Cine este Iuliana Luciu. „Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni”

Cine este Iuliana Luciu. „Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni”
Cine este Iuliana Luciu. „Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni”

Iuliana Luciu, un nume bine-cunoscut în peisajul showbiz-ului românesc, se distinge prin talentul său divers, având o carieră remarcabilă atât în lumea muzicii cât și în actorie.

De-a lungul anilor, frumusețea sa a strălucit în lumina reflectoarelor, cucerind inimile publicului. Vedeta are 35 de ani, s-a născut pe 17 aprilie 1987, în București, și a absolvit Facultatea de Management Agro Turistic de la prestigioasa Universitate Bioterra.

Citește și: „Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare.” Dinu Maxer se află într-o nouă relație

Cine este Iuliana Luciu

Este important de menționat că Iuliana Luciu este sora celebrului model și actriță Nicoleta Luciu, și are și un frate, pe nume Daniel. Provine dintr-o familie modestă, fiind fiica lui Ion și a Lucicăi Luciu. Cu toate că a crescut într-un mediu simplu, nu a stat mult sub aripa părintească și și-a urmat pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de doar 15 ani.

Inițial, Iuliana și-a dorit să-și lanseze cariera muzicală într-un mod cu totul inedit. A reușit acest lucru, deoarece formația din care făcea parte s-a remarcat prin faptul că cântau și dansau pe role. A fost un proiect cu totul special în peisajul muzical românesc, care a atras atenția și a câștigat popularitate.

Cu toate că Iuliana Luciu a fost mereu o persoană discretă și și-a păstrat viața privată departe de ochii curioșilor, relațiile sale amoroase cu persoane celebre nu au trecut neobservate.

Cea mai recentă relație cu care a încercat să rămână în umbra publicului a fost cu Cristi Mitrea, Cu toate că cei doi nu au confirmat oficial relația lor, au fost surprinși în ipostaze care sugerau o legătură serioasă între ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Înainte de a fi implicată în relația cu Cristi Mitrea, Iuliana Luciu a avut alte legături amoroase notabile în viața sa.

Una dintre acestea a fost cu Răzvan Dumitrescu, o relație care a fost extrem de serioasă și chiar au ajuns să fie logodiți. Această poveste de dragoste a captivat atenția publicului și a fost urmărită cu interes.

Cu toate acestea, Iuliana Luciu nu s-a ferit nici de relații controversate. Una dintre acestea a fost cu afaceristul Ioan Neculaie, cunoscut pentru aventurile sale romantice cu numeroase domnițe din showbiz-ul românesc.

Această relație a fost subiectul unor speculații și controverse, iar presa a fost mereu atentă la evoluția acestui cuplu neobișnuit.

Cu ce se ocupă Iuliana Luciu

Iuliana Luciu a organizat un impresionant eveniment de noapte într-un club din Monaco, unde și-a pus în valoare talentele de DJ, demonstrându-și dedicarea pentru acest proiect de suflet, obținut prin muncă asiduă.

Iuliana Luciu a depus eforturi intense în pregătirea pentru acest proiect, deoarece a avut o pasiune îndelungată pentru a-și împărtăși muzica în cluburi și pentru a crea experiențe de neuitat pentru publicul său.

„Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Lucille c’est moi! Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!”, a scris Iuliana Luciu pe Facebook, în dreptul imaginilor din timpul petrecerii incendiare din Monaco.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum se menține Iuliana Luciu în formă

Iuliana Luciu a urmat o dietă variată, consumând diferite alimente în fiecare săptămână, bazată pe lactate, legume crude, carne și pește în combinații variate, cu accent pe salate. Aceasta a dezvăluit că a urmat această cură de slăbire timp de două luni și jumătate, fără întrerupere, până când a atins greutatea dorită.

„E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate. În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate”, a mărturisit Iuliana Luciu, acum mai mult timp, potrivit Click.

Citește și: Prognoza modei cu Irisha. Află verdictul pentru ținutele purtate de Amna, Bianca Giurcanu, Cristina Șișcanu, Gina Chirilă, Karmen, Madonna și Shakira



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Ne vedem mai rar!” Iuliana Luciu, adevărul despre cum decurge relația dintre ea și Nicoleta Luciu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies