Cine este inamicul zodiei tale. Cum îl recunoști și cum îi vii de hac

inamicul zodiei
Inamicul zodiei

Oricine își dorește să aibă cât mai mulți prieteni, să fie înconjurat de persoane pe care se poate baza și fiecare zi să fie plină de armonie și înțelegere. Din nefericire, este imposibil să ne înțelegem cu toată lumea și să avem zile bune mereu. În funcție de zodie, fiecare are anumite lucruri cu care nu este de acord și unele persoane cu care pur și simplu nu rezonează.

 

Descoperă în rândurile de mai jos cine este inamicul zodiei tale, dar și metode prin care îl poți recunoaște și înfrunta, astfel încât viața ta să fie mai ușoară.

Cine este inamicul zodiei tale

Citește și: Cum atragi norocul în dragoste, în funcție de zodie

inamicul fiecarei zodii
Inamicul fiecărei zodii[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cele mai liniștite zodii: Armonia și echilibrul din universul personal

Fiecare semn zodiacal vine cu anumite trăsături, preferințe și stiluri de personalitate. Fiindcă suntem atât de diferiți, este normal să nu ne înțelegem cu toți oamenii

Berbec

Deoarece sunt firi destul de critice, Berbecii tind să aibă mai mulți dușmani. Fiind o zodie de Foc, Berbecul ajunge să fie foarte încăpățânat, atribuție pe care o are și Taurul. De aceea, aceste persoane nu se vor înțelege bine și vor ajunge mai tot timpul la contradicții și conflict.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt extrem de serioase și de aceea nu suportă persoanele care iau totul mult prea în glumă. Astfel, aceștia nu se înțeleg deloc cu Gemenii și Săgetătorii, zodii foarte spontane, care urăsc rutina.

Gemeni

Gemenii sunt persoane zâmbărețe, care se bucură de viață în orice moment. Aceste persoane sunt deranjate de cei ce nu rezonează cu spontaneitatea lor. Zodiile foarte sensibile, precum Rac și Pești vor încerca să schimbe o persoană născută în zodia Gemeni, manipulând-o.

Rac

Pentru Rac, conexiunea emoțională și comunicarea sunt cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de o relație. Așadar, aceste persoane nu se înțeleg bine cu cei cărora le este greu să își exprime emoțiile, precum Fecioara și Vărsătorul.

Racul și Vărsătorul sunt cele mai diferite zodii și de aceea le este imposibil să creeze o relație.

Leu

Zodie de foc, extrem de puternică, Leul este focusat pe propriile valori și aspirații. Cel mai rău inamic este Taurul, care nu îi înțelege unui Leu nevoile. Capricornul va critica modul de viață luxos al unui Leu.

Fecioară

Persoanele născute în această zodie sunt extrem de organizate, având un plan pentru orice.

Acestea urăsc să li se strice programul și de aceea, Săgetătorul este cel mai mare dușman, fiindcă este o zodie dezorganizată și spontană.

Balanță

dusmani in functie de zodie
Dușmanul în funcție de zodie[Sursa foto: Freepik]

Balanța are o personalitate sociabilă, pe care dorește să o expună cât mai mult. Aceste persoane sunt extrem de pozitive, văzând binele în aproape orice. La polul opus se află Scorpionul, care nu se poate înțelege cu o Balanță, tocmai pentru că vede partea goală a paharului.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane care adoră intimitatea, dar care se așteaptă la ce este mai rău din partea oamenilor. Săgetătorul este zodia inamic a unui Scorpion.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Săgetător

Săgetătorul are un spirit pasional și îndrăzneț și aventuros. Tocmai de aceea, o astfel de persoană nu se va înțelege cu un Rac, ce va critica modul de abordare îndrăzneț al unui Săgetător.

 

Capricorn

Capricornii sunt persoane foarte individualiste și nu se înțeleg deloc cu Berbecii, care vor să ajute cât mai mulți oameni.

Vărsător

Persoane extrem de creative și rebele, Vărsătorilor nu le place deloc autoritatea. De aceea, inamicul lor este Capricornul, zodia care tinde a se crede superioară.

Pești

zodii care nu se inteleg
Zodii care nu se înțeleg[Sursa foto: Freepik]

Cei născuți în zodia Pești tind să trăiască în propria realitate și de aceea obișnuiesc să nu se înțeleagă cu Fecioara, zodia care adoră punctualitatea și organizarea.

Indiferent de zodie, este recomandat să evităm persoanele cu care nu rezonăm. Totul se rezolvă cu calm și cu înțelegerea faptului că este în regulă să avem personalități și viziuni diferite.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce zodii te fac să râzi încă de la prima întalnire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies