Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

cine este gina pistol
Gina Pistol este implinita pe toate planurile

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Însă știați că aceasta a absolvit Școala de Arte și Meserii?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Gina Pistol, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de succesul pe care îl are în prezent. În plus, descoperiți și care au fost trăirile acesteia din copilărie, dar și cum a reușit să ajungă la forma dorită, după nașterea frumoasei sale fiice, Josephine.

 

Cine este Gina Pistol

Gina Pistol, pe numele său real, Georgeta Pistol, s-a născut pe data de 9 decembrie, în Roșiori de Vede, Teleorman. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 42 de ani. Aceasta a absolvit Școala de Arte și Meserii, din orașul său natal.

Debutul vedetei a început odată cu o carieră de fotomodel, atunci când în anul 2000, Gina Pistol a pozat pentru prima dată într-o revistă pentru bărbați.

Aceasta a apărut în alte două pictoriale pentru această revistă, până în anul 2006, iar în anul 2009, a fost desemnată chiar ca fiind cea mai sexy femeie din România. Tot pe coperta aceleiași reviste care i-a oferit acest titlu, Gina Pistol a mai apărut în vara anului 2010, iar în 2017 a pozat pentru o alta.

Însă cariera acesteia nu a fost dedicată doar în acest domeniu, pentru că în anul 2005, Gina Pistol a intrat și în lumea televiziunii, atunci când a început să prezinte o emisiune, alături de Catrinel Sandu.

În anul 2007, aceasta a devenit prezentatoare în cadrul unei alte emisiuni sportive, alături de Bogdan Talașman. Însă înainte cu un an, Gina Pistol a interpretat un rol în drama „Margo”, regizată de nimeni altul decât Ioan Cărmăzan, prin urmare, vedeta este talentată pe mai multe planuri. Cariera acesteia a înflorit pe zi de trece mai mult, ajungând să participe la o emisiune-concurs de dans, la una de gătit și multe alte astfel de show-uri TV.

În prezent sau mai bine spus, înainte să vină pe lume primul său copil, Gina Pistol   era prezentatoarea unei emisiuni culinare și a unui show de aventură, care implica mai multe sarcini realizate de concurenți, pentru a câștiga competiția. Aceasta a fost înlocuită de către Irina Fodor, odată cu perioada concediului de maternitate.

gina pistol romania
Gina Pistol este implinita pe toate planurile[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Drama pe care a trăit-o Gina Pistol

În prezent, Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate și populare vedete de la noi din țară, datorită faptului că odată cu trecerea timpului, aceasta a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul zâmbetului său, a modestiei și a simțului dezvoltat al umorului.

Astfel, se poate spune că Gina Pistol se bucură în prezent, de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, fiind o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar deși aceasta este foarte fericită alături de artistul Smiley și fetița lor, Josephine, viața Ginei Pistol pare să nu fi fost întotdeauna atât de roz cum este acum. Chiar vedeta a fost cea care a reamintit de anumite momente mai puțin plăcute din copilăria sa.

Gina Pistol a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, acolo unde a dorit să împartă cu ascultătorii podcast-ului, un episod din copilăria sa, de pe vremea când părinții ei tocmai ce divorțaseră și se judecau pentru a câștiga custodia copilului, adică a sa.

gina pistol wikipedia
Gina Pistol este implinita pe toate planurile[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamna și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Nu a venit nimeni să îmi spună -Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubit ă! – Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment.”,  a declarat Gina Pistol, vizibil emoționată.

gina pistol varsta
Gina Pistol este implinita pe toate planurile[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"

 

Gina Pistol s-a apucat de slăbit după ce a născut-o pe Josephine

Gina Pistol a născut anul trecut, pe data de 9 martie, o frumoasă fetiță, pe nume Josephine. La scurt timp după naștere, prezentatoarea TV s-a hotărât să înceapă treptat, să revină la forma fizică pe care o avea înainte de a deveni mamă. Ca majoritatea femeilor care trec printr-o sarcină, este foarte posibil să își facă simțită prezența, câteva kilograme în plus.

Astfel, Gina Pistol a reușit să ajungă la forma fizică dorită, datorită unei diete stricte, care a ajutat-o să ajungă de la aproape 80 de kilograme, la doar 65 de kilograme. Din această dietă și din meniurile consumate zilnic, nu au lipsit gustările, dar nici carnea de pește sau legumele. Aceasta nu a consumat paste sau alimente fast-food, în schimb, s-a bazat foarte mult pe consumul semințelor de chia și a salatelor.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare", a dezvăluit Gina Pistol pe contul său de Instagram.

gina pistol si smiley
Gina Pistol este implinita pe toate planurile[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies