Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

cine este Iulia Albu
Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă care are nenumărate reușite, dar preferă să își țină viața privată, departe de ochii presei.

Află lucruri care nu îți erau atât de cunoscute despre Iulia Albu și curiozități pe plan personal, dar și profesional, din rândurile următoare.

Criticul de modă, Iulia Albu, pe numele său de fată Vochița, s-a născut pe data de 28 iulie, la Pitești, prin urmare, în prezent are vârsta de 41 de ani.

În copilăria sa, Iulia Albu, a trecut prin câteva momente grele în ceea ce privește greutatea ei.

Era destul de slabă pentru vârsta ei, astfel încât a decis să urmeze o cură destul de drastică de îngrășare, care a rezultat cu câștigarea a 20 de kilograme. Asta în doar 6 luni. Însă lucrurile nu au durat prea mult, iar în momentul în care aceasta a ajuns la facultate, din cauza stresului pe care îl avea, în nici 2 luni, a slăbit 22 de kilograme.

În ciuda acestui fapt, a reușit să termine Facultatea de Drept și chiar să profeseze timp de șase ani în avocatură, prin urmare, aceasta este un avocat definitiv.

În timpul studiilor l-a cunoscut și pe Mihai, fostul ei soț.

Apoi a mai urmat și o a doua facultate, și anume Facultatea de Arte. Masterul și doctoratul nu au întârziat să apară, de această dată în Istoria Artelor.

Cine este Iulia Albu

critic de moda Iulia Albu

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DANA NĂLBARU, soția lui Dragoș Bucur

Iulia Albu a fost căsătorită

Aceștia s-au întâlnit prin intermediul unui prieten comun, la o petrecere. Mihai Albu, la acea vreme un cunoscut designer de încălțăminte, a făcut rost de numărul ei de telefon, iar după câteva săptămâni s-au întâlnit și au urmat mai multe întâlniri.

Iulia Albu susține că a simțit ceva încă din prima clipă de când l-a văzut, dar nu era obișnuită cu bărbații.

Însă acesta s-a dovedit a fi excepția de la regulă, ajungând să fie pentru aceasta, chiar primul ei bărbat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Chiar dacă, căsătoria dintre cei doi a fost la o vârstă fragedă, Iulia Albu nu regretă deloc decizia, ba chiar susține că a fost genul de bărbat lângă care a putut să și copilărească în continuare, dar a și putut să se maturizeze.

În anul 2005, în luna februarie Mihai Albu a cerut-o pe Iulia Albu prima dată, iar apoi oficial, în luna iulie, chiar de ziua ei. Aceștia s-au hotărât să își unească destinele în luna octombrie. Din cauza diferenței mari de vârstă dintre cei doi, familia acesteia nu a fost de acord cu acest mariaj. Deși în anul 2013, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, având totuși o fiică, Mikaela, în vârstă de aproape 13 ani (în prezent).

varsta Iulia Albu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DRAGOȘ BUCUR. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Cariera Iuliei Albu

Aceasta este în prezent cu adevărat o femeie de succes. Iulia Albu a reușit să devină avocat cu o experiență desăvârșită, apoi a pășit treptat către lumea modei, astfel ajungând să fie critic și editor de fashion.

Au urmat apoi alte drumuri către lumea televiziunii, încă din 2013, dar deține totodată și un blog, dedicat tuturor persoanelor care iubesc frumosul în toate formele sale. Iulia Albu scrie pe blogul său despre lucrurile care îi sunt dragi. Totodată este un blog destinat și celor care iubesc domeniul modei și a tendințelor actuale.

Nu trebuie să uităm nici de momentul în care Iulia Albu avea cu ea peste tot pe unde apărea, celebra găină LOULOU. Acest lucru a făcut parte din proiectul acesteia, Manifesto. Proiect prin intermediul căruia a dorit să „trezească” puțin lumea la realitate în ceea ce privește „Femeia Barbie”.

În 2016, Iulia Albu a fost jurată și în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, aleasă prima dintre cei trei jurați de la vremea aceea. Pe lângă această emisiune la care a fost jurat, Iulia Albu a mai participat la alte emisiuni ca prezentator sau jurat.

În prezent, are propria sa emisiune alături de un alt creator de modă, în cadrul căreia sunt invitați critici de modă, pentru a comenta sau a-și da cu părerea cu privire la nenumăratele ținute purtate de vedetele din România. În plus, aceasta se pregătește să participe la o altă emisiune TV, unde va patina pe gheață!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

fostul sot al Iuliei Albu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DANI OȚIL. Biografie: data nasterii, varsta, ocupație, relații, copii

Relația actuală a Iuliei Albu

În prezent, criticul de modă trăiește o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii presei, cu Mike. Acesta este cetățean străin și în momentul în care cei doi s-au cunoscut, Mike nu știa nimic despre Iulia Albu. Lucru ce a făcut-o pe aceasta să fie mult mai impresionată.

Mike, în prezent, logodnicul Iuliei Albu de 5 ani, a părăsit Londra pentru a se stabili în România, pentru aceasta. Lucrurile nu puteai sta diferit, dacă își doreau să fie în siguranță relația lor, deoarece fostul soț al acesteia, Mihai Albu, nu accepta să plece cu fiica lor, Mikaela. Un alt motiv ar fi fost legat de faptul că aceasta încă era studentă la a două facultate, atunci când cei doi s-au cunoscut.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste, ceea ce i-au făcut să se gândească chiar să devină părinți, după nuntă. Nici Iulia Albu și nici Mike nu pun presiune pe subiectul nunții și nu își doresc să se grăbească, dar totodată nici nu exclud din discuție o viitoare nuntă.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.”, a declarat Iulia Albu.

relatie Iulia Albu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Ramona Olaru. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, studii, carieră, relații

 


Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Biografie DRAGOȘ BUCUR. "E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies