Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2

Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul
Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2

“Instinct de mamă” serialul difuzat la Kanal D2, de luni până duminică, de la ora 18:00, este o producție emoționantă în care iubirea, intrigile, suspansul, minciuna și speranța sunt ingredientele care țin telespectatorii cu sufletul la gură, seară de seară.

Complotul țesut că o pânza de păianjen în jurul eroinelor producției, Hicran ((Elçîn Zehra Irem) și Melek (Nisa Sofiya Aksongur), o are la “centrul de comandă” pe malefica Yeliz Altinsoy (Yagmur Çokgenç,) o femeie egoistă, ambițioasă, care ar face orice pentru a se căsători cu Emre( Berk  Bakioglu).

Personajul Yeliz este interpretat de tânăra actriță Yagmur Çokgenç care se bucură de un real succes în Turcia. 

La cei 24 de ani are deja în palmares câteva roluri memorabile care au plasat-o în topul celor mai talentați tineri actori turci. Originară din Izmir, aceasta s-a mutat la Ankara pentru a urma cursurile Facultății de Psihologie a Universității Gazi, însă a renunțat după primul an pentru a-și urma visul unei cariere în lumina reflectoarelor. Alegerea drumului în actorie nu a fost una hazardată, frumoasa brunetă cochetând cu scena încă de la o vârsta de 6 ani, ca solistă sau dansatoare.
A făcut 12 ani de dansuri tradiționale, dar a cochetat și cu muzica. Primul rol din carieră l-a primit când avea 19 ani, în serialul "Çocuklar Duymasin".

insti

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei care au susținut-o întotdeauna au fost părinții săi. Yagmur Çokgenç provine dintr-o familie numeroasă și unită.

Mai are 3 frați, cel mai tânăr membru al familiei sale având 9 ani.

Dacă în viața reală Yagmur Çokgenç este o femeie sociabilă și empatică, rolul pe care îl interpretează în serialul "Instinct de mamă" este exact opusul. Personajul său, Yeliz, este o femeie superficială, care urmărește obținerea unui statut social fără a ține cont de consecințele pe care le provoacă celor apropiați.

Manipulatoare și vindicativă, utilizează toate armele pentru a zădărnici iubirea dintre Hicran și Emre, și mai ales pentru a împiedica recuperarea micuței Melek.

Serialul "Instinct de mamă" este povestea tulburătoare a unei mame care, deși a primit vestea că pruncul i-a murit la naștere, este convinsă că acesta trăiește și nu încetează să spere că îl va găsi.

Nu ratați serialul “Instinct de mamă”, difuzat de luni până duminică, de la ora 18:00, la Kanal D2. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies