Cine este Ileana Badiu. „Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.”

Cine este Ileana Badiu
Ileana Badiu

Pe tenismenul Dinu Pescariu îl cunoaște o țară întreagă, însă știai că acesta a fost căsătorit cu Ileana Badiu?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ileana Badiu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți detalii neștiute din viața personală a vedetei.

Cine este Ileana Badiu

Citește și: Ileana Badiu și dr. Anca Sultan semnalează: „Menopauza nu este o boală!”

Cine este Ileana Badiu
Ileana Badiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Aș fi vrut să pot avea doi copii! Dacă aș fi știut că se poate întâmpla lucrul acesta, mi-aș fi evaluat prioritățile diferit.” Ileana Badiu, despre marele său regret!

Ileana Badiu este o persoană cunoscută în spațiul public din România, care se bucură de un succes considerabil în lumea afacerilor și a televiziunii.

Ce vârsta are Ileana Badiu

Cine este Ileana Badiu
Ileana Badiu[Sursa foto: Instagram]

Ileana Badiu s-a născut în data de 11 august 1974, iar vara aceasta va împlini vârsta de 50 de ani.

Ce studii are Ileana Badiu

Din punct de vedere educațional, Ileana Badiu a absolvit Universitatea din București, acolo unde a studiat Relații Publice, fapt care a ajutat-o să își dezvolte o carieră de succes în Comunicare și Marketing.

Astfel, de-a lungul anilor, Ileana Badiu a coordonat campanii și strategii de comunicare pentru diverse branduri și companii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai mult decât atât, blondina este o prezență active și în media, acolo unde și-a făcut apariția în cadrul diferitelor emisiuni televizate.

Ileana Badiu, cunoscută drept „Regina Menopauzei”

Cine este Ileana Badiu
Ileana Badiu[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul carierei sale, frumoasa blondină a inițiat numeroase proiecte, însă unul dintre cele mai de succes a fost acela prin intermediul căruia le-a redat încrederea femeilor trecute de 40 de ani. Ileana Badiu a vorbit deschis despre menopauză, în repetate rânduri, pornind de la experiența personală și oferind astfel sfaturi prețioase femeilor care traversează această perioadă.

„Când m-am hotărât să pornesc în acest demers al meu de a combate mitul menopauzei, am făcut-o la vreo doi ani după ce la mine se instaurase deja.

Deși la 43 de ani m-am considerat prea tânără pentru acest pas, menopauza nu m-a întrebat dacă sunt sau nu pregătită. Nu pot să nu recunosc că m-am speriat și panicat la început, dar apoi mi-am amintit cât de firesc și grațios a trecut mama mea prin această schimbare și asta m-a ajutat enorm, deoarece am văzut-o rămânând plină de frumusețe și feminitate până și-acum la aproape 20 de ani după apariția menopauzei în viața ei.

Și-atunci m-am liniștit și vreau să împărtășesc cu cât mai multe femei experiența și convingerea mea că menopauza este pur și simplu un pas la fel de firesc ca și menstruația.”, a mărturisit Ileana Badiu pe blogul superage.ro.

Ileana Badiu este căsătorită și are un copil

Cine este Ileana Badiu
Ileana Badiu și soțul său [Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere personal, Ileana Badiu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul cardiolog, Cătălin Badiu.

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani, iar fără doar și poate, cea mai mare realizare din viața lor este Sasha, fiul lor în vârstă de 12 ani.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu există zi în care să nu-mi privesc soțul cu extrem de multă admirație.
Cel mai mult admir dăruirea lui față de pacienți pentru care încearcă permanent sa inoveze si sa găsească soluții încât recuperarea lor sa fie cat mai ușoară .”, a scris Ileana Badiu despre soțul său, pe rețelele de socializare.

Înainte să devină mamă, frumoasa blondină a trecut printr-o perioadă extrem de grea a vieții sale, pierzând 8 sarcini.

Am pierdut multe sarcini, opt mai exact.(...) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.

(...) Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil.(...) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez. ”, a declarat Ileana Badiu, într-o emisiune TV.

Ileana Badiu a fost căsătorită cu Dinu Pescariu

Frumoasa blondină a intrat în vizorul presei încă din perioada în care a fost căsătorită cu tenismenul Dinu Pescariu. La vremea respectivă, Ileana Badiu avea 27 de ani, însă mariajul lor nu a durat mai mult de trei ani. Cei doi au păstrat discreția cu privire la motivul divorțului.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies