Cine este iubita lui Codin Maticiuc. „Gagica mea e nebună”

Cine este iubita lui Codin Maticiuc
Cine este iubita lui Codin Maticiuc

Află din rândurile următoare cine este cea care l-a potolit pe cunoscutul „crai de Dorobanți”, Codin Maticiuc.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc și cum a ajuns să îi cucerească pe celebrul burlac al showbizului românesc. În plus, descoperiți și alte detalii din viața lor de familie.

Cine este iubita lui Codin Maticiuc

Citește și: Cine este Codin Maticiuc. „Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani”

Cine este iubita lui Codin Maticiuc
Cine este iubita lui Codin Maticiuc[Sursa foto: Instagram]

Ana Pandeli este cea care l-a cumințit pe cunoscutul actor Codin Maticiuc, cel care înainte să o cunoască pe frumoasa brunetă, a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor alături de cuceririle sale din showbizul românesc.

Astfel, nume celebre precum Anna Lesko, Gina Pistol, Maria Dinulescu și Diana Dumitrescu au pozat la brațele afaceristului, iar acum o altă femeie frumoasă îi face inima să bată din ce în ce mai tare.

Numele său este Ana Pandeli, iar tot ce se știe în presă despre ea este faptul că mai are un copil dintr-o relație anterioară, a făcut cursuri de actorie și este pasionată de sport.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu ce se ocupă iubita lui Codin Maticiuc

Cine este iubita lui Codin Maticiuc
Cine este iubita lui Codin Maticiuc[Sursa foto: Instagram]

Ana Pandeli este la rândul său pasionată de actorie, dar nu a profesat până acum în domeniu. Cu toate acestea, a participat la câteva castinguri și speră să obțină un rol în acest domeniu. Frumoasa brunetă se bucură de susținerea partenerului său de viață.

„Iubita mea e actriță, în sensul că a făcut aceleași cursuri ca și mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum.

Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace.”,
a declarat Codin Maticiuc în cadrul unui interviu.

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă este pasionată de sport și își petrece mult timp făcând diverse drumeții, atât la noi în țară cât și pe cele mai periculoase vârfuri din lume.

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta.

Stați să vă explic. Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea. Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, „de plictiseală”: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie că eu nici de scris nu mă pricep darămite să-l fac). 18 minute încontinuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg.
Cum a terminat ea munții de la noi acum două săptămâni a plecat în Tanzania (Africa) să urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru că e nebună .”, a scris Codin Maticiuc în dreptul unei postări de pe pagina sa de Facebook în urmă cu ceva timp.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum s-au cunoscut Codin Maticiuc și Ana Pandeli

Citește și: ”Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei.” Codin Maticiuc a devenit tătic pentru a doua oară

Cine este iubita lui Codin Maticiuc
Cine este iubita lui Codin Maticiuc[Sursa foto: Instagram]

Ana Pandeli și Codin Maticiuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Pe lângă copilul pe care îl are dintr-o relație anterioară și pe care afaceristul îl consideră ca fiind fiul său, bruneta i-a mai dăruit două fetițe, pe Smaranda și Ilinca. Astfel, în prezent Codin Maticiuc este un tată fericit care a renunțat la viața de noapte pentru a-și petrece timpul alături de familia sa frumoasă.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar deși Codin este o persoană publică, iubita sa preferă discreția și nu îi place să apară la emisiuni televizate și nici în diverse interviuri.

Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de atenție, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături. ”, a declarat Codin Maticiuc în cadrul unui interviu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Mihaela Bilic. "Aveam o ușoară senzație de neîmplinire!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies