Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

cine este gina bradea
Gina Bradea

Află toate detaliile despre celebrul blogger culinar, Gina Bradea. Ce studii are şi cum a început pasiunea ei pentru gătit.

Gina Bradea s-a nascut in data de 28 noioembrie 1967 si  este un blogger de referință pentru publicul de pe YouTube. Toţi cei care-i testează reţetele culinare pentru a diversifica meniul zilnic sau doar pentru a încerca şi o altă mâncare, cu siguranță au interacționat şi cu canalul online deținut de aceasta. 

Cine este Gina Bradea

Citeste si: ,,Aveam analizele foarte proaste.” Gina Bradea s-a operat de urgență. Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă celebra bucătăreasă

Gina Bradea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este JOSEPH HADAD. "Când soția s-a îmbolnăvit de cancer la sân, nu am știut. Momentele astea nu o să le uit în viața mea! Le țin până la groapă."

Ce studii are Gina Bradea

Renumita bucătăreasă  se definește a fi “o moldo-dobrogeancă din Galați” la origini, cu mama provenită din Moldova, iar tatăl din Dobrogea.

Din păcate, violenta domestică a fost prezentă in viata lor de familie. Bătăile primite de la tatăl ei, nu au fost uitate niciodată si in urmă cu ceva timp, blogger-ul culinar a povestit calvarul pe care l-a trăit timp de 24 de ani, până când tatăl ei a murit. 

"O familie lipsită de dragoste, comunicare şi înţelegere, cu abuzuri fizice şi verbale greu de povestit.  O să-mi spună unii/unele că de-asta sunt omul de azi, datorită bătăilor cumplite pe care le-am primit timp de 24 de ani de la monstrul care mi-a fost tata.

Adevărul este că nu ştiu ce mă durea mai tare: bătaia primită sau cuvintele pe care mi le spunea? Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura. Dacă trecea pe lângă mine, îmi dădea măcar un pumn sau o palmă după cap." a precizat Gina Bradea pe contul de Facebook.

Deține un apartament in Galați si o căsuță la tară, in localitatea Revarsarea. De copilărie își amintește lucruri frumoase, mai ales ca vacantele le-a petrecut la bunicii din Galați. A finalizat studiile in cadrul Colegiului economic, iar facultatea a avut același profil. In vârstă de 54 de ani, bucătăreasa a învățat să se bucure si de cele mai mărunte lucruri pe care viata i le oferă. 

“Am învăţat să iubesc tradiţiile şi viaţa simplă, cu o gândire sănătoasă, de la bunicii şi rudele din ambele zone, oameni aprigi şi gospodari.

Mi-am petrecut copilăria, adolescenta, tinereţea şi aproape toată viaţa în Galaţi. Am terminat Colegiul economic şi de drept administrativ din Galați-profil alimentație publică (da, am fost secretar UTC pe liceu, recunosc) şi peste ani am făcut o facultate economică, profil management general. Am învăţat mult, pentru că efectiv mi-a plăcut, am multe cursuri făcute, am multe meserii şi diplome. Şi asta pentru că sunt o fire curioasă, ador provocările,  îmi place să învăţ mereu ceva nou, iar atunci când îmi place ceva, nu mă las până când nu aflu cât mai multe.”
a povestit Gina Bradea pe blogg-ul personal.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Săgetătoare convinsă, cunoscuta bloggeriţă este mereu veselă, nonconformistă, rebelă, sinceră, altruistă, ambițioasă, încăpățânată, justițiară şi familistă convinsă.

Cu cine este căsătorită Gina Bradea

Citeste si: Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

Gina Bradea si soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"

De peste treizeci de ani, Gina Bradea este căsătorită cu Doru. Partenerul de viaţă îi este alături şi în cadrul activității din mediul online şi împreună postează rețetele video. Gabriel şi Diana sunt cei doi copii ai cuplului. Iubitori de animale, toți cei din familie sunt înconjurați de doi câini, doi motani şi un papagal.

Căsătoria lor a fost când încă erau doar doi copii. Gina avea 24 de ani şi 47 de kilograme. Era o șatenă cu părul lung şi des, ochi albaștri şi tenul alb ca laptele. În ziua nunții lor mireasa a avut părul prins în coc, iar voalul  brodat adus tocmai din Austria, i-a pus în valoare rochia de prințesă, albă ca spuma laptelui. Soțul ei avea doar 22 de ani, 1,87 m, 80 kilograme, un sportiv cu păr negru, creț şi ochii verzi. Mirele avea un costum bleu deschis, adus tocmai din Algeria. Si-au organizat singuri nunta, în cele mai mici detalii, dar cu bani împrumutați de la CAR. Ginei abia îi murise tatăl de câteva luni, iar mama ei se descurca foarte greu cu banii. Cu darul rămas de la nuntă şi-au achiziționat un frigider. 

"Am pornit împreună de la lingură, așa cum se spune. Prea puţini oameni au fost buni cu noi, prea puţini au știut să ne spună o vorbă bună sau să ne dea un mic ajutor la nevoie." a scris Gina Bredea pe contul de socializare. 

Pentru că își dorește mereu să fie performantă în tot ceea ce realizează, bucătăreasa se implică în mod activ şi în partea de vânzări, încercând să-si ajute echipa cât de mult posibil.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

“Îmi plac vânzările, îmi place enorm să conduc o echipă de vânzări şi să obținem performanță. Sunt ambițioasă şi fair-play, îmi place să fiu întotdeauna printre cei mai buni, dar pe drept, cu rezultate muncite şi bine-meritate.” a spus Gina Bradea pentru aceeași sursă.

Ca orice gospodină, în societate, preferă mereu să fie bine pusă la punct, cu tot ceea ce înseamnă o ținută perfectă.

Cu ce s-a ocupat Gina Bradea în trecut

Adoră accesoriile, poșetele, încălțămintea de piele, bijuteriile şi parfumurile scumpe.

În viaţa de zi cu zi, Gina se îmbracă colorat şi își asortează mereu ținutele, atenția mutându-se pe detalii.

Pasionată de gătit, bloggeriţă şi-a publicat o carte în care a readus la viață rețete vechi şi nu numai. După ani în care a lucrat la aprovizionare, la o mare fabrică gălățeană, Gina Bradea a renunţat la locul de muncă şi s-a apucat serios de gătit.

“Am lucrat câţiva ani ca bucatar-cofetar-patiser-barman-bufetier-ospatar, am făcut de toate, dar am plecat repede din lumea restaurantelor, dezamăgită de salariul exagerat de mic, munca extrem de grea şi lipsită de satisfacţii, fără un program fix – munceam enorm peste program, fără plată şi fără libere. E frumos doar când priveşti din afară, în interior este multă dezamăgire, mai ales pentru o femeie.” a spus renumită bucătăreasa.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Alexandru Abagiu. “Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies