Cine este Jean Paler. „În loc să spun că sunt bătrân spun că m-am născut devreme!”

Cine este Jean Paler
Cine este Jean Paler

Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Jean Paler și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii legate de greutățile pe care actorul le-a întâmpinat de-a lungul vieții și cum a ajuns să treacă peste ele.

Cine este Jean Paler

Citește și: Clipe îngrozitoare pentru Jean Paler. A fost internat de urgenţă la spital. Doctorii fac eforturi mari ca să-l ţină în viaţă

Cine este Jean Paler
Cine este Jean Paler[Sursa foto: Facebook]

Jean Paler, pe numele său real, Paler Ioan, s-a născut în data de 17 decembrie 1952 la poalele muntelui, petrecându-și o mare parte din viață în stațiunea Sinaia. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale de aproape 5 decenii a adus zâmbetul pe buzele multor români. Actorul a studiat și absolvit la clasa maestrului Dem Rădulescu, iar ulterior a jucat pe marile scene ale Teatrului Românesc, alături de unii dintre cei mai mari actori ai țări.

Actorul în vârstă de 70 de ani s-a bucurat de o carieră de succes și a fost mereu înconjurat de multe persoane, care l-au apreciat pentru talentul său înnăscut. În ultimul timp, însă Jean Paler este cuprins de povara singurătății.

„În loc să spun că sunt bătrân spun că m-am născut devreme! În privința profesiei, tot același lucru l-aș face! Dar că viață de familie, da și comportament, mă refer la faptul că nu am știut să iert! Acum, având timp la meditație, ore și ore de nesomn, mai stau și îmi

vin în minte amintiri cu fel și fel de prietene și prieteni, mai ales prietene și regret că nu am știut să iert!”,   a spus Jean Paler în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show”, difuzată pe Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Actorul are doi copii, o fată și un băiat și este divorțat de fosta lui soție. 

Jean Paler, la un pas de moarte

Cine este Jean Paler
Cine este Jean Paler[Sursa foto: Facebook]

Deși de-a lungul vieții sale, îndrăgitul actor a adus zâmbetele pe fața multor români, indiferent de cât de trist sau abătut era el în viața de zi cu zi, în ultimul timp Jean Paler a fost din ce în ce mai rar văzut pe scenă.

Acest lucru se datorează unor probleme de sănătate ale actorului pe care le are încă din 2012.

În urmă cu mai bine de 10 ani, actorul a suferit un preinfarct și a fost dus de urgență la spital, unde i s-au montat 3 stenturi. În prezent, inima actorului funcționează doar la 30% din capacitatea normală, iar în urmă cu doi ani singura șansă de supraviețuire era un defibrilator.

Ma simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus ca pot sa mor daca nu mi se montează de urgenta un defibrilator.

Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e ca nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări. Sunt foarte speriat. Vreau sa revin pe scena, sa mai fac ceva bani pentru tratamente .”, a declarat actorul la vremea respectivă.

Jean Paler se confruntă cu lipsurile materiale

Citește și: ”N-am închis un ochi azi-noapte, de supărare.” Jean Paler a trecut prin clipe de coșmar, după ce i-au fost furați banii din cont! Actorul este în culmea disperării

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Jean Paler
Cine este Jean Paler[Sursa foto: Facebook]

Jean Paler este unul dintre cei mai apreciați actori români. Cu o carieră în industria teatrului de comedie de aproape 50 de ani, actorul a jucat pe cele mai mari scene ale țării, dar și în străinătate, bucurându-se în permanență de aprecierea publicului și stârnind ropote de aplauze de fiecare dată când pășea pe scenă.

În schimb, efortul și munca depusă pe parcursul carierei sale nu au fost direct proporționale cu veniturile obținute în urma acestora. Astfel, la cei 70 de ani, Jean Paler a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 1500 de lei, ce reprezintă o sumă mult prea mică pentru a-i asigura nevoile pe care le are în viața de zi cu zi, mai ales că se confruntă cu probleme de sănătate care necesită un tratament costisitor.

În ciuda lipsurilor materiale, actorul se simte recunoscător că poate să apară pe scenă în continuare și că de fiecare dată are parte de aprecierea și susținerea publicului.

 „ Râsul oamenilor, aplauzele, dacă aș fi fost un om care ar fi alergat în viață după bani, nu cred că aș fi făcut nimic. Profesia mea, așa m-am născut, este scena,  teatrul. Banii sunt pe treapta a 11-a .”, a declarat Jean Paler în cadrul unui interviu.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Romică Țociu. „Am avut o viață mai agitată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies