Cine este Irina Petrea. „Cred că anumite lucruri nu sunt întâmplătoare”

Cine este Irina Petrea
Cine este Irina Petrea

Irina Petrea este cea mai cunoscută dădacă din România, numită de publicul larg „Supernanny”.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Irina Petrea și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața celei care s-a bucurat de un succes extraordinar prin intermediul emisiunilor sale de parenting.

Cine este Irina Petrea

Citește și: Iti mai aduci aminte de SuperNanny? Cum arata acum Irina Petrea, cea mai cunoscuta dadaca din Romania

Cine este Irina Petrea
Cine este Irina Petrea[Sursa foto: Facebook]

Irina Petrea, în vârstă de 53 de ani este cunoscută pentru emisiunea „Supernanny”, un reality-show difuzat în urmă cu 16 ani, care s-a bucurat de un succes extraordinar în rândul publicului larg.

Emisiunea „Supernanny” a fost prima emisiune de reality-show din România care aborda problema educației parentale. În cadrul acestei emisiuni rolul principal îi revenea Irinei Petrea, care se ocupa de educația copiilor și îi ajuta pe părinți să-i înțeleagă mai bine pe cei mici, abordând diferite probleme de comunicare între părinți și copii.

Emisiunea respectivă care a fost un reality-show pe bune a fost pentru România prima dată când educația parentală a apărut în prim-plan. Momentul în care copiii mă opreau pe stradă m-au făcut să înțeleg că sunt cunoscută .”, a declarat Irina Petrea în cadrul emisiunii „ În oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

În prezent, specialista și-a mutat activitatea în mediul online, lărgindu-și domeniul de activitate.

Irina Petrea este expert în parenting, psihoterapeut pentru toate vârstele, doctor în științele educației și promotor al unei campanii de conferințe pe teme de parenting, potrivit informațiilor care se găsesc pe paginile sale.

Irina Petrea este căsătorită, dar nu poate avea copii

Cine este Irina Petrea
Cine este Irina Petrea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Deși toată viața a fost înconjurată de copii și de părinți cărora le-a rezolvat problemele, la rândul său, Irina și-a dorit din totdeauna ca la un moment dat să fie mamă. Această dorință nu a putut fi îndeplinită deoarece s-a confruntat cu problema infertilității, fiind una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit.

Unul dintre acestea este faptul că nu am avut copii ai mei. Am fost foarte furioasă, am fost foarte dezamăgită, am fost atât de afectată încât nu am mai putut lucra cu copiii. Nu mai puteam să suport să îi văd pe stradă și să văd părinți .”, a declarat Irina Petrea în cadrul emisiunii „În oglindă”.

În prezent, Irina a trecut peste această încercare asupra căreia a supus-o viața, având grijă de copiii soțului ei și luând în calcul o eventuală adopție.

Irina Petrea și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care pentru unii ar putea fi una neconvențională deoarece se află la distanță unul de altul.

Soțul meu lucrează foarte mult în afară. Au fost ani în care ne-am văzut trei săptămâni adunate cap-la-cap într-un an. E nevoie de foarte multă încredere. Există încredere. În astfel de relații, fără încredere nu există nimic.

Mi-a fost alături în toate momentele cheie ale vieții mele .”, a povestit Irina Petrea.

Dramele prin care a trecut Irina Petrea

Citește și: Cine este Mădălin Ionescu. „Am muncit pe rupte”

Cine este Irina Petrea
Cine este Irina Petrea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Născută la Piatra Neamț, Irina Petrea face parte din generația copiilor „cu cheia la gât”, potrivit spuselor sale. Acest lucru i-a oferit o copilărie foarte frumoasă, alături de părinții săi.

„Eu am crescut cu cheia la gât, fără niciun fel de gadget, cu vreo două păpuși, o pereche de patine, o minge, rachete de tenis și pietricele numai bune pentru șotron, dar am avut o copilărie de nenumărate ori mai frumoasă și sănătoasă decât a multora dintre copiii de azi.”, a declarat Irina Petrea în urmă cu ceva timp.

Astfel, faptul că și-a pierdut ambii părinți la distanțe foarte mici a constituit pentru Irina Petrea cea mai grea încercare a vieții sale peste care cu greu a trecut.

În ultimii doi ani mi-am pierdut ambii părinți. În 2020 a murit tata în condiții foarte oribile, iar mama a murit la 5 luni după. Pe mama am avut-o filmată cum a murit pentru că i-am pus camere de supraveghere în casă. Nu am putut să nu mă uit. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură. Mama a murit singură acasă, iar tata a murit singur în spital .”, a declarat Irina Petrea în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Mai mult decât atât, specialista în parenting și-a pierdut și fratele în urmă cu nouă luni.

În prezent, aceasta mai are o soră, care este plecată de foarte mult timp în străinătate, dar, potrivit spuselor sale, se consideră o persoană norocoasă că are prieteni foarte buni pe care se poate baza și un soț iubitor care îi este mereu alături.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Dragoș Bucur. „Mi-am dat seama că ceva e neînregulă cu mine!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies