Cine este Liviu Guță. „Eu stau la poze, pentru că oamenii m-au făcut mare!”

cine este liviu guta
Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, de la noi din țară

Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, de la noi din țară. Însă știați care este piesa pentru care a primit un disc de aur?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Liviu Guță, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cum a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară, dar și care a fost perioada în care a participat la Eurovision România.

 

Ce vârstă are Liviu Guță

Liviu Guță, pe numele său real,   Liviu Cătălin Mititelu, s-a născut pe data de 14 iunie, în Brașov, într-o familie modestă, cu cinci copii, acesta fiind cel mai mic dintre ei. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 43 de ani.

“Vreau să scot cartea vieții mele. Am avut și momente mai grele în viață, am stat într-un lagăr din Austria.

În 1997 am plecat în Iugoslavia să muncesc, aveam 17 ani. Am stat șase luni în lagăr, pentru că am intrat fraudulos în Austria. Trei ani de zile am muncit și nimeni nu a știut de mine. Mama mi-a făcut parastas, părinții mei credeau că sunt mort, eram ca un fel de Elodia, doar că eu sunt viu”, a mărturisit artistul.

liviu guta varsta
Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Radu Mazăre Jr. „Muncesc de la 15 ani.”

 

Cine este Liviu Guță

Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, de la noi din țară. Pasiunea acestuia pentru muzică a apărut încă de la vârsta de nouă ani, atunci când a început să participe la nenumărate concursuri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Odată cu trecerea timpului, ajungând la vârsta de 20 ani, Liviu Guță a început să fie pasionat și de muzica Balkanica, intrând pentru prima dată într-un studio, în anul 2001, atunci când și-a înregistrat prima sa piesă, denumită „4 Nopți și 4 Zile”.  

Datorită succesului pe care l-a avut prin intermediul acestei piese, Liviu Cătălin Mititelu a ales să-și schimbe numele de scenă în Liviu Guță, după ce a primit această poreclă.

Astfel, de-a lungul timpului, artistul Liviu Guță a ajuns în atenția publicului și datorită aptitudinii pe care o deține, atunci când vine vorba despre a imita diverse voci din țară, dar și din străinătate. În plus, Liviu Guță a atins apogeul între anii 2003-2004, atunci când a scos piesa “De ce mă minți”, piesă care s-a bucurat de un succes național, motiv pentru care a primit și

discul de aur.

Liviu Guță a participat chiar și la Eurovision România, în anul 2013, atunci când a intrat în semifinale, fiind primul interpret de muzică de petrecere care a reușit să se califice în respective etapă. Acesta a impresionat cu melodia în limba italiană “LA DONNA DI NERO”.

 “ Eu stau la poze, pentru că oamenii m-au făcut mare (…) se bucură. ”,

a declarat Liviu Guță.

liviu guta declaratii
Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Liviu Guță a divorțat după o căsnicie de 13 ani

În ciuda faptului că artistul Liviu Guță a avut o familie frumoasă, alături de fosta sa soție, Iuliana, alături de care are și doi copii frumoși, o fată și un băiat, cei doi au decis să divorțeze în anul 2019. Deși nimeni nu se aștepta ca acesta să ajungă în respectivul punct, după o căsnicie de 13 ani, zvonurile de la acea vreme s-au adeverit a fi mai mult decât adevărate, aspect confirmat chiar de către Liviu Guță.

Da, este adevărat. Am divorțat la notar, de comun acord, fără resentimente. Chiar azi s-a terminat totul. Copiii răm â n la ea, dar ne înțelegem, am rămas prieteni de dragul copiilor. E normal că eu să o ajut în continuare! Nu pot spune motivele, important este că ne comportăm civilizat de dragul copiilor ”, a declarat acesta, la acea vreme.

liviu guta copii
Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Dana Sota. „Aspectul este respectul față de tine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies