Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România
Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

Iată cum a devenit faimoasă în România Irisha de la Survivor România!

Irina Ceban, pe numele de scenă Irisha, este concurentă în echipa Faimoșilor în show-ul Survivor România, difuzat la Kanal D. Frumoasa brunetă nu este străină de emisiunile televizate, întrucât  artista a fost una dintre concurentele sezonului 5 al emisiunii Bravo, ai stil! Irisha a ajuns până în Marea Finală, ținutele ei făcând furori pe tot parcursul sezonului.

Irisha va împlini în curând 33 de ani, fiind originară din Republica Moldova.

Aceasta este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, urmând și o școală de styling în România, pe care a continuat-o în America. Faimoasa de la Survivor a venit în România în urmă cu 7 ani, după ce a locuit o bună perioadă de timp în Republica Moldova.

Cine este Irisha sau Irina Ceban de la Survivor România

Citeste si: Cine este Irisha de la Survivor România 2021. Finalista sezonul 5 Bravo, ai stil! luptă pentru supraviețuire în Dominicană

Irisha s-a lansat în muzică alături de Uddi și Dj Sava

Irina Ceban și-a început cariera de model pe când avea o vârstă foarte fragedă, defilând pe podiumurile de modă din țară și din străinătate timp de trei ani. Irisha este, de aemenea, cântăreață și dansatoare.

În vara anului 2017, a lansat primul ei single, „Fosta ta”, în colaborare cu Dj Sava, piesa fiind de fapt un featuring cu artistul Uddi.

Ulterior, în anul 2018, bruneta a lansat single-ul intitulat „You lose”, videoclipul pentru acest proiect fiind realizat în SUA.

Irisha de la Survivor România a locuit în Miami

În perioada pandemiei de Coronavirus, Irisha a locuit timp de 9 luni în Miami. Cântăreața a ales să părăsească țara pentru a creiona câteva proiecte în domeniul modei, revenind în țară de curând.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este Irisha sau Irina Ceban de la Survivor România

Irina Ceban s-a născut în Republica Moldova, pe data de 15 aprilie 1988 și în urmă cu 7 ani, vedeta s-a stabilit în România, pentru a-și putea continua cariera de model.

Deși muzica și moda sunt principalele preocupări ale Irishei, aceasta se declară o împătimită a sportului, lucru pe care îl consideră un mare avantaj în competiția Survivor România 2021.

Citeste si: Faimosii si Razboinicii, o noua batalie epica in jocul pentru comunicare! Aflati cine va parasi competitia, astazi, intr-o editie palpitanta, marca Survivor Romania, de la ora 20:00, la Kanal D!

Irina Ceban de la Survivor a trăit un adevărat coșmar alături de fostul iubit

Deși totul părea roz în viața tinerei artiste, se pare că aceasta a trecut printr-o perioadă grea din cauza unei relații toxice.

Irisha de la Survivor România a început o relație cu un om de afaceri mult mai în vârstă pe când avea doar 18 ani, legătura toxică dintre cei doi continuând timp de 8 ani.

Irisha a mărturisit că tot calvarul a luat sfârșit în momentul în care s-a întors în România, la 26 de ani. Irina Ceban a declarat că relația a început ca un vis, care s-a transformat în timp într-un adevărat coșmar.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe', povestea Irina Ceban de la Survivor.

Cine este Irisha sau Irina Ceban de la Survivor România

„Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat ”, a mărturisit Irina Ceban de la Survivor.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Sindy despre colegele de la Survivor România?! "Nu am fost foarte vocală"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies