Cine este Laura Lavric. " Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent."

Laura Lavric
Laura Lavric

Vezi, din rândurile următoare, cine este Laura Lavric și cum a ajuns cunoscută de întreaga țară.

Laura Lavric este născută pe data de 20 septembrie 1946, în satul Costișa, jud. Suceava și este o solistă de muzică populară din Bucovina, care a participat de-a lungul carierei sale la numeroase evenimente și emisiuni. Pasiunea pentru muzică a luat naștere pentru Laura Lavric încă de la o vârstă foarte fragedă, când a început să cânte la fanfara din sat, apoi a fost fascinată de primul patefon adus în sat cu Maria Tănase.

După ce a terminat școala, Laura Lavric s-a angajat la cooperativa de croitorie din Rădăuți, iar în această perioadă a participat și la Festivalul Național al Cooperativelor meșteșugărești de la Târgu Mureș, unde câștigă primul premiu important în cariera sa. În 1967, Laura Lavric a participat la Festivalul Național Televizat de Folclor, unde a luat doar 10 pe linie, iar doi ani mai târziu, o casă de discuri îi realizează primul disc.
În prezent, Laura Lavric este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară de succes din țară, cu 15 discuri, fiind prezentă la numeroase emisiuni televizate și evenimente private la care participă și răspunde cu drag.

Nici momentele mai puțin fericite nu au lipsit din viața ei, astfel că artista a trecut printr-o adevărata dramă, atunci când tatăl ei a murit, iar ea nu aflat despre asta decât două luni mai târziu, atunci când fiul ei a decis să-i spună.

În cadrul unui interviu de acum ceva timp, artista a vorbit despre cum a aflat vestea cumplită și cum fiul ei i-a ascuns totul.  „Eram în Canada și am visat că aveam geanta goală, eram îngrijorată rău, plânsă toată. Eram convinsă că o să se întâmple o nenorocire. Îl sun pe Victor (fiul meu). El tocmai se întorcea de la înmormântare. Nu a vrut să-mi spună.  Aveam contract pentru turneul din Canada, nu puteam să plec, oricum.
Și dacă mă întorceam, el fusese înmormântat deja. Toți au hotărât să îmi ascundă asta. Turneul dura două luni. Fiul meu știa că țin mult la tata! L-am sunat atunci și tot eu eram supărată pe el, l-am repezit la telefon.”,
a spus Laura Lavric acum ceva timp.

Cum arată viața amoroasă a Laurei Lavric. Este artista alături de cineva în prezent?

Citește și: „Mă operez.” Laura Lavric, pregătită să ajungă pe masa de operație! Cu ce probleme de sănătate se confruntă interpreta de muzică populară?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Laura Lavric
Laura Lavric[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A fost lansată pe la petrecerile ei, pe la birturi, cu cântecele ei pentru o anumită categorie de oameni.” Laura Lavric, replică dură la adresa Angelei Rusu, după ce a spus că este prefăcută!

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Când vine vorba despre viața sentimentală a artistei, Laura Lavric este divorțată, iar cu toate acestea, puțină lume știe despre trecutul mai puțin fericit al artistei, deoarece a pus de fiecare dată în lumina reflectoarelor viața artistică și melodiile pentru care este iubită de întreaga țară. În cadrul unui interviu de acum doi ani, Laura Lavric a mărturisit că nu s-a căsătorit din dragoste, ci a făcut totul pentru a obține niște avantaje financiare, iar ansamblul din care făcea parte atunci i-a promis că îi va da un apartament dacă se va căsători.

După ce a făcut marele pas, dramele din viața ei nu au ezitat să apară, iar aceasta a ajuns să-și cunoască soțul mai bine și să observe că era foarte violent cu ea și că o jignea ori de câte ori avea ocazia. Aceasta nu a fost susținută nici profesional de către fostul partener, astfel că treptat s-a produs ruptura dintre cei doi.  „Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi ‘Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent’. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, spunea Laura Lavric acum ceva timp.

Laura Lavric
Laura Lavric[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„A fost lansată pe la petrecerile ei, pe la birturi, cu cântecele ei pentru o anumită categorie de oameni.” Laura Lavric, replică dură la adresa Angelei Rusu, după ce a spus că este prefăcută!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies