Cine este Luminița Anghel. „Acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani!”

cine este luminita anghel
Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară. Însă știați cum își menține aceasta silueta?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Luminița Anghel, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum reușește aceasta să își mențină silueta intactă, dar și cum s-a cunoscut cu actualul său soț.

 

Ce vârstă are  Luminița Anghel

Luminița Anghel s-a născut pe data de 7 octombrie, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 54 de ani.

luminita anghel
Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Luminița Anghel

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Luminița Anghel a absolvit Școala Populară de Artă, în cadrul secției de Canto. În ceea ce privește studiile superioare ale acesteia,  Luminița Anghel a studiat în cadrul Facultății de Sociologie–Psihologie, de la Universitatea Spiru Haret.

luminita anghel studii
Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mariana Moculescu. „Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Cine este Luminița Anghel

Luminița Anghel  este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară.

Cariera acesteia a început încă din anul 1976, atunci când avea vârsta de doar 8 ani. Cu toate acestea, Luminița Anghel s-a făcut remarcată în cariera sa muzicală, în anul 1987, atunci când a participat la Festivalul Național de Muzică din Mamaia, motiv pentru care, la un an distanță, aceasta a început să colaboreze cu Ansamblul “Doina” al Armatei, alături de care a început să participe la nenumărate turnee, atât în țară, cât și în străinătate.

Luminița Anghel  a reușit să câștige, de-a lungul carierei sale, nenumărate premii, printre care se află și cel de la Festivalul Național Mamaia, din anul 1993, cel de la Festivalul internațional “Cerbul de aur”, din anul 2001, cel de la “Song for Europe festival” din Malta, din anul 2003 și nu numai. În plus, Luminița Anghel s-a clasat și pe locul al III-lea la Eurovision, în anul 2005.

luminita anghel varsta
Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Ce dietă ține Luminița Anghel

Luminița Anghel  reușește să își mențină silueta intactă de ani buni de zile. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care îi știu secretul prin intermediul căruia aceasta se mândrește de fiecare dată când apare în spațiul public.

 „După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic.

Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend. Mănânc ce vreau, dar moderat. Fac sport mult(...) Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport.(...)

Am început să fac sport pentru sănătate. Am avut niște probleme de sănătate în 2019 cu piciorul și mi-a fost recomandat să fac cel puțin 4 kilometri de bandă.

De mers pe jos sau bandă. Am bandă acasă, dar nu făceam. Am găsit gașcă de fete cu care fac sport acum, am fost perseverentă. În afara faptului că mă simt foarte bine de când fac sport, acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani, intru în hainele de atunci, de când am fost la Eurovision.”,  a dezvăluit  Luminița Anghel.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

luminita anghel wikipedia
Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Luminița Anghel este căsătorită

Atunci când planul profesional merge ca pe roate, planul personal nu se poate îndrepta într-o altă direcție. Luminița Anghel este căsătorită încă din anul 2012, cu partenerul său de viață, Silviu Dumitriade, alături de care are și un băiețel, pe nume Filip. Aceasta mai are un copil, pe nume David, pe care l-a înfiat atunci când se afla într-o altă relație, însă cu care nu se află în relații foarte bune.

Cu toate acestea, se pare că atunci când vine vorba despre relația dintre Luminița Anghel și actualul său soț, aceasta a început încă de când cei doi erau prieteni și se aflau într-o gașcă comună.

„Eram prieteni, într-o gașcă de oameni singuri, fiecare venit dintr-o relație eșuată. Ne întâlneam seriile și vedeam filme împreună. Eu eram gazdă pentru că mă mutasem, în acea perioadă, singură împreună cu mama și cu fiul meu adoptiv și aveam casa la dispoziția lor. Am început să ne cunoaștem mai bine. Plângeam unul pe umărul celuilalt în legătură cu eșecurile anterioare sufletești și încet încet am început să ne descoperim, să ne dăm seama că vibrăm la fel și că ne plac aceleași lucruri(...) Este și el la a treia căsătorie, eu la fel și ne place amândurora să spunem că este a treia și cea cu succes, cea norocoasă”, a povestit Luminița Anghel.

luminita anghel sot
Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. „Ne gândim la un copil!”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Monica Davidescu. „După 11 ani de relație, am spus „DA” amândoi!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies