Cine este Luiza, soția lui Gheboasă. „Suntem împreună de când eram mici, dar stăm împreună de un an. ”

cine este luiza sotia lui gheboasa
Cine este Luiza, soțis lui Gheboasa

Gheboasă este unul dintre celebrii cântăreți ai noii generații din România. La doar 21 de ani, tânărul a reușit să aibă succes în cariera muzicală, să aibă o mulțime de fani și milioane de vizualizări la clipurile de pe YouTube.

Cu toate acestea, artistul este susținut în permanență de iubita lui, Luiza. Descoperă în rândurile de mai jos cine este partenera lui Gheboasă, ce vârstă are, dar și declarațiile celor doi.

Ce vârstă are Luiza, iubita lui Gheboasă

gheboasa iubita
Iubita lui Gheboasă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eram umilită.” Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat

Deși Luiza și Gheboasă sunt tineri, ea având 20 de ani, iar el 21, au înțeles cu exactitate ce înseamnă succesul.

Artistul se bucură de un mare succes profesional, dar și personal, deoarece are o relație puternică, alături de soția sa. Deși partenerul ei de viață este în lumina reflectoarelor, Luiza alege să nu își expună viața atât de mult în mediul online. Tânăra nu este foarte activă pe rețelele de socializare, însă îi este mai mereu alături lui Gheboasă la concerte.

 „Suntem împreună de când eram mici, dar stăm împreună de un an.

De când eram mici suntem împreună. Am mai avut despărțiri, certuri. Este foarte greu să stăm despărțiți. Noi suntem împreună peste tot. Nu suntem obișnuiți să stăm despărțiți. Niciodată nu am stat atât de mult timp separați. Mi-ar fi foarte greu să îi transmit un mesaj și să îi spun să stea acolo pentru că eu îl vreau acasă. Nouă ne plac foarte mult copiii, dar ne-am gândit să mai așteptăm.
Eu am 20 de ani, aproape, iar el 21. Este un om foarte familist”
, a declarat Luiza.

Gheboasă, gest impresionant pentru Luiza

gheboasa untold
Gheboasă și partenera sa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu câteva luni, Gheboasă a participat la un renumit show de televiziune din România.

Chiar dacă nu a fost eliminat din competiție, artistul a mărturisit că își dorește să părăsească emisiunea și să vină acasă, fiindcă îi este mult prea dor de soția lui.  

„Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. O iubesc prea mult pe nevastă-mea, mă gândesc numai la ea. Nu mai pot să stau fără ea. Gândul că nu sunt lângă ea mă omoară de mă face să merg acasă în secunda doi.  Dacă soția mea nu e lângă mine, fac ceva și stau numai cu ea în

telefon .”, a declarat artistul.

Chiar în timpul emisiunii, Gheboasă a mărturisit că își dorește să aibă un copil împreună cu partenera sa. Ulterior, cântărețul a explicat că nu exclude ideea, însă se consideră prea tânăr pentru a face acest pas.

Sincer, mi-am dorit și îmi doresc să am un copil, pentru că e un vis foarte frumos și se zice că dacă ai un copil ești binecuvântat și și eu și soția mea suntem binecuvântați.

Dar, suntem prea tineri. Soția mea e mai mică cu doi ani decât mine și mi-a zis că e prea mică, are 19 ani, acuma vrei? Acum nu se știe. Dacă vine, dacă nu vine, rămâne surpriză. , a precizat Gheboasă.

Gheboasă este ținta unui scandal

gheboasa si luiza
Gheboasa și Luiza[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"

Tânărul a fost unul din cântăreții care au urcat pe scena Untold anul acesta. Prestația lui Gheboasă a împărțit România în două tabere, din cauza versurilor pe care acesta le cânta. Publicul lui fiind majoritar copii, o mulțime de oameni au considerat că versurile din melodiile lui Gheboasă sunt nepotrivite, instigă la ură și nu aduc nimic util tinerei generații. Printre cei care l-au criticat aspru pe artist sunt și persoane publice, care și-au spus vehement părerea. De cealaltă parte, există și persoane care îl admiră pe artist, fiindcă provine dintr-o familie toxică, trăind o copilărie traumatizantă. În tot acest timp, Luiza i-a fost alături lui Gheboasă necondiționat.

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Prin interzicere nu rezolvi ceva. Pe mine mă doare-n cot” Mircea Badea, reacție vehementă după scandalul lui Gheboasă de la Untold

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies