Cine este Marcel Pavel. „Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret.”

cine este marcel pavel
Cine este Marcel Pavel

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și de-a lungul anilor a reușit să creeze o adevărată carieră muzicală. Încă de la 3 ani, părinții vedetei i-au descoperit talentul muzical.

Ce vârstă are Marcel Pavel

marcel pavel
Marcel Pavel[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Octavia Geamănu. “O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită!”

Cântărețul s-a născut pe 4 decembrie 1959 în Galați, însă și-a petrecut copilăria în Câmpulung Muscel. Până la vârsta de 63 de ani, acesta a reușit să atingă succesul atât pe plan personal, cât și profesional.

Marcel s-a născut într-o familie de muzicieni, tatăl său fiind violonist, iar frații săi sunt instrumentiști. De asemenea, bunicul său a fost un cunoscut rapsod, Ion Taraș. După ce și-a descoperit talentul muzical, artistul a urmat Liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești. Marcel este un as în industria muzicală, fiind compozitor și în același poliinstrumentist, știind să cânte la  chitra bas, contrabass, pian, violoncel. Încă din anul 1981, Marcel a fost unul din cântăreții cu care România s-a mândrit, deoarece a susținut nenumărate turnee în țări precum Italia, Olanda, Franța, Elveția, Egipt, Israel, Statele Unite ale
Americii și multe altele.

Marcel Pavel și soția sa

marcel pavel sotie
Marcel Pavel soție[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Violeta Pavel, soția lui Marcel Pavel. „Eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”

Marcel Pavel are o poveste de dragoste impresionantă, formând alături de partenera sa, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc.

În 1992 a cunoscut-o pe Violeta Șmîșleava, o fostă balerină originară din Rusia. Deși la început frumoasa blondină nu a avut speranțe că relația va funcționa, se pare că cei doi au trăit o poveste de iubire impresionantă.

 „L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă.

Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși au împlinit 33 de ani de la căsătorie, Marcel și Violeta nu au făcut niciodată nunta. Cu toate că Marcel a fost întotdeauna în lumina reflectoarelor, artistul a preferat să își țină viața de familie cât mai privată. Cei doi au împreună trei copii, pe Richard, în vârstă de 27 de ani, Sasha, în vârstă de 25 de ani și mezina familiei Iuvenalia Ioana, care s-a născut în anul 2013.

Deși între Marcel și soția sa este o diferență de vârstă de 12 ani, aceștia au mărturisit că vârsta nu a fost niciodată un impediment între ei doi. Pentru iubirea față de cântăreț, balerina a renunțat la întreaga sa viață, atât la casa părintească, cât și la țara natală. În prezent, Violeta Pavel se ocupă de afacerile familiei.

marcel pavel varsta
Marcel Pavel vârstă[Sursa foto: Facebook]

„Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții.

Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit. Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele, așa… nu mi-ar face mie bine. Dragostea de familie, încrederea în celălalt, aceasta e rețeta. Așa funcționează o relație de durată. Nu m-a furat succesul ca pe alții. Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret. În viața personală, da. Eu am putut să rămân discret. Fericirea noastră sunt copii și fetița noastră, care a apărut acum 10 ani. Este o minune, o bucurie imensă să-ți vezi copii alături de tine. Pentru mine cel mai important lucru este să ai înțelegere și încredere.”, a declarat artistul.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Rică Răducanu. "A dat divorț de mama prin dispariție, așa era pe timpul războiului. Mama l-a găsit pe nea Sandu, de acolo din comună. Ăla m-a crescut de la 5 ani, până la 11 ani."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies