Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului. „Sunt Regina Întunericului deoarece concurența mea m-a numit așa. Sunt cea mai bună în ceea ce fac”

Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului
Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului

Gabriela Lucuțar este soție, mamă a trei copii și antreprenoare. Ea are o firmă de pompe funebre, pe scurt, se ocupă cu înmormântările.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Gabriela Lucuțar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața sa personală

Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului

Citește și: ”I-am luat măsura la coșciug lui Reghe. Ea este un om puternic. Să aibă grijă la prieteni, am văzut că avea pontonul plin de prieteni.” Gabriela Lucuțar a vorbit despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan

Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului
Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Lucuțar este o figură prezentă în lumea mondenă, care în ultimul timp a devenit din ce în ce mai cunoscută datorită prieteniei sale pe care o are cu Anamaria Prodan.

Poreclită „Regina Întunericului”, Gabriela Lucuțar este o antreprenoare de succes, fiind cunoscută drept cea mai renumită femeie de afaceri din domeniul serviciilor funerare din România, de unde-i provine și porecla.

Gabriela Lucuțar a înființat în anul 2008 o afacere în domeniul pompelor funebre, iar de atunci și până în prezent, s-a bucurat de un succes considerabil. Astfel, a reușit să se ocupe cu profesionalism de organizarea înmormântărilor și parastaselor, atrăgând atenția prin evenimentele mediatizate pe care le-a coordonat.

În cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Gabriela Lucuțar a vorbit despre cum a reușit de-a lungul timpului să se mențină cea mai bună în domeniul în care activează.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Fiecare înmormântare de care mă ocup, o fac să fie unică. La mine nu seamănă o înmormântare cu cealaltă. Uite, la o înmormântare m-am dus să tai colacul, prescura, cum se spune, cu un cuțit plin cu diamante și rubine. Treaba asta, așa a hărăzit Dumnezeu, ca eu să fac.

Sunt determinată. Mie îmi place să știu totul despre afacerea mea. N-aș putea să am subordonați care ar face un lucru și eu nu știu ce fac ei acolo. Eu trebuie să cunosc în detaliu.”, a spus Gabriela Lucuțar în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”. 

Gabriela Lucuțar este de meserie autopsier

Citește și: „Stau cu ei, îmi place să stau cu ei. De ce? Eu îi privesc, înainte să mă apuc de treabă, îi privesc în ochi.” Gabriela Lucuțar a făcut declarații neașteptate despre meseria sa

Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului
Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului[Sursa foto: Facebook]

Domeniul pompelor funebre nu este unul întâmplător pentru Regina Întunericului, care încă dinainte să dețină această afacere a fost pasionată de această parte întunecată. Mai excat, Gabriela Lucuțar este de meserie autopsier, iar de-a lungul timpului a reușit să îmbine această profesie cu cea de antreprenor.

„Eu sunt cea mai bună în ceea ce fac, în domeniul meu, fac lumină în întuneric.

Sunt ce trebuie. Eu sunt autopsier de meserie, îmi place să tai. Eu fac îmbălsămări. Acest business (n.r. afacere) pe care eu l-am dezvoltat și, din nimic, am făcut să fie un imperiu, a fost doar prin munca mea, prin dăruirea mea, prin tot ceea ce fac diferit de toți ceilalți.”, a povestit femeia de afaceri.

Astfel, ceea ce multora li s-ar putea părea straniu, pentru Gabriela Lucuțar constituie o adevărată pasiune, petrecând foarte mult timp cu persoanele decedate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Stau cu ei, îmi place să stau cu ei. De ce?  Eu îi privesc, înainte să mă apuc de treabă, îi privesc în ochi, pentru că majoritatea rămân cu ochii deschiși și le închid eu ochii. Nu le dau niciun sfat. Când fac îmbălsămările, eu iubesc să stau noaptea cu ei.”,      a povestit Gabriela Lucuțar.

Gabriela Lucuțar este căsătorită și are trei copii

Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului
Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Lucuțar se poate numi o femeie împlinită. Are succes atât în domeniul afacerilor, cât și în viața personală. Regina Întunericului este căsătorită și are trei copii, reușind să se împartă perfect între viața de familie și cea profesională.

Cu toate acestea, potrivit spuselor sale, un business de succes presupune și o serie de sacrificii, astfel încât femeia de afaceri ajunge să petreacă mai puțin timp decât și-ar dori alături de copiii săi.

Singura dificultate, dacă o pot numi așa, este că petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu cei trei copii ai mei. Misiunea mea profesională implică și sacrificii, dar sunt mândră de mine că reușesc să gestionez cu succes și perseverență situația dată în contextul actual. De asemenea, soțul reprezintă un sprijin enorm pentru mine. Mă încurajează în tot ce îmi propun și fac .”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru  click.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies