Cine este Loredana Groza. "Copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență”

cine este loredana groza
Cine este Loredana Groza. "Copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență”

Majoritatea persoanelor o cunosc pe Loredana Groza, datorită succesului său din prezent. Însă știați că debutul său a avut loc la vârsta de doar 16 ani?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Loredana Groza, câteva aspecte legate de copilăria sa, dar și cum a reușit să aibă succesul din prezent. În plus, descoperiți și aspecte legate de familia împlinită pe care aceasta o are.

 

Cine este Loredana Groza

Loredana Groza, pe numele său după căsătorie, Loredana Groza Boncea, s-a născut pe data de 10 iunie, în Onești, județul Bacău.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 51 de ani. Aceasta a urmat Liceul de Matematică – Fizică nr. 1 din Onești, unde a fost admisă cu nota 9.95, iar apoi și-a continuat studiile în cadrul Facultății de Drept.

Loredana Groza este o cântăreață de muzică ușoară din România, însă aceasta nu s-a oprit doar aici. Se bucură de un succes remarcabil și pe partea de actorie, compozitoare, prezentatoare TV, autoare, dansatoare, antrenoare într-un show de muzică, iar totodată și imagine pentru anumite produse cosmetice.

Ce studii are Loredana Groza

loredana groza este casatorita

Ce vârstă are Loredana Groza

Citeste si: Cine este iubitul ALEX URSACHE, cântăreței Nicoleta Nucă. „Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea"

 

Copilăria Loredanei Groza

Loredana Groza a avut parte de anumite traume în copilăria sa, care au lăsat urme adânci asupra acesteia, chiar și până în prezent. Artista a povestit la un moment dat despre o modul în care aceasta a fost tratată de colegi și profesori, după ce a devenit cunoscută. Acesta ar fi fost motivul principal pentru care multe persoane încercau să o descurajeze și să o umilească. Într-una din zilele în care avea materia tehnologie, Loredana Groza a fost scoasă la tablă de către un profesor care o umilea, zicându-i: „ hai Steluța, la tablă, hai

să te vedem, că la televizor ești mare și tare”.

Cu toate acestea, artista Loredana Groza nu s-a lăsat sub nicio formă descurajată, ba chiar dimpotrivă, acest lucru i-a dat mai multă putere și încredere în ea, deși nu a fost singura amintire de acest fel. În același timp, o altă amintire care face parte tot dintr-o perioadă mai puțin bună, ține de fratele său care era hărțuit de colegi, lucru ce a afectat-o și pe artistă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Loredana Groza a mărturisit într-un interviu acordat, faptul că știe pe pielea sa cum este să porți o viață întreagă o traumă și să ai constant un complex de inferioritate. În școală, fratele acesteia era umilit din cauza faptului că purta ochelari și i se pusese porecla de „chio chio”. 

Prin urmare, Loredanei i se spunea sora lui „chio chio”, lucru ce era foarte dureros pentru aceasta, știind că fratele ei era umilit doar pentru că purta ochelari.

copilaria loredanei groza

Citeste si: Cine este Alina Pușcaș. "Noi încercăm să dăm un exemplu familiei noastre și copiilor. Vrem ca ei să crească în afecțiune și dragoste"

 

Debutul Loredanei Groza

Loredana Groza reușește să își țină fanii în fața micilor ecrane, încă din anul 1986, atunci când a avut marele său debut în carieră, care urma să aibă un real succes. La acea vreme, artista avea vârsta de numai 16 ani, însă odată ce a reușit să câștige Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, a cunoscut rapid succesul. Aceasta a fost pe vremea aceea, cea mai tânără participantă, dar și câștigătoare, din istoria acestui Festival.

Tot în acel an, Loredana Groza a câștigat și un alt concurs de talente, denumit „Steaua fără nume”, acolo unde artista s-a deghizat astfel încât să pară mai în vârstă, pentru a putea participa la concurs. Acest lucru a ajutat-o, ajungând să-l câștige și pe acesta. Nu la mult timp după toate aceste concursuri câștigate, Loredana Groza a decis să plece în străinătate, acolo unde a avut primul său turneu, chiar în Italia.

Loredana Groza a reușit să devină din ce în ce mai cunoscută, ajungând să scoată adevărate hituri, având colaborări cu artiști renumiți din România și nu numai. În ceea ce privește stilul de viață, aceasta a dorit să adopte unul mai sănătos de câțiva ani de zile, având grijă atât la dietă și sport, cât și la programul zilnic de odihnă și la recreere.

debutul loredanei groza

Citeste si: Cine este DANIEL NICULESCU, soțul Andreei Tonciu. „Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva"

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 

Loredana Groza este căsătorită și are o fiic ă

Loredana Groza  și soțul său, Andrei Boncea, căci despre acesta este vorba, sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani, însă cei doi preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor, fără să posteze prea des fotografii împreună.

Andrei Boncea este producător de film și totodată este și un foarte bun prieten cu Florin Călinescu, cel care le-a devenit și naș de cununie. Acesta a creat nenumărate filme de excepție, printre care și „Fire and ice: Cronica dragonilor”, „Garcea și oltenii” și „Supraviețuitorul”.

Relația dintre cei doi este una foarte așezată și fericită. Loredana Groza știe mereu cum să gestioneze anumite situații, dar și cum să aibă în continuare o căsnicie foarte fericită și împlinită. Artista a mărturisit că are încredere deplină în soțul său, nu este o fire geloasă și înțelege când să îi ofere spațiu acestuia.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”,  mărturisea Loredana Groza.

Loredana Groza și Andrei Boncea au împreună o fată de 23 de ani, pe nume Elena Boncea. Aceasta lucrează în prezent, ca producător la unul dintre cele mai cunoscute radio-uri din țara noastră. La fel ca tatăl său, Elena Boncea preferă să stea mai mult în spatele camerei, lucru ce s-a dovedit și prin fotografiile rare pe care aceasta le postează pe rețelele sale de socializare.

fiica loredanei groza

Citeste si: Cine este RADU VÂLCAN. "M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Eu doream stabilitate, îmi place familia."



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies