Cine este Ioana Tufaru. „M-au știut mai vulnerabilă atunci când venea vorba de bani. Mi-am pierdut un pic capul.”

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru

Anda Călugăreanu și Dan Tufaru sunt două nume mari ale teatrului românesc, însă știai că aceștia au avut o fată pe nume Ioana Tufaru?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ioana Tufaru și cum a ajuns să se remarce în spațiul public. În plus, descoperiți detalii neștiute din viața sa personală.

Cine este Ioana Tufaru

Citește și: Cum a ales Ioana Tufaru cele trei prenume pentru fiul ei? Legătura dintre numele lui Gigi Becali și unul dintre prenumele copilului său. „Am zis să întorc cumva acest gest așa.”

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ioanei Tufaru de când are un copil și cum se descurcă aceasta în fața provocărilor? „Cu răbdarea am eu o problemă.”

Ioana Tufaru este o personalitate publică de la noi din țară, care a devenit cunoscută prin intermediul numeroaselor sale apariții în spațiul media. Ea este fiica regretatei actrițe și cântărețe Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, actor și regizor de teatru renumit.

Ce vârsta are Ioana Tufaru

Ioana Tufaru s-a născut în anul 1977, iar în prezent are vârsta de 47 de ani.

Ioana Tufaru are o poveste de viață tristă

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru[Sursa foto: Facebook]

Ioana Tufaru este singurul copil al cuplului Anda Călugăreanu-Dan Tufaru. La scurt timp după venirea sa pe lume, Dan Tufaru a părăsit-o pe soția sa pentru a începe o viață nouă alături de Vasilica Tastaman.

Ulterior, Ioana Tufaru a rămas alături de mama sa, însă o boală incurabilă i-a adus sfârșitul Andei Călugăreanu la vârsta de doar 45 de ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După decesul mamei sale, viața Ioanei Tufaru a luat o întorsătură nefericită. A fost nevoită să rămână în grija tatălui său, însă, spune ea, Dan Tufaru nu a acceptat-o și a încercat în repetate rânduri să scape de ea.

Nu m-a vrut (n. red tatăl ei), dar pentru că nu a avut încotro a fost obligat să mă ia. Iar eu îmi doream atât de mult să mă duc la el în nebunia mea, în inconștienta mea, poate. Gustul dezamăgirii l-am simțit un an mai târziu, după ce am ajuns la tatăl meu, în momentul în care el m-a retras de la liceu.

Eu eram la liceu în clasa a noua, m-a retras spunând că el nu mă poate întreține și nu poate să aibă grijă de mine.

Pe de-o parte a făcut un lucru foarte bun, pentru că m-a înscris la o școală profesională de arte și meserii în județul Brașov, unde au fost cei mai frumoși trei ani din viața mea, de până atunci.

Nu mi-a spus-o personal, dar motivul este că nu a fost învățat decât să trăiască singur, așa cum a spus și el, pentru el viața a însemnat numai băutură și femei. Probabil că îl încurcam în a-și trăi această viață.

Stându-i în cale, probabil a încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta. ”, a declarat Ioana Tufaru în emisiunea „În oglindă”, a lui Mihai Ghiță.

Aparițiile controversate ale Ioanei Tufaru

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ioana Tufaru s-a făcut de-a lungul timpului remarcată în cadrul emisiunilor de scandal, având numeroase apariții controversate la TV. Fiica Andei Călugăreanu s-a confruntat de-a lungul timpului cu o situație financiară precară, ajungând să trăiască de pe o zi pe alta.

Astfel, Ioana Tufaru a acceptat de-a lungul timpului aparițiile sale în cadrul emisiunilor controversate, acolo unde era pusă într-o situație negativă, pentru a câștiga banii necesari pentru un trai decent.

Situația mea financiară de atunci era foarte precară. Ei s-au folosit de acest lucru. Acele televiziuni s-au folosit de lucrul ăsta. M-au știut mai vulnerabilă atunci când venea vorba de bani și atunci au încercat să mă pună în lumini proaste în ochii telespectatorilor, contra unor sume de bani. Pe mine mă încântau lucrurile astea. Mi-am pierdut un pic capul .”, a declarat Ioana Tufaru pentru sursa mai sus menționată.

Ioana Tufaru este căsătorită și are un copil

Cine este Ioana Tufaru
Ioana Tufaru și fiul său [Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere personal, Ioana Tufaru este căsătorită cu Ionuț Mardare. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, iar în urmă cu 5 ani au devenit în mod oficial soț și soție. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel pe nume Luca. De când a devenit mamă, viața Ioanei Tufaru s-a schimbat radical.

Viața s-a schimbat la 180 de grade, nu am cuvinte să spun, normal că s-a schimbat. Cu răbdarea am eu o problemă. Face năzbâtii, pune 100 de întrebări, am momente când nu țin pasul efectiv cu el. Doarme singur, iar când e tată la muncă, doarme cu mami. Are camera lui .”, a declarat Ioana Tufaru pentru emisiunea „ Online Story by Cornelia Ionescu ”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Ramona Manole. „Nu-mi răspundea când nu aveam ce să mănânc. Eu nu am nevoie de averea lui și nici nu-i doresc răul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies