci am început să fac teatru, dansuri, aveam spectacole, concursuri și, ca atare, cam primeam rolurile principale și la serbările de la grădiniță”, a povestit Francisca.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Viața amoroasă a Franciscăi

francisca varsta
Francisca[Sursa foto: Instagram]

După o relație de un deceniu, artista și partenerul ei, Bogdan Lățescu, au ales să pună punct relației lor de iubire. Căsnicia celor doi a durat 4 ani. Cu toate că s-au separat, Francisca are numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener. Se pare că motivul pentru care cei doi s-au distanțat este acela că bărbatul era foarte ocupat cu afacerea sa și nu îi acorda suficient timp iubitei sale.

,,Da, merg des la psiholog. Merg în fiecare săptămână la terapie. Când a început perioada cu divorțul a existat o perioadă în care apropiații nu știau toți și e axientatea care vine natural. Evitam să mă întâlnesc cu oameni, pentru că nu voiam să dau explicații. Nu m-am ascuns de oameni niciodată ca în perioada asta cu divorțul. A fost greu”, a mărturisit Francisca.

Chiar dacă au ales să divorțeze, artista a mărturisit că relația lor se bazează încă pe respect.

„Mi-am verificat de multe ori fostul soț pe rețelele de socializare. N-am profil fals de Instagram. Uneori nu mă uitam eu și le puneam pe prietenele mele. Ultima dată l-am verificat pe fostul soț. Suntem OK, în sensul cu putem să purtăm o conversație normală. E normal să discutăm civilizat”,

a povestit vedeta.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Francisca și Tj Miles

francisca si tj miles
Francisca și TJ Miles[Sursa foto: Instagram]

De mai mult de un an, Francisca și Tj Miles, pe numele său real, Tiberiu Ștefan Iordache, formează un cuplu fericit. Deși s-a speculat în lumea mondenă faptul că motivul pentru care bruneta a divorțat a fost pasiunea pe care o avea pentru Tj Miles, vedeta a negat. Francisca a explicat faptul că relația pe care o are cu Tj Miles, a început după ce a încheiat-o pe cea cu fostul soț.

,,O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună. Dacă undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au întâmplat natural.”, a explicat frumoasa brunetă.

Tj Miles a vorbit despre cât de îndrăgostit a fost când a văzut-o pe cea care urma să îi devină parteneră de viață.

„Când am văzut-o, a fost o chestie wow. Două suflete s-au întâlnit, dar drumul era lung. În momentul în care am întâlnit-o, nu știam că e măritată. Am aflat pe parcurs și m-a făcut să mă gândesc de 5000 de ori dacă asta este ceva ce vreau să fac, dar doi oameni care sunt destinați să fie împreună… orice ar fi, se întâmplă! ”, a povestit vedeta.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Nicole Cherry. „Dacă mă auzea mama că vorbesc urât, se lua de mine. Nu aveam voie să depășesc strada lui mamaie.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies