Cine este Gabriel Fatu. „E important să nu repeți greșelile trecutului.”

cine este gabriel fatu
Cine este Gabriel Fatu

Gabriel Fatu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Cariera sa a avut un salt uriaș odată cu aparițiile sale de la OTV.

Descoperă în rândurile de mai jos biografia lui Gabriel Fatu, ce vârstă are, cu ce se ocupă dar și detalii despre viața sa personală.

Ce vârstă are Gabriel Fatu

Citește și: Cine a fost Coco Chanel. Cum a reușit să creeze un adevărat imperiu și un brand consacrat în toată lumea?

Gabriel fatu biografie
Gabriel Fatu biografie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Sorin Stratulat. „Eu de fapt, să știi că am început cu machiaj, nu cu păr. Am un parcurs foarte interesat.”

Până la vârsta de 47 de ani, actorul se poate mândri cu succes atât în viața profesională, cât și personală.  În trecut, Gabriel era cunoscut de public drept „Regele Farselor”, deoarece se ocupa cu astfel de glume la televizor. De atunci, cariera actorului a avut succes. Actorul își demonstrează talentul atât pe scena teatrului, cât și în seriale și filme cunoscute. De asemenea, Gabriel Fatu se bucură de venituri semnificative, fiindcă are mai multe ocupații.

Potrivit declarației de avere din 2020, „Regele Farselor” era manager al Universității Populare „Ioan Dalles” și consultant artistic al Universității Naționale de Artă și Cinematografie „I. L. Caragiale”. Aceste funcții, rolurile pe care le interpretează și drepturile de autor i-au adus sume semnificative în cont. Cu toate acestea, veniturile lui Gabriel Fatu au scăzut sesizabil de când a divorțat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gabriel Fatu a trecut prin două divorțuri

gabriel fatu
Gabriel Fatu[Sursa foto: Facebook]

Pe plan amoros, celebrul actor s-a confruntat cu mai multe probleme. În anul 2002, Gabriel s-a căsătorit cu regizoarea Chris Simion. Cei doi au clădit o căsnicie timp de 13 ani, însă în anul 2015 au pus punct acesteia. Gabriel și prima soție au avut o poveste de dragoste ca în filme, fiindcă se cunoșteau din timpul facultății, pe vremea când împărțeau orice la cămin.

Anul 2015 a fost unul important pentru vedetă, fiindcă a divorțat și s-a căsătorit în același an.

„E important să nu repeți greșelile trecutului. Am încercat să nu repet greșelile trecutului și să fiu implicat. A fost o problemă cu timpul. E greu să înțelegi. Vrei weekenduri, iar la noi atunci se joacă. Lunea e zi liberă în teatru, când toți ceilalți se duc la serviciu.”,

a mărturisit actorul.

După divorțul de Chris, fostul om de televiziune și-a unit destinele alături de Georgiana Stancu. Nunta lor a fost una fastuoasă, unde au fost invitate 700 de persoane. După 5 ani de căsnicie, cei doi au divorțat în instanță. Fosta soție i-a oferit o fetiță, Ana Ingrid, care în prezent are 6 ani. Deși viața profesională îl ține extrem de ocupat, actorul încearcă să petreacă mai mult timp alături de copilul său.

Chiar dacă s-ar crede că vedeta nu are noroc în dragoste, a mărturisit că își dorește o familie numeroasă.  

gabriel fatu copii
Gabriel Fatu și fetița[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

„Îmi doresc să fiu tată și pentru a treia oară, și pentru a patra oară. Așa cum am mai spus, noi suntem cinci frați, am crescut într-o familie numeroasă. Este absolut minunat”, a declarat Gabriel Fatu.

După cele două divorțuri, au existat tot felul de zvonuri cu privier la viața amoroasă a celebrului actor. Într-o perioadă, acesta petrecea destul de mult timp alături de Anca Țurcașiu, cu care mergea la sală, dar postau și imagini împreună pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță a negat toate speculațiile, explicând că între ei există doar o puternică relație de prietenie, clădită datorită faptului că erau colegi pe platourile de filmare.

„Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm, Rude cu nevastă-mea. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a explicat Anca Țurcașiu.

În prezent, actorul are o relație cu o brunetă, cu care și-a petrecut concediul pe litoralul românesc, anul acesta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Antoneta Galeș. „După mine, fericirea înseamnă înțelepciunea de a trăi, capacitatea de a fi mulțumiți cu viața noastră, starea de bine și de satisfacție”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies