Cine este Magda Catone. "Atunci am decis să divorțez. Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac.”

Cine este Magda Catone.
Cine este Magda Catone

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Magda Catone!

Magdalena-Marta Catone, în vârstă de 65 de ani, este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din țara noastră.

Ce studii are Magda Catone

Cine este Magda Catone[Sursa foto: WOWbiz]

În anul 1982, marea actriță a urmat studiile Academiei de Artă Teatrală și Cinematografică din Capitală, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar.

Copilăria Magdei Catone

Cine este Magda Catone[Sursa foto: WOWbiz]

Magda Catone și-a dorit întotdeauna să devină actriță, deși părinții acesteia au vrut ca aceasta să urmeze ASE. Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că Dem Rădulescu a picat-o la primul ei examen, însă fiind o persoană foarte dedicată și muncitoare, Magda a reușit să ia examenul de admitere și să ajungă în clasa lui Amza Pellea.

În urmă cu ceva timp, Magda Catone a făcut dezvăluiri despre copilăria ei. Aceasta a povestit despre faptul că atunci când spunea poezii în fața clasei, reușea să capteze

atenția tuturor. Ca activități, actrița a mărturisit că își ocupa timpul cu așezarea fânului, hrănirea gâștelor, și tot ce ținea de gospodăria de la țară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“În vacanțe mergeam în Moldova, în apropiere de Bacău-Moinești, în localitatea care se numea atunci Codru. Era locul în care bunica mea se născuse, la Moinești, iar familia ei – familia Lovin, care era un neam cu sorginte istorică (din răzeși, oameni care au fost în oastea lui Ștefan cel Mare),

deci se trăgea din neamuri care sunt de renume. Vacanțele mele erau cu verișoara mea Adriana, Liviu și Carmen, care erau de-o vârstă cu mine. Zilele de vacanță erau de dimineață până seara o joacă – mergeam prin pădure după ciuperci, la cules de pere, mure, zmeură. Aveam activități precum așezarea fânului, hrănirea gâștelor, ce ținea de gospodăria de la țară. Toți îmi erau dragi și exista o reciprocitate în sentimente.
Tot ce era nou pentru mine, o fetiță de la oraș, l-am primit ca pe o surpriză, un cadou. Era o nouă lume, o explorare. Aveam tot felul de activități – prindeam muște pe tavan cu paharul în care erau gaz și apă. Îmi amintesc faptul că era absolut să fac asta pentru că musca ce ar fi rămas în cameră până dimineață te-ar fi deranjat în zorii zilei și nu mai puteai dormi.
Noi, fetițele, făceam asta pentru că eram mai ușurele și ne urcam pe masă. Era foarte nostim pentru mine”
, a spus actrița pentru adevărul.ro, în urmă cu ceva timp.

Cine este Magda Catone[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: “Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor.” Cum a încercat Magda Catone să își salveze căsnicia

De asemenea, Magda Catone a dezvăluit faptul că avea obiceiul de a hipnotiza găinile, pentru a se amuza.

“Cineva m-a învățat să hipnotizez găinile. În primul rând, trebuia să prinzi găina, să o convingi cumva să stea pe spate și cu o mână o gâdilai pe burtă, printre pene, și tot insistând ea se destindea, își întindea ghearele și deodată rămânea imobilă. Mătușa, care era proprietara, când vedea curtea plină de găini cu ghearele în sus spunea că „Mi-a omorât găinile!“.

Era foarte amuzant”, a spus ea pentru aceeași sursă. 

Viața amoroasă a Magdei Catone

Cine este Magda Catone[Sursa foto: WOWbiz]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Magda Catone și Șerban Ionescu și-au unit destinele în anul 1983, iar cei doi au dezvoltat aceeași pasiune pentru teatru. Din rodul iubirii celor doi a apărut pe lume un băiat, pe nume Carol, care s-a născut în 1997 și care o împlinește în prezent pe actriță.

Cu toate astea, soțul Magdei Catone a trecut la cele veșnice pe 21 noiembrie 2012. Din păcate, acesta fusese diagnosticat cu borelioză, însă în Germania primise diagnosticul de scleroză amiotrofică. În urmă cu puțin timp, Magda Catone a fost invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” moment în care a dezvăluit câteva lucruri despre viața sa personală, printre care și motivul pentru care ar dori să divorțeze de soțul său, Șerban Ionescu. 

Denise Rifai: De ce ați vrut să divorțați de Șerban Ionescu?  

Magda Catone: Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor, că accidentele pe care le trăiește se răsfrâng asupra liniștii familiei trebuie eliminate. Atunci am decis să divorțez. Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac. După aia, povestea s-a nuanțat, probabil că lucrurile nu au primit totdeauna aceeași monedă,  pleci la luptă și nu știi cum și ce, vorbim acum în termeni de duritate, nu știi ce armament să folosești. Și așa am plecat eu, ca într-o aplicație, nu m-am gândit la o finalitate în care despărțirea noastră să fie clară, definitivă. Am vrut să fac o buclă, cum se numește, și să îi pun oglinda în față și să văd dacă examenul ăsta de conștiință să îl zdruncine și să îl facă să fie cine a fost până atunci.”, a spus ea.

Citește și: “Eu sunt omul faptelor, pentru mine contează ce face un bărbat pentru mine, nu ce spune. Eu cred mult în iubire, cred în povești, eu cred în dragoste, iubesc, da!” Denise Rifai vede dragostea la superlativ



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor.” Cum a încercat Magda Catone să își salveze căsnicia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies