//Cine este frumoasa Adelina Damian// Noua concurentă de la Survivor România

totul despre adelina damian de la survivor
//Cine este frumoasa Adelina Damian// Noua concurentă de la Survivor România

Adelina Damian, noua Războinică intrată în competiția Survivor România 2021, vrea să aducă un suflu nou echipei și să-și facă bunicii mândri. Ce știm despre ea?

Patru noi concurenți intră în competiția Survivor România 2021 din Republica Dominicană. Andreea Lobdă și Adrian Cuc vin în ajutorul Faimoșilor, iar Adelina Damian și Bogdan Uruc se alătură Războinicilor.

Cine e Adelina Damian de la Survivor România 2021

Adelina Damian este din Galați și se declară pasionată de muzică. În vârstă de 28 de ani, noua concurentă din echipa Războinicilor este antreprenor, interpret și compozitor.

Tânăra a intrat în industria muzicală alături de formația Akcent, formată din Mihai și Sorin, cu care a susținut concerte în Asia și Nordul Africii. Prima piesa compusă și interpretată în totalitate de artistă vine cu titlul „Haya”.

Războinica este prezentă pe rețelele sociale acolo unde se află cei mai mulți dintre fani, în mod special pe Instagram, unde postează fotografii din vacanțe sau promovează propriul magazin de haine. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

cine este adelina damian de la survivor

Pe lângă Instagram, Adelina Damian are și un cont de YouTube, însă de foarte mult timp nu a mai postat niciun vlog, semn că nu într-acolo se îndreaptă cariera noii concurente de la Survivor România. Pe contul personal de Youtube, artista le arată prietenilor virtuali secrete pentru frumusețe, opinii sau recomandări în ce privește un stil de viață sănătos pe care și ea îl adoptă.

Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România

Deși nu a făcut sport multă vreme, Adelina Damian și-a propus să se antreneze pentru Survivor România, astfel că a trecut la lucruri serioase. Ea și-a dorit să participe la Survivor România pentru a-și face bunicii mândri și spune că intenționează să trăiască la maximum aventura din Republica Dominicană.

„Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești ”, a declarat Adelina Damian înainte de intrarea în competiție.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adeline (@adelina_damian)



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Roxana Ionescu este pregătită să devină mămică...de două ori!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies