Cine este Karmen Minune. „Niciodată nu mi-a fost rușine că tatăl meu cânta manele.”

Cine este Karmen Minune
Karmen Minune

Karmen Minune este cunoscută ca fiind fiica lui Adrian Minune, însă știai care este numele său real?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Karmen Minune și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre fiica cea mare a lui Adrian Minune.

Citește și: Primele declarații ale lui Karmen, după nunta surorii ei, Adriana Simionescu. Cum și-a ales fiica lui Adrian Minune rochia de mireasă? „Am început să plâng cu jale. Emoțiile sunt copleșitoare.”

Cine este Karmen Minune
Karmen Minune[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Care este cel mai mare regret al lui Karmen Minune? „A fost o lecție pentru mine, pe care trebuia să mi-o iau cumva.”

Cine este Karmen Minune

Cine este Karmen Minune
Karmen Minune[Sursa foto: Instagram]

Karmen Minune, pe numele său real, Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, este o cântăreață de muzică pop și R&B din România.

Pe lângă faptul că este fiica cea mare a lui Adrian Minune, cunoscutul cântăreț de manele, Karmen se bucură la rândul său de un real succes pe plan muzical, lansând primul său single în anul 2015 și continuând de atunci și până în prezent să colaboreze cu nume cunoscute de la noi din țară și din străinătate, având de asemenea melodii care au ajuns în topurile muzicale.

Deși tatăl său este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară, Karmen a ales să se detașeze de acest gen muzical și a optat pentru

muzica pop și R&B.

Niciodată nu mi-a fost rușine că tatăl meu cânta manele, dar am simțit cumva și răutatea oamenilor, privirea aia ceva de genul „Aa, asta e fii-sa lui...” Vorbim despre perioada în care oamenii nu recunoșteau că ascultă manele, dar la 4-5 dimineața îi găseai la han. Asta este lumea și mie mi-a fost foarte să înțeleg de ce se uită oamenii așa și ce au oamenii cu mine când eu nu le-am făcut nimic, dar sincer, am zis Dumnezeu e Atotputernic, Atotștiutor, Dumnezeu e tot, nu există preferințe în fața lui Dumnezeu.

Dumnezeu are oameni care nu-L plac, care nu cred în El, care contrazic ce scrie în Biblie. Cine sunt eu să-mi permit să gândesc că trebuie să mă placă toată lumea?
.", a povestit Karmen Minune, în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Karmen este fiica cea mare a lui Adrian Minune

Cine este Karmen Minune
Karmen și Adrian Minune[Sursa foto: Instagram]

Artista provine dintr-o familie cu 3 copii, având încă doi frați, pe Adriana și Adrian Jr. Fiind cea mai mare dintre cei trei copii și fiica unuia dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele de la noi din țară, Karmen a avut parte de o copilărie diferită și dificilă pentru ea.

Vedeta a fost afectată de lipsa tatălui, care era mai mereu plecat, mai ales atunci când ea era mică.

 „ În perioada în care eu m-am născut, tatăl meu avea acel succes. Nu spun că acum nu are, dar atunci era apogeul. Și atunci tatăl meu era mai mult plecat, iar eu simt că sunt copilul de care el nu s-a bucurat cum ar trebui. Lângă sora mea a stat mai mult, lângă fratele meu la fel. În perioada în care a început să stea mai mult pe acasă, eu eram la școală deja.

El venea la 7 dimineața să doarmă, eu la 7 plecam. ”, a mai povestit artista, pentru sursa mai sus menționată.

Mai mult decât atât, pe lângă absența tatălui, Karmen a fost nevoită să aibă parte și de un tratament diferențial, față de ceilalți copii, ai căror părinți aveau meserii obișnuite.

Eu am fost primul copil. La mine s-a întâmplat să mă nasc în perioada în care tata era pe val rău. Cumva, mama fiind acasă, noi în lumea noastră de acasă, eu și mama, aveam nevoie de sfaturile tatălui meu care el ieșea în lume, știa cu cine e bine, cu cine nu e bine.

Pe lângă concertele frumoase pe care le avea la scenă, avea și concertele mai puțin frumoase, unde existau clanuri, familii din astea puternice pe care dacă le supărai nu prea era bine pentru tine. Nu prea înțelegeam de ce toți copiii merg afară singuri și eu nu mergeam. Eu trebuia mereu să merg cu mama. Niciodată nu am ieșit singură, până la 17 ani, 18 chiar .”, a povestit Karmen, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Karmen are o fiică

Cine este Karmen Minune
Karmen și fiica sa [Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere personal, Karmen și-a construit o familie alături de Bogdan Căplescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019 și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Sofia.

Recent, artista a anunțat că divorțează de tatăl fetiței sale, prin intermediul unui video postat pe rețelele de socializare.

Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta(...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii .”, a spus Karmen Simionescu.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Tavi Clonda. „Țin minte că aveam chitara sub pat pentru că nu aveam unde să o pun.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies