Cine este Iuliana Marciuc. “Eu apreciez mult oamenii cu pasiuni, indiferent care sunt acelea!”

cine este iuliana marciuc
Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, de la noi din țară

Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, de la noi din țară. Însă știați că aceasta are un fiu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Iuliana Marciuc, ce vârstă are, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care este filmul în care a jucat fiul său, David, dar și cum își menține silueta de invidiat.

 

Ce vârstă are Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc, pe numele său întreg, Iuliana Ariadna Marciuc, s-a născut pe data de 31 august, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 55 de ani.

iuliana marciuc varsta
Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: freepik]
 

 

Ce studii are Iuliana Marciuc

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Iuliana Marciuc a urmat studiile la Facultatea de Planificare și Cibernetică Economică, din cadrul Academiei de Studii Economice.

iuliana marciuc studii
Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: freepik]
 

 

Cine este Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc  este una dintre cele mai apreciate realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, de la noi din țară. Cu toate acestea, cariera sa a luat naștere încă din adolescență, perioadă în care a colaborat cu radiouri, urmând ca în perioada studenției să se ocupe de realizarea reportajelor și interviurilor pentru o emisiune a studioului local de televiziune al facultății pe care aceasta a urmat-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În plus, aceasta a lucrat și ca analist programator la Trustul de Montaj Utilaj Chimic București, timp de un an de zile.

Atunci când vine vorba despre cariera sa în televiziune, Iuliana Marciuc a debutat oficial în anul 1990, iar din anul 1996 a devenit și redactoare, prezentatoare și realizatoare de emisiuni. A urmat ca în anul 2005 să debuteze și ca producător de televiziune.

Cu toate acestea, Iuliana Marciuc s-a făcut remarcată mai mult ca oricând, prin intermediul unor emisiuni TV.

Pe lângă toate acestea, Iuliana Marciuc face și ea parte din categoria persoanelor care au dublat personaje de animație, dar care a și jucat un rol într-o piesă de teatru.

iuliana marciuc copil
Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Iuliana Marciuc are un fiu

Atunci când vine vorba despre viața personală, Iuliana Marciuc este destul de discretă, însă nu a putut ascunde faptul că băiețelul său, pe care îl are din relația sa cu Adrian Enache, pe nume David Mihnea, a jucat primul său rol, în filmul „-34 de grade”, din seria „2+2 Fac cât vreau eu”.

În ciuda faptului că acesta s-a descurcat de minune, se pare că mama sa, Iuliana Marciuc, nu știe dacă acesta își va face sau nu o meserie din această pasiune, însă are toată susținea sa, văzându-l pe băiat că este

foarte talentat, muncitor și motivat.

Ce m-a impresionat pe mine este faptul că am văzut în câteva minute trăiri foarte diferite. L-am văzut fumând pentru prima dată, dar el nu fumează deloc. L-am văzut băut, deși el nu bea. Și l-am văzut îndrăgostit, deși încă nu este așa. Și sigur că mi se pare foarte talentat, determinat și muncitor. (…)

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu știu dacă își va face o meseria din asta sau nu, dar ca să dezvolte această pasiune, sigur este decis. Ceea ce mă bucură este faptul că eu apreciez mult oamenii cu pasiuni, indiferent care sunt acelea Așa cum am încurajat prezența lui la Școala de televiziune, acum când s-a schimbat în Școală de film, de asemenea, îl încurajez să participe la castinguri. Pentru că numai așa te poți face cunoscut”,  a declarat Iuliana Marciuc.

iuliana marciuc sot
Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce dietă ține Iuliana Marciuc

O vedem pe Iuliana Marciuc într-o formă de invidiat de ani buni de zile, însă puține persoane știu care sunt sacrificiile pe care aceasta le face, pentru a se asigura că își păstrează silueta intactă. Pe lângă exercițiile fizice, aceasta ține cont și de un regim alimentar echilibrat și personalizat, renunțând astfel obiceiurile care nu îi aduceau bine.

În prezent, se pare că Iuliana Marciuc merge constant la sală și are grijă la ce alimente consumă, excepții existând doar în momentul în care merge într-o vacanță, însă și atunci cu o limită.

„De când am ținut programul care m-a ajutat să slăbesc, am încercat să schimb complet stilul de viață cum se spune, adică chiar încerc să ajung la sală de două-trei ori pe săptămână, încerc să beau mai multă apă, pentru că nu beau întotdeauna apă și niciodată, dar niciodată nu mai mănânc carne cu cartofi.”, a declarat Iuliana Marciuc.

Citește și: Cine este Octavia Geamănu. “O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită!”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Sânziana Buruiană. „Lucrez o singură oră pe zi!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies