Cine este Ileana Sterp. „Nici nu visam că viața de familie te poate face să zbori”

Cine este Ileana Sterp
Cine este Ileana Sterp. „Nici nu visam că viața de familie te poate face să zbori”

Pe Culiță și pe Iancu Sterp îi cunoaște toată lumea. Cine este însă Ileana Sterp, sora celor doi cântăreți?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ileana Sterp, cu ce se ocupă și cum a ajuns să fie cunoscută în mediul online. De asemenea, aflați detalii din viața de familie ei de familie.

Cine este Ileana Sterp

Citește si: Cine este Iancu Sterp. „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța”

Cu ce se ocupă Ileana Sterp
Cu ce se ocupă Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Ileana Sterp este una dintre cei patru copii ai familiei Sterp. Pe lângă Culiță, Iancu  și Getuța, mama Geta se laudă și cu Ileana Sterp, o femeie muncitoare, o mamă dedicată și o soție iubitoare.

Cu ce se ocupă Ileana Sterp

Ileana Sterp  este de profesie hairstylist și are un salon în Hațeg.

Tânăra este specializată în tunsori bărbătești, iar fratele ei, Iancu, chiar i-a făcut reclamă pe conturile de socializare „ Știe sora mea, Ileana. Face treabă bună. Pe mine mă tunde gratis că sunt fratele ei, dar uite acum îi fac și reclamă ”, a povestit Iancu Sterp.

P ână să nască, Ileana s-a ocupat de salonul pe care-l deținea, ajungând să aibă mult succes.

Tânăra ajunsese să aibă clienți mulți, de renume, mai ales după ce a devenit cunoscută pe Instagram, postând adesea filmulețe de la locul de muncă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tot cu ajutorul Instagramului, Ileana a ajuns la inima multor persoane care o apreciază pentru felul său de a fi.

Frumoasa brunetă postează adesea pe Instagram diferite poze și filmulețe în care le povestește urmăritorilor ei despre cum decurge viața alături de soțul ei, Daniel Aloman și fetița lor. Sora lui Culiță este urmărită pe Instagram pe aproape 232.000 de persoane, păstrând legătura cu ei zilnic.

De asemenea, de curând, Ileana a împărtășit cu urmăritorii săi vestea că va fi mamă pentru a doua oară. Bruneta a postat pe contul său de Instagram un filmuleț cu testul de sarcină pozitiv.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt.”, a scris Ileana în descriere.

Ileana Sterp trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste

Citește si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

Ileana Sterp și soțul ei
Ileana Sterp și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Ileana este căsătorită cu Daniel Aloman  de câțiva ani. Relația lor merge foarte bine, mai ales că acum au aflat că vor fi părinți pentru a doua oară. Cei doi au o fetiță pe nume Carla și așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Urmăritorii Ilenei apreciază ori de câte ori bruneta împărtășește imagini cu familia sa pe contul de socializare. Un filmuleț pe care l-a postat din vacanță a strâns o mulțime de aprecieri. În filmulețul respectiv, Ileana se bucura de valurile mării și de căldura unei zile de vară alături de familia ei. În descriere Ileana a scris că se simte recunoscătoare pentru familia ei „ V iața e o fericite continuă alături de voi. Nici nu visam că viața de familie te poate face să zbori. Sunt recunoscătoare  ”, a scris Ileana.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viața surorii lui Culiță pare să fie una desprinsă din povești, mai ales că atât ea, cât și soțul său, nu duc grija zilei de mâine. Cei doi au făcut un botez de milioane, cu tematică și invitați de seamă. La fel a fost și nunta, evenimentul uimind pe toată lumea.

Soțul Ileanei aduce mulți bani în casă. Bărbatul are o pensiune destinată turiștilor, pe lângă alte afaceri. Mai mult decât atât, lucrează în domeniul construcțiilor de unde câștigă o sumă frumoasă de bani. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online.

Ileana Sterp și Daniel Aloman
Ileana Sterp și Daniel Aloman[Sursa foto: Instagram]

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Geta Sterp. ”Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies