Cine este Gabriel Cotabiță. „O să cânt până nu mai respir!”

cine este gabriel cotabita
Cine este Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cu o lungă carieră în spate, cântărețul a reușit să strângă o mulțime de fani, ce îl apreciază pentru talentul său muzical.

Cotabiță este cunoscut drept un bun cântăreț de muzică ușoară și pop-rock, dar și ca producător muzical și ca om de televiziune.

Descoperă în rândurile de mai jos detalii despre viața lui Gabriel Cotabiță, dar și declarațiile făcute de acesta!

Ce vârstă are Gabriel Cotabiță 

gabriel cotabita varsta
Ce vârstă are Gabriel Cotabiță[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Cine este Holy Molly. „Eu am crescut de la 4 ani cu ideea că vreau să fac doar muzică”

Până la vârsta de 67 de ani, artistul a reușit să își clădească o carieră impresionantă în muzică. Acesta cochetează cu muzica încă din anul 1975, atunci când a debutat în muzica rock. De-a lungul timpului a reușit să câștige o mulțime de premii importante pentru industrie. La un moment dat, solistul a debutat și în trupa Holograf, iar în prezent este membru în trupa VH2. Cotabiță are reușite și pe plan personal, fiind tatăl a trei copiii, Aela, Eliza și Milena, din prima sa căsătorie, cu Ioana Nagy.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 19 ani, însă au rupt relația.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriel Cotabiță și actuala soție

Gabriel cotabita boala
cu ce boală s-a confruntat Gabriel Cotabiță[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu 45 de ani, Gabriel Cotabiță își unea destinul cu femeia care a devenit mama copiilor săi, Ioana Nagy.

Cu toate acestea, după aproape 20 de ani, cei doi au hotărât să divorțeze. Următorii 20 de ani, artistul a fost necăsătorit. În urmă cu câțiva ani, când aproape nimeni nu se aștepta, solistul s-a căsătorit cu Alina Gabriela Munteanu. Decizia a fost destul de controversată, deoarece femeia este cu 27 de ani mai tânără decât acesta, având în jurul vârstei fiicelor lui. La evenimentul fericit, Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, au ales să le fie părinți spirituali.
Cotabiță susține că diferența de vârstă nu este o problemă în relația lor și că prietenia dintre ei este cea care reprezintă stâlpul relației. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui concert pe care artistul îl susținea, Alina fiind una din spectatoare, împreună cu mama ei.

,,Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa.

Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a mărturisit artistul.  

Cu ce boală s-a confruntat Gabriel Cotabiță

gabriel cotabita
Gabriel Cotabiță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adrian Cuculis. "Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună, pentru că el realmente a înviat din morți."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În anul 2015, artistul a fost la un pas de moarte, din cauza unui moment teribil, în care sănătatea i-a fost extrem de afectată. Din nefericire, artistul a suferit un stop cardiorespirator. Familia și prietenii au trecut prin momente de coșmar, deoarece vedeta a stat în comă timp de câteva luni. La acel moment, medicii aveau scenarii sumbre pentru viața cântărețului, însă destinul a făcut ca Gabriel Cotabiță să rămână în viață și să se bucure de familia lui.

În urmă cu 2 ani, artistul s-a mai confruntat cu probleme de sănătate, când virusul COVID-19 l-a făcut să ajungă din nou pe patul de spital.

„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Vreau să reușesc să mai trăiesc cel puțin 30 de ani. Să mai fiu viu atâta timp. Până atunci nu o să mă separ de muzică. O să cânt până nu mai respir .”, a declarat vedeta.

 

 Ce părere are Gabriel Cotabiță despre Florin Salam și Adrian Minune

 

În cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că manelele nu îl reprezintă și nu ascultă acest tip de muzică, însă îi stimează pe cei mai mari cântăreți din România, ai acestui gen muzical.

Eu nu ascult manele, dar trebuie să afirm că Adrian Minune şi Florin Salam sunt nişte voci enorme. Sunt senzaţionali în ceea ce fac, succesul lor e meritat .”, a dezvăluit Gabriel Cotabiță.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este medicul Valeriu Gheorghiță. “Nu e o relație ascunsă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies