Cine este Ionuț Fulea. „Am intrat în curtea în care stau acum. M-am supărat, am plecat și nu am mai vorbit trei ani de zile.”

Cine este Ionuț Fulea. „Am intrat în curtea în care stau acum. M-am supărat, am plecat și nu am mai vorbit trei ani de zile.”
Cine este Ionuț Fulea. „Am intrat în curtea în care stau acum. M-am supărat, am plecat și nu am mai vorbit trei ani de zile.”

Află, din rândurile următoare, cine este Ionuț Fulea, dar și cum și-a găsit marea dragoste a vieții sale.

Ionuț Fulea este un cunoscut interpret de folclor muzical din Ardeal, care a reușit să se facă remarcat prin duetele cu Mariana Deac.

Cine este Ionuț Fulea?

Citește și: Ionut Fulea a ajuns cel mai sexy folclorist dupa ce a slăbit 41 de kg- Este de nerecunoscut! Dieta minune a popularului

Ionut Fulea
Ionut Fulea[Sursa foto: Instagram-Ionut Fulea]

Citește și: “Avem câteva proprietăți. N-am făcut o estimare. Dar chiar o să mă gândesc la ce am investit în timpul vieții.” Niculina Stoican a povestit despre avere și despre oamenii din viața ei

Ionuț Fulea, cunoscutul interpret de muzică populară, s-a născut pe data de 17 iulie 1971, în Sebeș, jud. Alba. Deși a declarat de mai multe ori ca fost pasionat de muzică încă de mic, nu a reușit să-și exteriorizeze această dorință decât în liceu. S-a considerat un copil timid, iar în ciuda carierei sale de acum, abia urca pe scenă atunci când aveau loc serbarile școlare. Ionuț Fulea a spus că a avut parte de o copilărie frumoasă, fiind și motivul pentru care a putut să își urmeze visul. 

Când artistul avea vârsta de șase ani, părinții lui s-au despărțit, iar de atunci, mama lui îl ruga seara să-i fredoneze o romanță pe care ocânta soțul ei. Așaa descoperit Ionuț Fulea că are voce și poate cânta. Când era în  clasa IX-a, în timp ce urmărea o emisiune de folclor, Ionuț Fulea s-a gândit că și-ar dori să urmeze această latură artistică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

A început să participe la diverse festivaluri locale, iar cariera lui luase un avânt incredibil, deoarece a început să aibă mai multe apariții TV. Ionuț Fulea este absolvent al Politehnicii, însă nu a lucrat niciodată ca inginer. În anii studenției sale, Ionuț Fulea a cântat  cu Ansamblul Romanasul al Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, iar tot în acea perioadă a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, secția canto clasic, însă  a renunțat la idee, deoarece începuse să fie apreciat în muzica populară.

Ionuț Fulea a început să cunoască succesul și apoi cântat în Statele Unite, în Germania, Mexic, Franța, Olanda, Italia, Belgia,  Austria, Ucraina și Serbia. Pe plan personal, Ionuț Fulea se poate declara un om împlinit, deoarece are o soție frumoasă, pe Brândușa, pe care a cunoscut-o în timpul liceului, în timp ce stătea la cămin.

Cum și-a cunoscut Ionuț Fulea marea dragoste?

Ionut Fulea și soția
Ionut Fulea și soția[Sursa foto: Instagram-Ionut Fulea]

Ionuț Fulea a recunoscut că a avut mai multe relații, însă, în podcastul lui Florin Drobater, acesta a povestit cum a cunoscut-o pe actuala lui soție, în timpul liceului, când amândoi stăteau la cămin și aveau alte relații. S-au întâlnit întâmplător pe pe lângă cămine, iar norocul făcea că Brândușa era verișoara unei prietene bune pe care Ionuț Fulea o avea din orașul natal. Au început să se apropie ușor, ușor unul de altul, însă au exsistat și o supărare între ei, iar timp de trei ani nu și-au mai vorbit, reîntâlnindu-se, ulterior, la un restaurant.

„Când eram la Cluj, m-am îndrăgostit de o fată din Aiud și era un pic rigidă. Am avut o relație de vreo doi, iar întâmplarea face că într-o zi m-am dus în cămin la prietena mea și am zis să dau un telefon acasă, erau telefoane cu cartelă. Și în fața mea mea era o fată, fata se certa la telefon cu cineva. Am sunat, m-am dus la prietena mea, iar peste o săptămână apar două fete pe alee în fața mea.

Una era cea care se certa la telefon, iar alta era o prietenă. Nimic special, dar ceva mi-a atras atenția. La vreo două săptămâni începuse sesiunea. Într-o dimineață, în troleu, era prietena mea din Zlatna și  întreb cine era fata care era cu ea. << Aaa, verișoara  mea, Brândușa. Dar nu prea se înțelege cu prietenul ei>>  Erau prea multe informații și prea bune. După o lună, mă roagă mama să o duc la Zlatna, ea lucra la Zlatna. O duc în 17 iulie, de ziua mea, și când să venim spre casă, în bloc o văd pe prietena mea, care mergea la Alba și am așteptat-o. Mergea la Brândușa, mi-a zis să o cunosc pe Brândușa. Am intrat în curtea în care stau acum. Ea era cu prietenul ei, pe care îl chema tot Ionuț.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

<<Azi e ziua mea, dacă vă face plăcere, aș vrea să vă invit la o șampanie în oraș.>> M-am cunoscut și cu prietenul ei, am ieșit în oraș.”, a povestit Ionuț Fulea.

Lucrurile par scoase dintr-o poveste, însă Ionuț Fulea spune că abia acum realizează tot ce s-a întâmplat în acea perioadă. Drumurile lor se întâlneau din ce în ce mai des, iar în timp ce se afla la mare cu ansamblu, Ionuț Fulea a fost căutat de Brândușa, care se afla și ea în același loc.

“Eu nu mi-am dat seama ce se întâmplă atunci, realizez acum.  Peste două zile trebuia să plec la mare cu ansamblul, dar și ea pleca la mare. Când m-am întors de la repetiții, mi-a spus doamna de la recepție că m-a căutat o domnișoară și un domn. De atunci, am rămas prieteni, iubiți.  Peste o lună, m-am dus la ea, iar ea era cu un prieten și fostul prieten. M-am supărat, am plecat și nu am mai vorbit trei ani de zile. Nu comunici cu persoana respectivă, nu ai chimie.  După trei ani de zile, ne-am găsit la un restaurant.”, a mai povestit Ionuț Fulea.

Ionut Fulea
Ionut Fulea[Sursa foto: Instagram-Ionut Fulea]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies