Află cine este soția lui chef Foa, Ioana Balu.
Chef Foa, pe numele real Florin Scripca, este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, fiind parte din juriul unui celebru cooking show.
Se pare că relația dintre cei doi s-a sudat în timp și datorită faptului că au ales un drum comun și în viața profesională. Ioana este managera lui Chef Foa și împreună au reușit să înfrunte toate obstacolele apărute în calea proiectelor pe care și-au dorit să le „pună pe picioare” împreună.
Chef Foa este extrem de discret atunci când vine vorba de viața personală, dar în ultimul an a apărut alături de soția sa în cadrul mai multor eveniente mondene.
Cine este soția lui chef FOA
Citeste si: CV RĂZVAN MUNTEANU: Cine este soțul Deliei Matache
„Sunt însurat, dar viața personală este privată”, a declarat chef Foa în cadrul unui interviu.
Florin(Chef Foa) și Ioana au întâmpinat și greutăți, de-a lungul tipului, în relația de cuplu, traversând perioade destul de dificile, însă dragostea dintre cei doi a fost mult mai puternică în raport cu obstacolele din calea lor.
Relația celor doi a trecut testul timpului, motiv pentru care, în mare secret, Ioana și Florin și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Anii au trecut și astfel, treptat, a început să se sudeze relația dintre Chef Foa și soția sa.
La început, Ioana și Florin au fost buni prieteni, însă ulterior au realizat că au sentimente puternice unul față de celălalt. Ioana i-a devenit ulterior manager și în cele din urmă au decis să pășească în fața altarului.
Citeste si: CV ALEXANDRU VAIDA: Cine este soţul Mirelei Vaida
Chef Foa și Ioana Balu au împreună un băiețel
Chef Foa și Ioana Balu au împreună un băiețel de numai câțiva ani, însă aceștia au hotărât să nu-l expună pe rețelele de socializare. Florin a încercat, pe cât posibil, să-și țină familia departe de ochii curioșilor și să iasă în evidență numai prin realizările profesionale. Discreția pare să fie secretul atunci când vine vorba de relația sa.
Deși este extrem de discret când vine vorba de viața personală, Chef Foa a vorbit deschis, într-un interviu, despre băiețelul său:
„Este tot timpul lângă mine atunci când gătesc. Vine el, pentru că îi place foarte tare. Și pentru el este o joacă, așa cum este și pentru mine. Aș putea spune că a crescut în bucătărie, lângă mine. Cei care mă urmăresc pe Instagram au văzut asta în permanență. iar acum, de când a mai crescut un pic, a început să participe activ. În curând voi avea un sous chef acasă.” a povestit Florin intr-un interviu.
Citeste si: CV EMI & CUZA: Cine sunt și cu ce se ocupă băieții din proiectul Noaptea Târziu
Chef Foa a făcut câteva dezvăluiri despre viața de acasă, despre preparatele pe care le gătește atunci când „nu îl vede nimeni”, dar și despre ce obișnuiește să cumpere atunci când merge la piață.
„Când sunt în bucătărie și nu mă vede nimeni, îmi fac un altar de legume, pentru că îmi plac foarte mult. Când mă duc la piață, cumpăr legume și fructe de zici că am luat-o razna. Mă uit la ele și parcă mi se dictează ce să prepar. Încep cu vinetele, am o slăbiciune pentru ele, și le fac în diferite feluri: coapte, tocate sau gătite la abur. În principiu, fie că este pește, pasăre, fazan, pui sau altceva, gătesc încet. Să se dezvolte aroma, să fie gustul perfect. Slow cook, soul food.”
Citeste si: CV ESTERA BUBLE: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are sora Lidiei Buble
Cum şi-a descoperit Chef FOA pasiunea pentru gătit
Citeste si: Cine este chef FOA. „Am spălat oale, tigăi, frigidere, iar după o vreme am trecut la curățat legume."
Chef Foa a devenit cunoscut publicului larg odată cu emisiunea „Flavours, 3 bucătari”. Pasiunea sa pentru gastronomie a început încă de pe vremea când era doar un copil și după terminarea liceului, i-a devenit meserie de bază, fiind angajat într-un restaurant italian. La început, a spălat vase și ulterior, a ajuns să gătească pentru clienții restaurantului.
Chef Foa a studiat gastronomia la Paris și Londra, ajungând la un moment dat, să gătească pentru însuși Regele Mihai.
„Am spălat oale, tigăi, frigidere, iar după o vreme am trecut la curățat legume. Evoluasem deja! A urmat asezonarea salatelor, apoi am trecut la mâncare caldă și tot așa, până când am ajuns acolo unde visam când eram în bucătărie cu mama – să fac eu mâncarea și cineva să se bucure de ea. A fost o experiență foarte utilă și un traseu pe care orice junior care ajunge într-o bucătărie ar trebui să îl parcurgă.”